Stef1977
|
|
« στις: Οκτώβριος 10, 2013, 08:22:52 μμ » |
|
Γεια σας Αυτές τις μέρες είδα στην μεγαλύτερη ίσως ιστοσελίδα στον κόσμο δημοπρασιών στα γραμματοσημα ένα πωλητή ο οποίος θησαυριζει επι καθημερινής βάσεως.Δεν υπάρχει γραμματοσημο η σειρά χωρίς χτύπημα.Ο αγοραστής ειναι ευτυχισμένος γιατι έκανε μια τόσο φθηνή αγορα μην γνωρίζοντας καλά αγγλικά η γραμματοσημα διαφόρων κρατών και παίρνει φωτοτυπίες ηαντιγραφα καλοδουλεμενα.Εγω προσωπικά δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι τύποι και να κερδοσκόπουν με τους απανταχού συλλεκτες βασιζόμενοι στην αγάπη των φιλων για τα γραμματοσημα.Θα ήθελα αν δεν σας κούρασω,να ακούσω την γνώμη σας Ευχαριστω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
donsoc1
|
|
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 10, 2013, 08:50:54 μμ » |
|
Γεια σας Αυτές τις μέρες είδα στην μεγαλύτερη ίσως ιστοσελίδα στον κόσμο δημοπρασιών στα γραμματοσημα ένα πωλητή ο οποίος θησαυριζει επι καθημερινής βάσεως.Δεν υπάρχει γραμματοσημο η σειρά χωρίς χτύπημα.Ο αγοραστής ειναι ευτυχισμένος γιατι έκανε μια τόσο φθηνή αγορα μην γνωρίζοντας καλά αγγλικά η γραμματοσημα διαφόρων κρατών και παίρνει φωτοτυπίες ηαντιγραφα καλοδουλεμενα.Εγω προσωπικά δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι τύποι και να κερδοσκόπουν με τους απανταχού συλλεκτες βασιζόμενοι στην αγάπη των φιλων για τα γραμματοσημα.Θα ήθελα αν δεν σας κούρασω,να ακούσω την γνώμη σας Ευχαριστω
Καλησπέρα! είναι Έλληνας η ξένος ο πωλητής; έχει κάνει πολλές πωλήσεις; και τι αξιολογήσεις έχει; Προσωπικά με ενδιαφέρει το θέμα γιατί αν εννοείς το ebay το χρησιμοποιώ για αγορές γραμματοσήμων.. καλό είναι και να γνωρίζουμε για να μην την πατήσουμε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Stef1977
|
|
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 10, 2013, 08:57:08 μμ » |
|
Δεν ξέρω αν μπορω να γράψω το όνομα του εδώ.Θελει να φαίνεται ξένος αλλα εχω την εντύπωση ότι ειναι Ελληνας .Το ψάχνω γι αυτό χρειάζομαι βοήθεια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 10, 2013, 08:58:56 μμ » |
|
Δεν χρειάζεται να πεις όνομα. Ανέβασε μία διεύθυνση από κάποια δημοπρασία του, με ενδιαφέρει να χτυπήσω και 'γω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 10, 2013, 09:10:35 μμ » |
|
Το λέει πάντως παίρνετε αυτό που βλέπετε. Αλλά μου κάνουν εντύπωση οι αξιολογήσεις.. Τι κάνει τις κρύβει τις αρνητικές?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 10, 2013, 09:13:10 μμ » |
|
Γιωργο ανεβασε καμια δημοπρασία του η κάποια πώληση του γιατι κανω καμια φορα αγορες γραμματόσημα για το κοριτσι μου η στείλε μου πμ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 10, 2013, 09:16:09 μμ » |
|
Ανεβάστε μία διεύθυνση, δεν είναι κακό, διαφήμιση θα κάνετε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 10, 2013, 09:36:33 μμ » |
|
Δεν βλέπω κάτι να είναι λάθος, σαφέστατα αναφέρει ότι είναι αντίγραφα και όχι γνήσια. Σωστότατη η επισήμανση, για να προσέχουν οι φίλοι. Και όχι μόνο σ'αυτήν την περίπτωση, αλλά να διαβάζουν όλο το κείμενο και την περιγραφή απ' οτιδήποτε θέλουν να αγοράσουν. Κάποιοι τεχνηέντως αναφέρουν ότι είναι 'replica' αλλά με μικρά γράμματα, κάπου μπερδεμένα μέσα στα κείμενα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Stef1977
|
|
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 10, 2013, 09:44:17 μμ » |
|
Ελπίζω να ενημέρωσα όλους με pm Αν ξέχασα κάποιον συγγνώμη ,ας μου το πει να του στείλω Ευχαριστω Στεφανος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 10, 2013, 09:45:08 μμ » |
|
Που τα βλεπετε βρε παιδια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 10, 2013, 09:47:17 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
donsoc1
|
|
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 10, 2013, 10:05:30 μμ » |
|
Ο συγκεκριμένος Αμερικάνος που πουλάει πλαστά το αναφέρει..όσοι τα αγοράσουν και τα μεταπουλήσουν θα τα πουλήσουν για πλαστά ή για γνήσια;!; Προσωπικά είμαι ενάντια στην πώληση πλαστών..ή έστω να μπαίνει μια επισήμανση ότι είναι πλαστά..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 10, 2013, 10:12:32 μμ » |
|
Μία λύση είναι σωστή, μόνο όταν είναι εφικτή.
Στην περίπτωση της μεταπώλησης δεν υπάρχει εφικτός τρόπος ελέγχου, άρα δεν υπάρχει και εφικτή λύση στο πρόβλημα. Οπότε το μόνο που συστήνω στους φίλους που ενδιαφέρονται να αγοράσουν... Υπομονή και περισυλλογή. Τίποτα δεν πρέπει να πρέπει να γίνεται βιαστικά και να αφήνεται στην τύχη. Όλες οι αγορές μας πρέπει να είναι προσεγμένες και μετά από πολύ σκέψη. Και αυτό δεν έχει να κάνει βασικά με την τιμή. Διότι καλύτερα να δώσουμε κάτι παραπάνω σε σίγουρο πωλητή, παρά να πληρώσουμε 'δίδακτρα' πολύ περισσότερα και να ρισκάρουμε να πάρουμε 'μαϊμού'.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|