Παιδια αν και το θεμα που κουβεντιαζεται εμενα μου ειναι αγνωστο , αυτο που θα σας παρακαλουσα ειναι να μην πετατε <υπονοουμενα> με τα οποια διαβαζωντας τα καποιος νεος να καταδικαζει ενα μελος μας σαν απατεωνα , κλεφτη κτλ κτλ!!
Αν εχετε αποδειξεις για κατι πειτε της!! Υπονοουμενα ομως και υποθετικες εικασιες του τι μπορει να γινει ή εχει γινει δειχνωντας μια μεριδα συλλεκτων αυτο δεν μου αρεσει!!
Απο τα λιγα που διαβασα υπαρχει ενα ταληρο που γυρισε απο την NGC απιστοποιητο!!
Αφου ξερετε τον κατοχο του γιατι δεν τον πειθεται να το στειλει και σε αλλη εταιρια οπως η PCGS??
Αν το στειλετε σε τρεις εταιριες και σας το γυρισουν και οι τρεις πισω διχως σλαμπ ΝΑΙ τοτε θα εχετε καθε λογο να μιλατε για υποπτο!!
Αλλα ετσι απλα διχως τιποτα χειροπιαστο στα χερια σας δεν ειναι δικαιο ουτε σωστο να κρινετε και να κατακρινετε !!
Μπορειτε να πειτε ελευθερα το τι πιστευετε αλλα διχως να δειχνετε αλλους!!
Εχετε μια υποψια οτι υπαρχουν πλαστα?? Πειτε την , πειτε τι πιστευεται αλλα διχως αλλα διχως αποδειξεις να μην δειχνετε ατομα της κοινωνιας μας!!
Οταν λοιπον ενας υποψηφιος αγοραστης ενος τετοιου ταληρου εχει διαβασει και την δικη σας αποψη θα εχει τα ματια του δεκατεσσερα μην την πατηση!!
Μηπως εγω εδω
http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=947.0 δεν θα μπορουσα να μιλησω με ονοματα μια που δεν ειναι μελη της σελιδας μας??
Δεν το εκανα ομως ειπα σε ολους αυτο και αυτο συμβαινει προσοχη!!
Το ιδιο μπορειτε να κανετε αλλα διχως να δειχνετε μελη μας απο την στιγμη που δεν υπαρχουν αποδειξεις!!