Toni-g
|
|
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 12:32:48 πμ » |
|
5λεπτο δεν ειναι σιγουρα ,λεπτο ειναι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 12:34:19 πμ » |
|
ναι εχεις δικιο αντωνη!με μπερδεψε ο τιτλος του!αλλα σαν βαθμο με αυτο που βλεπεις σου κανει???
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 12:39:28 πμ » |
|
Καποιο λαθος εχει γινει αυτο που εβαλες ειναι 1 λεπτο και οχι 5λεπτο. Με προλαβατε και το γραψατε και εσεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 12:41:13 πμ » |
|
ναι βασιλη εκανα λαθος τον τιτλο γιατι και ο πωλητης ειχε βαλει 5 λεπτα και με μπερδεψε!! εγω απλα ηθελα να δειξω το νομισμα και τι βαθμο εχει παρει απο την εταιρια!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 12:45:28 πμ » |
|
αντωνη καταλαβα τι εννοεις!ισως το αδικουν οι φωτογραφιες που εχει τραβηξει!!!!τι να πω!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 12:11:07 μμ » |
|
παντως ειναι περιεργο που το κυνηγουν ενας με 0 και ενας με 21 αξιολογησεις....
Οποτε βλεπεις τετοιες καρτες να <κυνηγουν> ενα νομισμα αφηνε το !! Παιζουν 2 σεναρια : ή τις εβαλε ο πωλητης για να ανεβασει το νομισμα ή επεσαν δυο νεοι ενθερμοι στην αγορα που νομιζουν οτι σε εναν μηνα θα αγορασουν ολα τα καλα νομισματα και θα φτιαξουν συλλογη!! Και οπως ειναι φυσικο δεν λογαριαζουν τιποτα (αφου το μυαλο τους πεταει και δεν ειναι προσγειωμενο)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 02:38:38 μμ » |
|
Άσχετο, αλλά εγώ την πρώτη μου φορά στο ebay, με μηδέν αξιολόγηση, χτύπησα και κέρδισα ένα πίνακα ζωγραφικής. Απο τότε, δεν έχω χτυπήσει άλλον ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
iceman
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 02:42:39 μμ » |
|
Επίσης το να έχει κάποιος νέο λογαριασμό δεν είναι απόλυτο ότι θα είναι καινούριος συλλέκτης με ότι αυτό συνεπάγεται. Απλά ίσως να άλλαξε το λογαριασμό του ή να άρχισε να χρησιμοποιεί πρόσφατα το ebay.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 08:39:03 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chr
|
|
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 04:06:29 μμ » |
|
παντως ειναι περιεργο που το κυνηγουν ενας με 0 και ενας με 21 αξιολογησεις....
Οποτε βλεπεις τετοιες καρτες να <κυνηγουν> ενα νομισμα αφηνε το !! Παιζουν 2 σεναρια : ή τις εβαλε ο πωλητης για να ανεβασει το νομισμα ή επεσαν δυο νεοι ενθερμοι στην αγορα που νομιζουν οτι σε εναν μηνα θα αγορασουν ολα τα καλα νομισματα και θα φτιαξουν συλλογη!! Και οπως ειναι φυσικο δεν λογαριαζουν τιποτα (αφου το μυαλο τους πεταει και δεν ειναι προσγειωμενο) Δηλαδή στις εποχές του internet και της τεχνολογίας όποιος δεν έχει κωδικό στο e-bay με αξιολόγηση 200 και πάνω αποκλείεται να είναι πραγατικά συλλέκτης ή δεν ξερει τι του γίνεται από νομίσματα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 10:08:28 μμ » |
|
Φιλε μου επειδη βλεπω τον εαυτο σου μεσα στους δυνατους μπιτερ σου λεω οτι εαν ηθελες το νομισμα θα μπορουσες να το εχεις στα χερια σου με πολυ λιγοτερα χρηματα απο αυτα που εκλεισε Οταν βλεπεις τον τρελο να χτυπαει ποτε δεν τον συνοδευεις στα χτυπηματα, εκτος εαν δεν σε ενδιαφερει το νομισμα και απλως ηθελες να ανεβει στην τιμη (αλλο καπελο αυτο) .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
chr
|
|
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 10:49:32 μμ » |
|
Ήμουν λοιπόν ο χρήστης με αξιολόγηση 21 (ο underbidder) και ξέρω πολύ καλά οτι δεν είχα καμία πρόθεση να ανεβάσω την τιμή, ούτε να ακολουθήσω κάποιον τρελό στα χτυπήματα. Η πάγια τακτική μου είναι να αποφασίζω το κτύπημα που είμαι διατεθειμένος να κάνω πολύ πρίν το τέλος της δημοπρασίας και να μην παρασύρομαι από το τι κάνουν οι άλλοι. Θα ήθελα πάντως να μάθω τον τρόπο με τον οποίο θα πάρω το νόμισμα σε πολύ χαμηλότερη τιμή...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 09:39:48 πμ » |