Όταν άρχισε η διανομή του μίνι,8:05 ΤτΕ Αθήνα, άνθρωπος της τράπεζας(για πρώτη φορά) μας μάζεψε να μας πληροφορήσει(μέσα στην τράπεζα) και σε όλους,το υπόλοιπο πρόγραμμα,τις αλλαγές που θα
αρχίσουν να γίνονται από το 2015,σχετική πληροφόρηση για την νέα φόρμα παραγγελίας και γενικές
κουβέντες,ερωτήσεις,ότι θα θέλαμε εμείς οι συλλέκτες να κάνουμε και να τις μεταφέρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άκουσα πολλά και ενδιαφέροντα! Όλοι είχαμε κάτι να πούμε ή κάτι να ζητήσουμε. ''Το μακρύ μας και
το κοντό μας''!!!! Να μη παρεξηγηθώ...και εγώ μέσα!
Αυτό όμως που πραγματικά μου προξένησε την εντύπωση και.....δεν ξέρω πως να το πώ;;;
Ήταν ότι κάποιος κύριος,του ζητούσε απεγνωσμένα και επίμονα, στα νομισματικά προγράμματα που
θα επακολουθήσουν να βγούν πολλά περισσότερα νομίσματα!!!!!!!!! Μιλάμε για πολλά!!!! Για πάρα πολλά!!!!
Συγκεκριμένα του ζητούσε να ακολουθήσουμε το Γερμανικό.......δηλαδή να βγάλουμε 1,5 ευρώ χάλκινο
3,5 ευρώ χάλκινο 10ευρα ασημένια πολλά, 5ευρα χάλκινα ασημένια χρυσά και δεν ξέρω τι άλλο,
χάλκινα, ασημένια, μπρούζτινα, γαλβανιζέ, ξύλινα, πλαστικά, πετσετάκια, σουβέρ, μαχαιροπίρουνα,
τράπουλες,ομπρέλες θαλάσσης,τασάκια,αναπτήρες,στυλό και γενικά ζητούσε όλα και τα πάντα να
τα εκδόση η τράπεζα. Έτσι.....για να έχει ο κόσμος να παίρνει!!!!!!(υπερβάλω,αλλά με αυτόν τον
τρόπο θα καταλάβετε το μέγεθος,του τί ζητούσε ο συγκεκριμένος κύριος.) Και καλά έκανε και τα
ζητούσε. ''Γούστο του,καπέλο του''
Αυτό όμως που με θύμωσε περισσότερο,ήταν όταν μόνος μου εναντιώθηκα στο κύριο αυτόν και
κανένας δεν πήρε το μέρος μου! Μόνο στο ''στέκι'' ξέρετε να τα λέτε;;
Όταν πραγματικά χρειάστηκε να τα πείτε σε άνθρωπο της τράπεζας. Κανείς! Γιατί βρε παιδιά;
Μήπως θέλετε να γίνει και το νομισματικό πρόγραμμα ''γραμματόσημο'';;
Δε ξέρω τι να πώ!
Και μη μου πείτε......όλοι εκεί ήμασταν!!!!
Όταν όμως τα χάλκινα και τα ασημένια θα '' πέφτουν βροχή''...θα είναι πλέον αργά!!!!!!!!
Συγνώμη αν έγινα ολίγον εριστικός. Κουβέντα κάνουμε και ο λόγος τα έχει αυτά!!!
Η είδηση της ημέρας: Από τον τραπεζικό υπάλληλο(ευγενέστατος). Προσπαθούν να αλλάξουν την
συσκευασία της PROOF kai να την κάνουν καλύτερη! Ίδωμεν.
Xaxaxaxaxaxa