Βγήκε μια βρώμα... Τωρα έκ Γερμανίας ειναι..δεν ξέρω,αλλα όσοι θέλουν νομίσματα στα σίγουρα,θα υπογράφουν μνημόνιο!!!!
Λέγε ό,τι θες λέγε (Βασίλης Καρράς)! Ωρα 06:00 μπροστά στην πόρτα της ΤτΕ, με μπλοκάκι για αναγραφή σειράς προσέλευσης, καφεδάκι και...μπουγάτσα. Ας έρθει ο Γερμανός και τα λέμε!
Αφού ξέρεις ότι ο Γερμανός ήδη τα περισσότερα τα έχει προπωλήσει μέσω eBay. Που σημαίνει ότι έχει ήδη κλείσει την παραγγελία του και δεν χρειάζεται να έρθει να περιμένει εκεί.
Τι γίνεται (με υποθετικά νούμερα πάντα) :
Ας πούμε ότι η τιμή αγοράς από ΤτΕ είναι 70 ευρώ. Πουλάω 100 κομμάτια προς 100 ευρώ το ένα, δίνω 10 ευρώ για κάθε κομμάτι, προμήθεια στον υπάλληλο (1000 ευρώ), για να βγάλω εγώ 1.500 κέρδος. Με χρήματα που δεν είχα ποτέ στην τσέπη μου, ούτε ρίσκαρα να τα επενδύσω.
Έτσι δουλεύει το σύστημα, κάποια στιγμή έγινε μία στραβή και χάθηκαν κάποιες σειρές. Οι Γερμανοί έμποροι όμως, δεν ανέχονται τέτοιες κουτσουκέλες. Έπεσε το σύρμα και πάλι μία από τα ίδια.
Εύχομαι να μην γίνει αυτό που θέλουν και επιτέλους να ξυπνήσει η ΤτΕ. Να ορίσει άλλον τρόπο διανομής των αναμνηστικών, με αυστηρά όρια και προϋποθέσεις. Ένα ο καθένας... και τέλος.
ΥΓ Επόμενη παρέμβαση μου... σε 3-4 μήνες.