Αλλες φορες τετοιες μερες διαθεσης νομισματων γινοταν ο κακος χαμος εδω τωρα ακρα του ταφου σιωπη....τυχαιο?δεν νομιζω........
203 ευρώ, Μιχάλη μου και με ορίζοντα 12ετίας για τις μέρες μας είναι ένα πρόβλημα!
Πάντως, αυτό που λένε οι φίλοι, ότι δηλαδή θα γίνει ό,τι έγινε και με τα ΕΛΤΑ, το βλέπω λίαν συντόμως να υλοποιείται. Αν συνεχίζει να μας διαβάζει ο χαράκτης της ΤτΕ μάλλον θα πρέπει να τους διαβιβάσει τις ανησυχίες μας. Δεν είναι ακόμη αργά!
[/quote]
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς......αλλά γνωστός μου παρήγγειλε 10 τμχ (με τιμολόγιο) και
του εγκρίναν μόνο 2 τμχ!!!!! Σήμερα του ήρθε η έγκριση και τα λέγαμε.
από τη στιγμή που η ΤτΕ στοχεύει σε διεθνές επίπεδο (βλέπε δημιουργία eshop), δε νομίζω να εισακουστουν οι ανησυχίες των συλλεκτών εδώ μέσα. Κι εγώ προσωπικά θα ήθελα λιγότερα πράγματα το 2015, αλλά δεν...
Ελπίζω να βγούμε ψεύτες...
Δυστυχώς η τράπεζα και το υπουργείο οικονομικών στοχεύουν σε διεθνές επίπεδο,όπως σωστά λέει
και ο φίλος παραπάνω.
Από τη μία είναι καλό για το Ελληνικό νόμισμα ώστε να έχει συνέχεια και μέλλον. Από την άλλη
είναι κακό για τους Έλληνες συλλέκτες που δεν θα μπορούν να τα παίρνουν όλα.
Οι ξένοι συλλέκτες θα κάνουν τις επιλογές τους και θα παίρνουν αυτά που τους ενδιαφέρουν.
Βλέπε Έλληνες συλλέκτες ευρώ μέσα από το στέκι που μαζεύουν Αυστριακά νιόβιο, σειρές ευρώ κρατών,
προυφ, 2ευρα, αναμνηστικά, 2ευρα αναμνηστικά και ούτω κάθε' ξής. Έχουμε κάνει τις επιλογές μας ώς
προς τα ξένα ευρώ.
Δεν μπορώ να ξέρω αν θα τους βγεί αυτό σε καλό, άλλα ίσως να είναι ένα πρώτο μήνυμα σε εμάς
τους συλλέκτες να αρχίζουμε να κάνουμε τις επιλογές μας,ακόμα και στα Ελληνικά ευρώ!