Γιωργο μου... το νομισμα ειναι κουκλι.. και καλοριζικο!
τωρα για βαθμολογιση... δεν νομιζω οτι ειμαι καλος σε αυτα τα πραγματα.. και ισως το αδικω το νομισμα... αλλα πιστευω οτι αν γραψει βαθμο ειναι ΧF45.
το αν γραψει... ειναι γιατι εχω την εντυπωση οτι εχει καθαριστει παλια, εξου και τα μαυρισμενα σημεια στα δυσκολα για καθαρσμο μερη..... και ισως αν το στειλεις για πιστοποιηση να εχει επιπτωσεις...
ο βαθμος τωρα...
ο λεων ειναι απιστευτος εως ερωτευσιμος.. η εμπρος μερια ειναι πολυ καλη.. με λιγη μονο φθορα στο ευαγγελιο που κραταει ο λεων!
η πισω μερια ομωε εχεις μικρα κατευασματα... στο στηθος της βρετανιας, στο ποδι λιγο στο χερι που κραταει την τριαινα....στα φυλλαρακια απο τις δαφνες που κραταει στο αλλο χερι το οποιο φερει κι αυτο μικρο κατεβασματα και εκδορουλες.., σε καποιες πτυχες του φορεματος, νομιζω λιγο στην καθετη γραμμη του σταυρου στην ασπιδα, εχει ελαχιστα και μικρα σημαδακια χτυπηματος μαλλον με αλλα κερματα στο πεδιο, και μια ιδεα σαν να εχει τριφτει στα μαλλια ή στεφανη αν φοραει... η βρετανια, και σε 1-2 γραμματα!
μεγαλυτερο προβλημα βλεπω παντως στα μαλλια και το χερι με την τριαινα!
επισεις.. ελεγξε το καλα.. γιατι κατι φαινεται στην κορυφη... στην εμπρος πλευρα στο χειλος, στην περιοχη του κενου αναμεσα στο ΙΟΝΙΚΟΝ και το ΚΡΑΤΟΣ. στην αλλη μερια το βλεπεις στην θεση 6... τι ειναι εκει;; τι εχει;; χτυπημα; κατι αλλο; τιποτα κι απλα βλεπουμε φαντασματα;
ζηταω συγνωμμη αν φαινεται σαν να το θαβω το νομισμα!! δεν εχω αυτη την προθεση! προσωπικα θα εκανα οπισθιες τουμπες απο την χαρα μου αν το ειχα! ειναι πολυ ομορφο κομματι! απλα κουβεντα κανουμε και χωρις πλακα.. θα χαρω αν ειμαι τελειως λαθος στην εκτιμηση μου και το νομισμα ειναι καλυτερο!