solferino
|
|
« Απάντηση #30 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 08:20:50 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #31 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 09:09:06 μμ » |
|
Βασιλάκη, ξέρεις πως έψαχνα εναγωνίως για Τάλληρο Παρισσίων που είναι πολύ δύσκολο σε au58 και πάνω και ξέρεις για την στροφή μου στα τάληρα και το ξεπούλημα σε κομμάτια της συλλογής ώστε να πάρω ένα όταν το έβρισκα. ΑΥΤΟ ήτο το καλύτερο με eye appeal που βρήκα και το έκλεισα , άσχετο αλλά γράφει 62αρι. Ξέρω πως δεν σου αρέσει, ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΡΕΘΙΖΕΙ, αλλά το 63αρι που μας δείχνεις πού είναι;; Διατίθετο;;; Μάλλον στα χέρια κάποιου που θα το αποχωριστεί στο γήρας του. Εεεεε ας πάρω αυτό που είμαι και τεκνό ηλικιακά και πολύ μου είναι μέχρι να το ξαναβρώ σε καλύτερη κατάσταση. Το κουτί δεν με ένοιαξε αλλά το πήρα καλύτερα από εκείνο το 58αρι που ξέρεις Ο φίλος και συνοδοιπόρος σου στο χόμπι Zobels.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 11, 2013, 09:28:09 μμ από zobels »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #32 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 09:20:50 μμ » |
|
Ότι και να λέμε... ότι βαθμό και να 'χει... Τάλιρο Παρισιού, με τόση λεπτομέρεια... σχεδόν αδύνατον να βρεθεί.
Στα ακυκλοφόρητα νομίσματα, τα μοναδικά δεδομένα που ρίχνουν τον βαθμό είναι τα εστιακά και τα μη μετρήσιμα. Ακόμη και χτυπήματα και οτιδήποτε άλλο, αν είναι εκτός 'κέντρου' και μετρήσιμα δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν. Το συγκεκριμένο έχει λεπτομέρειες άνω του 64-65, αλλά δυστυχώς έχει εστιακά χτυπήματα στο πρόσωπο και στον Θυρεό και επίσης οι γρατσουνιές δεν είναι μετρήσιμες.
Επαναλαμβάνω όμως... Τάλιρο Παρισιού, με τόση λεπτομέρεια... σχεδόν αδύνατον να βρεθεί.
Άπαιχτο !!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #33 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 10:02:02 μμ » |
|
επειδη ειμαι ασχετος και δεν καταλαβαίνω ..συγκρίνουμε του παναγιωτη με αυτο που εβαλε ο βασιλης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chr
|
|
« Απάντηση #34 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 10:26:33 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #35 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 10:31:27 μμ » |
|
εγω παντως εχω την ιδια απορια με τον χανιωτη!! το λινκ παραμεμπει σε αλλο ταλιρο!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #36 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 10:31:49 μμ » |
|
εγω παντως εχω την ιδια απορια με τον χανιωτη!! το λινκ παραμεμπει σε αλλο ταλιρο!!
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #38 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 10:34:09 μμ » |
|
Φοβερό νόμισμα Παναγιώτη, να το χαίρεσαι. Μην ξεχνάμε όπως είπαν και τα άλλα παιδιά πιο πάνω, πως τα Παρισίων έχουν αδύναμο χτύπημα. Βέβαια πίσω αυτό πατάει και τάληρα Μονάχου, οι μπίλιες στο στέμμα είναι ατόφιες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #39 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 10:36:56 μμ » |
|
Αν αυτο ειναι 63 τοτε του παναγιωτη επρεπε να γραψει 65+!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #40 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 10:39:57 μμ » |
|
Αν αυτο ειναι 63 τοτε του παναγιωτη επρεπε να γραψει 65+!!!
Δυστυχώς έχει τα χτυπηματάκια... αλλιώς πάνω από 64-65 σίγουρα. Κι όμως αυτό είναι το 63άρι... http://www.mcsearch.info/record.html?id=93809
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panosk
|
|
« Απάντηση #41 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 10:44:41 μμ » |
|
Φιλε Παναγιωτη τωρα μολις το ειδα !!! Δε θα μπω σε αναλυση κ λεπτομερειες! Γιατι απλα δε χρειαζονται !!!!!! Μπραβο ρε φιλε μπραβο σου ,μπραβο ρε φιλε μπραβοοοοοοο !!!!!!
S U P E R B ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #42 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 10:46:39 μμ » |
|
Ρε παιδιά ας το συγκρίνουμε και με το 64 του dealer pcgs, το 66 του φίλου S ( America) και τα 65αρια ενός άλλου από Αμέρικα και το SP65 ενός άλλου αξιοσέβαστου συλλέκτη. Λοιπόν , επειδή γράφω από το iPhone , ευχαριστώ τους φίλους για τα σχόλια και τα + και τα - Εξάλλου τη γνώμη σας ζήτησα. Άλλη φορά θα ανεβάζω μόνο top grades για να μην γίνεται σύγκριση
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 11, 2013, 11:11:46 μμ από zobels »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panosk
|
|
« Απάντηση #43 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 10:51:24 μμ » |
|
Φιλε μου Παναγιωτη μην πεφτεις στην παγιδα των συγκρισεων...για τετοιο νομισμα δε χρειαζονται ..!. Ειναι πολυ πολυ ομορφο κομματι ,ασχετως ταμπελιτσας ,ασχετως populations ,ασχετως συγκρισεων...!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #44 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 10:52:20 μμ » |