Ευχαριστώ για την γρήγορη σας απάντηση.
Έχω μεγάλο καημό.
Κάθε χρόνο παραγγέλνω τα Νομίσματα μου από τους Γερμανούς Εμπόρους. Έτσι και Φέτος παράγγειλα 20 Μπλιστερ ,τα οποία τα πλήρωσα κιόλας αμέσως.
Υποτίθεται ότι θα τα επερνα εδώ και 2 εβδομάδες. Ο λογος που δεν τα παρέλαβα ήταν ότι κάποιος μεγαλοεμπορας Ελληνας από Αθήνα δεν μπορούσε να εκτελέσει την παραγγελία του γιατί δεν είχε πάρει αρκετά κομμάτια.
Μου είπανε να περιμένω 2 εβδομάδες , γιατί ο συγκεκριμενος Έμπορας του έταξε ότι θα τα παραδώσει μετά από 2 Εβδομάδες με την δικαιολογία ότι υπάρχουν πολλά ακόμα στην Τράπεζα που δεν τα πήραν οι απλοί συλλέκτες και θα πήγαινε να τα πάρει και να του τα στείλει.
Δεν παράγγειλα ο Βλάκας μόνος μου.........
Ο Γερμανός μου απάντησε ότι τον κρέμασε ο Ελληνας Έμπορος και μου έστειλε τα λεφτά πίσω!!!!!
Έχω σκασειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Θα τα επερνα σε σούπερ Τιμή και τώρα.....
Ποιος είναι αυτός ο Ελληνας έμπορος??? που κρέμασε την Μισή Γερμανία όπως μου είπε ο Γερμανός?
Κανένας απατεώνας θα είναι.
Τι τάζει κομμάτια αν δεν μπορεί να τα παραδώσει?
Και εμενα ποιος θα μου πληρώσει την διαφορά των Χρημάτων που πρέπει τωρα να πληρώσω για να τα αποκτήσω???
Συγνώμη που σας πρήζω αλλα , δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Παραγγέλνω κάτι , μου δίνει 100% παράδοση γιατί ο συγκεκριμενος Έμπορος από την Αθήνα είπε ότι θα τους τα δώσει 100% και τελικά αποδείχτηκε μεγάλος Ψεύτης.
Ένας αγανακτισμενος Μετανάστης Συλλέκτης
Παύλος
Λυπαμαι Φιλε Παυλο, αν ακουσω κανεναν να τα δινει σε καλη Τιμη,θα σε ενημερωσω.
Οσο γιααυτο που λες το ακουσα και ξερω ποιος ειναι αυτος ο Εμπορος που λες ,αλλα δεν θελω να πω το Ονομα του ,γιατι θα κατηγορησω καποιον ετσι και δεν θελω να το κανω.
Ξερω μονο οτι εστειλε Μαιλ σε ολους τους Εμπορους Γερμανιας πριν την επισημη διαθεση της Θρακης και τους το προσφερε με 14,75 Ευρω καθαρη τιμη ( Οι ξενοι δεν πληρωνουν ΦΠΑ) .Μαλλον γιαυτο σου το προσφεραν σε πολυ καλη Τιμη
Και την αλλη Φορα,παραγγελια μονος σου μεσω Ηλεκτρονικης Φορμας