καλησπερα παιδια!!!η συγκεκριμενη καρτα ειναι εκθεσιακο κομματι και εχουν βγει παρα πολλες τετειες.
ειτε απο ιδιωτες που θελουν να διαφημισουν κατι ειτε απο της εκθεσεις τις διεθνης που συνηθως γινονται στην θεσσαλονικη!!!απο οτι ξερω καθε χρονο γινετε η διεθνης εκθεση θεσσαλονικης και βγαζουν και απο μια τετεια καρτα.οπως βγαζει και ο συλλογος παρθενων στην αθηνα καθε χρονο και απο μια σειρα απο εκθεσιακες καρτες!
ο οτε τετειες καρτες δεν εχει βγαλει ποτε,αλλα μερικοι τις μαζευουν λογο του μικρου τιραζ που εχουν η λογο των ομορφων θεματων!!πολλες απο αυτες ειναι ζευγαρι η και παραπανω και σχηματιζουν ομορφα παζλ απο την πισω μερια!!!ειναι και αυτες συλεξιμες και απο οτι ξερω τις μαζευουν πολλοι αλλα θεωρω οτι η τιμη που πουλαει την καρτα την συγκεκριμενη ισως ειναι λιγο υπερβολικη!!
αυτα απο μενα καλη συνεχεια να εχουμε!!!
Θα συμφωνήσω με την Δώρα και με τον Νέστωρ παραπάνω.
Σε κάθε έκθεση βγαίνουν και απο 1 με 2 'αναμνηστικές' κάρτες (όχι τηλεκάρτες!), συνήθως με πολύ χαμηλό τιράζ. Στο διαδίκτυο πουλούνται πολλές τέτοιες κάρτες. Μάλιστα αρκετές έχει και ο κατάλογος του Γεωργιάδη στις τελευταίες σελίδες του.
Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να σας ανεβάσω φωτογραφίες απο κάποιες τέτοιες κάρτες που έχω στην κατοχή μου. Οι περισσότερες έχουν πολύ ωραία θέματα, προφανώς για να ανεβάζουν την 'αξία' της συγκεκριμένης κάρτας.
Το αν είναι αετονύχηδες ή όχι αυτοί που τις εκδίδουν, δεν το ξέρω, αλλα σίγουρα έχουν το κερδός στο μυαλό τους. Αλλωστε μιλάμε για εμπόρους.
Προσωπικά τέτοιες κάρτες με αφήνουν αδιάφορο. Μόνο του Παρθενώνα έχω ξεκινήσει να μαζεύω τις κάρτες και αυτό γιατί παρασύρθηκα.