Εμφάνιση μηνυμάτων
|
Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 116
|
31
|
Ευρωνομίσματα / 'Ο,τι αφορά τα Ευρωνομίσματα / Απ: ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2024
|
στις: Οκτώβριος 16, 2024, 04:29:00 μμ
|
Συμφωνώ απόλυτα. Βέβαια μπορούσαν να κάνουν τα σχέδια για τους Θεούς αρκετά καλύτερα. Ο Δίας είναι σαν να έχει ανορεξία.. Μη σχολιάσω τους υπόλοιπους!  Πράγματι, σε αρκετές περιπτώσεις η εικόνα απογοητεύει από αισθητική άποψη και υπάρχουν εκδόσεις όπου διαφαίνεται μια πρόχειρη και ανέμπνευστη σχεδίαση/απόδοση του θέματος. Μια διαφοροποίηση από το καθιερωμένο καλλιτεχνικό μοτίβο/τεχνοτροπία θεωρώ ότι είναι απαραίτητη, διότι η απαράλλαχτη επανάληψη της ίδιας φόρμας έχει κουράσει. Θα ήταν λοιπόν αρκετά ενδιαφέρον να δούμε επιτέλους ένα νέο εικαστικό πειραματισμό στην απεικόνιση των θεμάτων. Ευελπιστούμε και ίδωμεν!
|
|
|
32
|
Ευρωνομίσματα / 'Ο,τι αφορά τα Ευρωνομίσματα / Απ: ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2024
|
στις: Οκτώβριος 16, 2024, 12:13:52 πμ
|
380€ ειχαν και τα αντίστοιχα του 2022 & 2023, δεν ξερω βεβαια τι κινηση ειχαν κ εκεινα, οπως και να 'χει, άλλο 1 εμεινε του χρονου και τελειώνει το ταξίδι
Πράγματι η πιο όμορφη σειρά μακράν! Ευελπιστώ να συνεχίσουν με κάποια άλλη ενδιαφέρουσα θεματολογία. Θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη μια ακόμα δωδεκάδα, αφιερωμένη φερειπείν, στους Άθλους του Ηρακλή.. Έτσι για να σώζεται κάπως η παρτίδα, η οποία προϊόντος του χρόνου, κουράζει και απογοητεύει όλο και περισσότερο.
|
|
|
33
|
Ευρωνομίσματα / 'Ο,τι αφορά τα Ευρωνομίσματα / Απ: ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2024
|
στις: Οκτώβριος 15, 2024, 11:47:45 μμ
|
Πολύ υποτονικη η κινηση σήμερα για τον Ήφαιστο, πήγα κατα τις 11:00, φυσικα δεν ειχε κόσμο, ηρθε ενας άλλος και περιμενε οσο εξυπηρετουμαν εγω, ρωτησα την ταμία αν ειχε κίνηση γενικα, μου είπε τπτ
 με 380 και θες και κινηση;; χαχαχαχα! Ειπαμε... κινηση ΜΟΝΟ στα διευρα, μονο αυτά πουλάνε πλεον. Πρόγραμμα.. ψιλικοκό! Και σημειωτέον, τα δίευρα αυτά αντί να διατίθενται πρωτίστως στους συλλέκτες, να καταλήγουν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, σε διάφορους επιτήδειους. Απαράδεκτο! Απορώ που κάποιοι συνεχίζουν να ασχολούνται με τα συγκεκριμένα, ενόσω υφίσταται επιδεινούμενη αυτή η κερδοσκοπική κοροϊδία. Και τέλος, να μην επεκταθώ στο θέμα «τριπλέτες coin card», γιατί εκεί η υπόθεση αγγίζει την παράνοια..
|
|
|
34
|
Νομίσματα / Χρυσά νομίσματα / Απ: Χρυση Λιρα-Γενικη Κουβεντα
|
στις: Οκτώβριος 01, 2024, 11:55:56 μμ
|
Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος, αν οι απευθείας αγορές από το Royal Mint επιβαρύνονται με φόρο εκτελωνισμού; Αν ναι, πόσο είναι; Ευχαριστώ πολύ!
Άστο φίλε, δεν συμφέρει με τίποτα! Μεγάλο μπλέξιμο και χάσιμο χρημάτων και χρόνου. Στην καλύτερη χρεώνεσαι 24% επί του συνολικού αντιτίμου (αντικείμενο και ταχυδρομικά), συν χρεώσεις για έξοδα εκτελωνισμού. Μακριά!
|
|
|
41
|
Ευρωνομίσματα / 'Ο,τι αφορά τα Ευρωνομίσματα / Απ: ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2024
|
στις: Ιούνιος 25, 2024, 01:09:10 μμ
|
Θέλω να πιστεύω ότι κάθε ένας θα δικαιούται 3 κάρτες εφόσον είναι διαφορετικό το σχέδιο. Ο καιρός γαρ εγγύς.
πήρα τηλέφωνο στην τραπεζα. 1 οποιο σου τυχει. ακομα και 3 να πατε, μπορει να παρετε 3 φορες το ιδιο και μετα να ψαχνεις να ανταλλαξεις με ο,τι σου λειπει. καταντια Αν πράγματι αυτή είναι η επίσημη πληροφόρηση για τον τρόπο διάθεσης των εν λόγω καρτών, τότε η τραγελαφική παράνοια στο μαγαζάκι τους έχει καταστεί παντελώς απαράδεκτη. Τί θα πει ό,τι τύχει; Ρουλέτα σε καζίνο νομίζουν ότι έχουν και οι συλλέκτες θα σπεύσουν αξημέρωτα να ποντάρουν στην τύχη τους; Αφού πρόκειται για 3 διαφορετικές εκδόσεις, έκαστος ενδιαφερόμενος δικαιούται ένα τεμάχιο από την κάθε μια και όχι ό,τι πιάσει ο/η ταμίας. Αυτό επιβάλλει η λογική και οτιδήποτε άλλο είναι μια ανοησία.
|
|
|
|