Στέκι Συλλεκτών

Μικρές αγγελίες & Ανακοινώσεις => Ανακοίνωσεις & Προτάσεις για το φόρουμ => Μήνυμα ξεκίνησε από: gkounto στις Ιούνιος 04, 2021, 07:37:54 μμ



Τίτλος: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 04, 2021, 07:37:54 μμ
Λοιπόν με αφορμή μια δημοσίευση μου στις πωλήσεις όπου ζήτησα η τιμή των λιρών (που πουλούσα) να κυμαίνεται καθημερινά ανάλογα με την διακύμανση  του χρυσού που δεν έγινε αποδεκτή (και σωστά με τα ως τώρα γνωστά  στους όρους  των πωλήσεων) έχω να προτείνω αυτό να αλλάξει.
Να δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον που θέλει να δέσει την τιμή πώλησης του με την καθημερινή διακύμανση του μετάλλου είτε είναι χρυσός είτε είναι άργυρος.
Το βάζω σε διαβούλευση λοιπόν .


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 04, 2021, 07:43:59 μμ
Ναι = θέλω να αλλάξει και η τιμή να συνδέεται με την καθημερινή διακύμανση του μετάλλου.
Όχι= δεν θέλω να αλλάξει και οι πωλήσεις να έχουν μια σταθερή τιμή ανεξάρτητα από το αντικείμενο πώλησης.

Ορίζω την δημόσια διαβούλευση-ψηφοφορία με τέλος την 30/06/2021.

Το αποτέλεσμα της και η αποδοχή ή μη  στην κρίση των συντονιστών.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: hagigeorgios στις Ιούνιος 04, 2021, 08:19:45 μμ
Σωστό μου ακούγεται...
Ναι θα έλεγα


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: greenday στις Ιούνιος 05, 2021, 10:02:33 πμ
ναι.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: Tangod στις Ιούνιος 05, 2021, 10:28:16 πμ
Ναι


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 05, 2021, 12:30:42 μμ
Με την ευκαιρία να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα. Καταρχάς αυτό που προτείνει η πρόταση δεν αναιρεί τα ήδη υπάρχοντα καθεστώτα και όρους των πωλήσεων. Αποτελεί μια επιπλέον επιλογή όποιων επιθυμούν να την επιλέξουν. Ασφαλώς κανείς δεν θα την επέλεγε να πουλήσει ένα συλλεκτικό νόμισμα με αυτόν τον τρόπο και η επιλογή σαφώς αφορά μόνο bullion ουσιαστικά δηλαδή λίρες και μόνο αν είναι σε σεβαστή ποσότητα. Αλλά ακόμη και εδώ δεν αποκλείει κάποιος να ορίσει συγκεκριμένη τιμή εξαρχής αν το επιθυμεί έτσι.
Επομένως η πρόταση λειτουργεί επικουρικά σαν μια επιπρόσθετη επιλογή.
Με αυτή την παρένθεση η επιλογή ΟΧΙ φυσικά είναι δικαίωμα και για αυτό το έβαλα αλλά βασικά στρέφεται εναντίον μιας επιλογής που δεν αφορά αυτόν που ψηφίζει ΟΧΙ αλλά αυτόν που επιθυμεί την επιλογή. Έτσι το βλέπω εγώ ας ακούσουμε όμως κάποιον που δεν το επιθυμεί να μας πει το γιατί μπορεί να κάνω λάθος.
Άλλωστε η ψηφοφορία είναι άτυπη δεν έχει καμία σημασία αν θα βγει 100% ΝΑΙ ή 100% ΟΧΙ. Η πρόταση που θα κατατεθεί στο τέλος προς την συντονιστική επιτροπή θα τελεί αποκλειστικά στην κρίση των συντονιστών αφού δεν δεσμεύονται από τίποτα. Η ψηφοφορία γίνεται περισσότερο για να ακουστούν μέλη που δεν επιθυμούν να καταθέσουν άποψη υπέρ ή κατά προφορικά και επώνυμα αλλά ευχαρίστως να πάρουν θέση με ανώνυμη ψήφο, το καταλαβαίνω είναι ανθρώπινο. Και στο τέλος της γραφής ας το διασκεδάσουμε δεν τρέχει και τίποτα.
Αυτά και προσωπικά ενθαρρύνω όποιον θέλει να μιλήσει ακόμη και κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας δεν θα πέσει και η κυβέρνηση... ;D


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: ΡΑVMK3 στις Ιούνιος 05, 2021, 12:47:13 μμ
Σωστο ειναι…αλλα να μπαινει και να αλλαζει την τιμη σε καθημερινη βαση.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gandalf43 στις Ιούνιος 05, 2021, 01:21:38 μμ
Νομίζω ότι έχει δίκαιο ο κ. Κουντουριδης και ειδικά με τη δεύτερη τοποθέτηση του, δεν γίνεται μέσα σε ένα περιβάλλον τέτοιας μεταβλητότητας όπως προχθές με την απότομη πτώση κ του χρυσού κ του ασημιού να μη δίνετε η δυνατότητα της αναπροσαρμογής των τιμών, σαφώς θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος που να μην αντιτίθεται στους υπόλοιπους κανόνες των πωλήσεων αλλά να συνυπάρχει προς όφελος κ του πωλητή κ του αγοραστή, νομιζω ότι η δυνατότητα να τονίζεται από την αρχή σαν πρόσθετη επιλογή ότι η τιμή ακολουθεί τις διακυμάνσεις των τιμών χωρίς να σημαίνει ότι καθημερινά θα αλλάζει η τιμή στις πωλήσεις ούτως ώστε να μην αντιτίθεται στον εβδομαδιαίο κανόνα του up... σίγουρα μπορεί να αποτελέσει μια βάση όμως για βελτίωση....


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 05, 2021, 01:39:41 μμ
Και τώρα που το σκέπτομαι η λήξη 30/06 είναι υπερβολικά μακριά δεν υπάρχει τέτοιος λόγος. Αν λοιπόν δεν σας πειράζει και δεν έχει κανείς αντίρρηση να τελειώσει σε 14 ημέρες και είναι αρκετό να πούμε δηλαδή 19/06.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: coll στις Ιούνιος 05, 2021, 06:10:22 μμ
Καλημερα.

Καταλαβαινω το προβλημα καποιου που αφορα μια σεβαστη ποσοτητα λιρων.
Ομως δεν θεωρω οτι αυτο μπορει να λειτουργησει γενικα, παρα μονο κατα περιπτωση.
Αλλες λιρες φευγουν πχ 360 αλλες 380,και η τιμη ειναι σχετικη διοτι καποιος μπορει να ζητα πολλα εκ προοιμιου.
Πως δηλαδη θα ξερουν οι ενδιαφερομενοι την τρεχουσα αλλαγη;
Δυσκολο ειναι δηλαδη οποιος πουλα ποσοτητα να δινει την τιμη οταν θεωρει οτι χανει απο την πωληση που εβαλε λιγες μερες πριν;


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: johneko στις Ιούνιος 05, 2021, 10:08:31 μμ
Μηπως να δίνει ενα ευρως τιμης; Πχ 350-380Ε αναλογα την καθημερινη τιμη


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: rama στις Ιούνιος 05, 2021, 11:14:37 μμ
Η γνώμη ενός αρχάριου σαν κι εμένα είναι οτι πάτε να το δυσκολέψετε το πράμα.
Forum με αγγελίες είναι, δεν είναι online trading platform. Αυτά τα μυστικιστικά "τιμή spot+X%" θα δημιουργήσουν τριβές και παρεξηγήσεις. Οχι τόσο είναι, όχι άλλαξε χτές το βράδυ, φταρνίστηκε ο πλανητάρχης και έπεσε, και θα γίνει χαμός.
Όποιος θέλει, ας αλλάζει την τιμή της αγγελίας του όσο συχνά θέλει. Ο ενδιαφερόμενος αντισυμβαλλόμενος πρέπει να βλέπει συγκεκριμένη τιμή, που παρέχει ισότιμη πληροφόρηση σε όλους.
Keep it simple


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: dsp στις Ιούνιος 07, 2021, 02:42:09 πμ
Forum με αγγελίες είναι, δεν είναι online trading platform. Αυτά τα μυστικιστικά "τιμή spot+X%" θα δημιουργήσουν τριβές και παρεξηγήσεις.

ειχα τσεκαρει αν γινεται να αυτοματοποιηθει αυτο το +X % γτ μονο ετσι θα εβγαζε νοημα, προσπαθωντας να δω αν θα βοηθησει σε καποια παρομοια πραγματα, αλλα πρακτικα δεν μας το επιτρεπει η πλατφορμα, δεν δεχεται δλδ τιμες να τις ανανεωνει εδω στο μνμα σου
που σημαινει οτι πρακτικα δεν γινεται

και αφου δεν γινεται πρακτικα, απολυτα αυτοματα και ευκολα με το +Χ % δεν γινεται και με κανεναν αλλον τροπο, για τον λογο που αναφερει ο rama: μονο τριβές και παρεξηγήσεις θα προκυψουν αν δεν κλεινει η τιμη αυτοματα και αντικειμενικα

ειχα σκεφτει μεν την λυση με λινκ σε εξωτερικο σάιτ το οποιο θα αναλαμβανει να το πω αυτην την διεργασια του να σου δινει τιμη και να "κλειδωνει" εκεινη τη στιγμη, αλλα ... νταξ, εχω και τη δουλεια μου και ειναι κατι που θα γινοταν στο κατω κατω της γραφης πιο ευκολα και χωρις κοπο αν ανανεωνοταν η πλατφορμα

θα γλυτωνε το κεφαλι μου ως συντονιστης απο πολλα προβληματα που αντιμετωπιζουμε τωρα αν μπορουσε να αυτοματοποιηθει η διαδικασια και
ως μελος μονο με αυτον τον κομψο αυτοματο τροπο θα το ηθελα (και οχι να γεμισει το σάιτ απο "ναι αλλα εννουσα αυτο", "οχι, εγω οταν σου στειλα το μνμα ηταν 1500 δολλαρια ο χρυσος", "ναι και γω εκεινη την ωρα το διαβασα αλλα κοιτουσα σε αλλο σάιτ που τον ειχε 1497", "βοηθεια με κλεβει, κλεισαμε στο +25% αρα τωρα που επεσε θα επρεπε να δωσω λιγοτερα" και λοιπες παρεξηγησεις και 15 χιλιαδες προσπαθειες για up)

οποτε ολο σ αυτο καταληγω, χρειαζομαστε μια ανανεωση στην πλατφορμα του σάιτ...


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: digo στις Ιούνιος 07, 2021, 09:17:12 πμ
Εγώ νομίζω ότι μπορεί να αναφέρεται σε αγγελιες που πωλούν νομίσματα των οποίων η τιμή επηρεάζεται άμεσα από την διακύμανση αυτού του μετάλλου, ότι η τιμή θα είναι φιξ, στην ισοτιμία (πχ kitco) της στιγμής της συναλλαγής  και με την προϋπόθεση ότι θα πληρωθεί άμεσα. Εάν δεν πληρωθεί άμεσα και περάσουν 1-2-3 μέρες, τότε κι εφόσον έχει υπάρξει (μικρή έως και σημαντική) διακύμανση υπέρ του πωλητή, η τιμή οφείλει να αυξηθει, με την ισοτιμία της στιγμής πληρωμής.

Αν όμως ενδιάμεσα μειωθεί, τότε η τιμή μένει φιξ στο όριο που ήταν όταν έκλεισε τα νομίσματα ο αγοραστής, να μειωθεί θα ήταν άδικο για τον πωλητή. Η άποψη μου.

Φιλικα

(εγώ ψήφισα ναι, μόνον για τις λίρες)


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 07, 2021, 09:46:11 πμ
Πάντως εγώ δεν μίλησα ούτε για online trading platforms (?) ούτε για αυτοματοποιημένα συστήματα για (+Χ%) ούτε τίποτα από αυτά. Αυτά εσείς τα φανταστήκατε. Μίλησα για τιμή spot. Simple.
Έχω πάει σε 300 εκθέσεις στο εξωτερικό, έχω συνδιαλλαγεί με 300 εμπόρους, έχω πουλήσει και αγοράσει λίρες (αλλά και ασημένιες ουγγιες) 300 φορές. Όλες οι συναλλαγές ήταν του στυλ spot+... Ούτε μια φορά μα ούτε μια δεν υπήρξε ποτέ το παραμικρό με κανέναν, και ποτέ κανείς δεν αμφισβήτησε την τιμή spot.
Η αγγελία που είχα βάλει την είχα βάλει ταυτόχρονα και στο Συλλεκτικό Στέκι (υπάρχει και είναι ορατή ακόμη). Κανείς δεν έφερε αντίρρηση. Την είχα και στο Facebook (όπως έχουν και δεκάδες άλλοι) κανείς δεν ανακάλυψε κανένα πρόβλημα ποτέ.
Και στο κάτω κάτω έγραψα τιμή spot αρα έγραψα τιμή δεν την έκρυψα. Αν αυτή αλλάζει αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα αλλά τέλος πάντων δεν είχα και δεν έχω διάθεση να το συνεχίσω αντίθετα δικαίωσα τον συντονιστή που μου είπε «αυτό δεν γίνεται γράψε τιμή».
Ταυτόχρονα με την δική μου υπήρχε και μια άλλη που έλεγε «πωλούνται λίρες προς 370 ή 380 η μια, δεν θυμάμαι ακριβώς, προφανέστατα καταστρατηγώντας τους όρους πωλήσεων που το απαγορεύουν αυτό. Δεν είπα τίποτα 1ον γιατί δεν με αφορούσε τι έκανε κάποιος άλλος και 2ον γιατί δεν έχω την νοοτροπία «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» αφού μου κατέβασαν την δική μου να κατεβάσω και εγώ του άλλου δηλαδή. Η αγγελία συνεχίστηκε κανονικά και μάλιστα ολοκληρώθηκε μετά λίγες ημέρες και κλείδωσε «πουλήθηκαν».
Αυτά τα δυο περιστατικά μου έδωσαν την έμπνευση να σας προτείνω αυτό που προτείνω εδώ.
Τώρα σε ο,τι αφορά προβλήματα μεταξύ των μελών με αυτή την διαδικασία. Αλήθεια τώρα; Μα και στις πωλήσεις αλλά και στις δημοπρασίες και προσφορές έχουν υπάρξει  προβλήματα και τριβές κανείς δεν είπε καταργήστε τις.
Λοιπόν συνεχίζεται η ψηφοφορία μόνο μια (φιλική εννοείται) υπενθύμιση για όποιον νοιάζεται. Ψηφίζοντας ΟΧΙ στερείτε από κάποιον που το θέλει, αυτό που εσείς δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ και το κάνετε για λόγους που μόνο εσείς ξέρετε (προφανώς άθελα σας δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο).
Άλλωστε ακόμη και έτσι είπαμε άτυπη είναι η ψηφοφορία. Οι συντονιστές έχουν τον τελικό λόγο.
Ευχαριστώ την καλημέρα μου σε όλους.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: Διηνέκης στις Ιούνιος 07, 2021, 10:08:09 πμ
Καλημέρα.....μια απλή αναφορά άσχετη,προς το θέμα της ψηφοφορίας,απλά για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους , γιατί κύριε Γιώργο στρέφεστε περί δικαίων και αδίκων (είμαι σίγουρος ότι γίνεται χωρίς σκοπιμότητα,αλλά από παρορμητισμο)......η αγγελία από άλλο μέλος που αναφέρεται,δεν συνεχίστηκε κανονικά και ολοκληρώθηκε,αλλά εγώ ο ίδιος την διέγραψα,αφού εξήγησα σε πμ στο μέλος που την ανέβασε το τι ισχύει με τους όρους....


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 07, 2021, 10:34:30 πμ
Περί δικαίων και αδίκων;  Δεν έκανα κανένα χαρακτηρισμό εγώ. Το ανέφερα σαν παράδειγμα μάλιστα πολύ εκ των υστέρων και αφού έχει διαγραφεί η πώληση. Είμαι  σίγουρος ότι δεν έγινε έτσι γιατί θυμάμαι ότι γράφτηκε λίρες τέλος να κλειδώσει ή κάτι τέτοιο αλλά εντάξει δεν πειράζει.
Συγγνώμη αν σας αδίκησα. Άλλωστε δεν το έγραψα για να παραπονεθώ το έγραψα γιατί από αυτό και από την δική μου αγγελία πήρα την αφορμή.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: coll στις Ιούνιος 07, 2021, 02:39:30 μμ
Αγαπητοι μου , αν υπηρχε μια ελαστικοτητα στα ορια οχι καν του δικαιου αλλα της απλης λογικης ως προς τους ορους ισως δεν χρειαζονταν καν αυτο το θεμα.
Γιατι να κανουμε δυσκολη την ζωη μας ενω θα μπορουσε να συμβει το αυτονοητο.
Το να εχει δηλαδη δικαιωμα ο πωλητης να αναπροσαρμωσει την τιμη οποτε επιθυμει, ωστε να μην αδικειται απο την ανοδο του μεταλου.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: dsp στις Ιούνιος 08, 2021, 03:49:43 πμ
Πάντως εγώ δεν μίλησα ούτε για online trading platforms (?) ούτε για αυτοματοποιημένα συστήματα για (+Χ%) ούτε τίποτα από αυτά. Αυτά εσείς τα φανταστήκατε. Μίλησα για τιμή spot. Simple.
Έχω πάει σε 300 εκθέσεις στο εξωτερικό, έχω συνδιαλλαγεί με 300 εμπόρους, έχω πουλήσει και αγοράσει λίρες (αλλά και ασημένιες ουγγιες) 300 φορές. Όλες οι συναλλαγές ήταν του στυλ spot+... Ούτε μια φορά μα ούτε μια δεν υπήρξε ποτέ το παραμικρό με κανέναν, και ποτέ κανείς δεν αμφισβήτησε την τιμή spot.

συμφωνω. εγω το ανεφερα το αυτοματοποιημενο +Χ%. αυτο σκεφτομουν ως μονη λυση και οχι μονο για το θεμα εδω, αλλα και για πολλα αλλα προβληματα. αλλιως το θεμα που ειναι εδω προς ψηφοφορια το χουμε ξανασυζητησει και εδω (μαζι με τις ηδη υπαρχουσες λυσεις απο τη μερια του πωλητη) και στη συντονιστικη, απο διαφορες μεριες. και σε πιστευω οτι δεν συναντησες προβλημα ποτε στις συναλλαγες σου. παρ ολ αυτα ειμαι σιγουρος οτι εδω θα δημιουργηθει προβλημα αν δεν κλειδωνει αυτοματα η τιμη.

τεσπά, η γνωμη μου αυτη ειναι, η λυση που προτεινεται θα επηρεασει αρνητικα το χαρακτηρα του σάιτ μας.

ΥΓ: απλα απαντησα, γτ πιστευα πηγαινε και προς τα μενα αυτη η προταση. θα ηθελα να ακουστουν αποψεις αλλων στη συνεχεια.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: digo στις Ιούνιος 08, 2021, 11:51:24 πμ
Πάντως εγώ δεν μίλησα ούτε για online trading platforms (?) ούτε για αυτοματοποιημένα συστήματα για (+Χ%) ούτε τίποτα από αυτά. Αυτά εσείς τα φανταστήκατε. Μίλησα για τιμή spot. Simple.
Έχω πάει σε 300 εκθέσεις στο εξωτερικό, έχω συνδιαλλαγεί με 300 εμπόρους, έχω πουλήσει και αγοράσει λίρες (αλλά και ασημένιες ουγγιες) 300 φορές. Όλες οι συναλλαγές ήταν του στυλ spot+... Ούτε μια φορά μα ούτε μια δεν υπήρξε ποτέ το παραμικρό με κανέναν, και ποτέ κανείς δεν αμφισβήτησε την τιμή spot.
Η αγγελία που είχα βάλει την είχα βάλει ταυτόχρονα και στο Συλλεκτικό Στέκι (υπάρχει και είναι ορατή ακόμη). Κανείς δεν έφερε αντίρρηση. Την είχα και στο Facebook (όπως έχουν και δεκάδες άλλοι) κανείς δεν ανακάλυψε κανένα πρόβλημα ποτέ.
Και στο κάτω κάτω έγραψα τιμή spot αρα έγραψα τιμή δεν την έκρυψα. Αν αυτή αλλάζει αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα αλλά τέλος πάντων δεν είχα και δεν έχω διάθεση να το συνεχίσω αντίθετα δικαίωσα τον συντονιστή που μου είπε «αυτό δεν γίνεται γράψε τιμή».
Ταυτόχρονα με την δική μου υπήρχε και μια άλλη που έλεγε «πωλούνται λίρες προς 370 ή 380 η μια, δεν θυμάμαι ακριβώς, προφανέστατα καταστρατηγώντας τους όρους πωλήσεων που το απαγορεύουν αυτό. Δεν είπα τίποτα 1ον γιατί δεν με αφορούσε τι έκανε κάποιος άλλος και 2ον γιατί δεν έχω την νοοτροπία «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» αφού μου κατέβασαν την δική μου να κατεβάσω και εγώ του άλλου δηλαδή. Η αγγελία συνεχίστηκε κανονικά και μάλιστα ολοκληρώθηκε μετά λίγες ημέρες και κλείδωσε «πουλήθηκαν».
Αυτά τα δυο περιστατικά μου έδωσαν την έμπνευση να σας προτείνω αυτό που προτείνω εδώ.
Τώρα σε ο,τι αφορά προβλήματα μεταξύ των μελών με αυτή την διαδικασία. Αλήθεια τώρα; Μα και στις πωλήσεις αλλά και στις δημοπρασίες και προσφορές έχουν υπάρξει  προβλήματα και τριβές κανείς δεν είπε καταργήστε τις.
Λοιπόν συνεχίζεται η ψηφοφορία μόνο μια (φιλική εννοείται) υπενθύμιση για όποιον νοιάζεται. Ψηφίζοντας ΟΧΙ στερείτε από κάποιον που το θέλει, αυτό που εσείς δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ και το κάνετε για λόγους που μόνο εσείς ξέρετε (προφανώς άθελα σας δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο).
Άλλωστε ακόμη και έτσι είπαμε άτυπη είναι η ψηφοφορία. Οι συντονιστές έχουν τον τελικό λόγο.
Ευχαριστώ την καλημέρα μου σε όλους.

+10


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: digo στις Ιούνιος 08, 2021, 12:11:19 μμ

τεσπά, η γνωμη μου αυτη ειναι, η λυση που προτεινεται θα επηρεασει αρνητικα το χαρακτηρα του σάιτ μας.

ΥΓ: απλα απαντησα, γτ πιστευα πηγαινε και προς τα μενα αυτη η προταση. θα ηθελα να ακουστουν αποψεις αλλων στη συνεχεια.


Δεν καταλαβαίνω γιατί θα επηρεάσει αρνητικά το φορουμ, ποσο μάλλον εάν ο πωλητής δώσει την τιμή σποτ (στο σύνολο του βάρους, δηλαδή την τιμή του νομίσματος την ώρα που βάζει την αγγελία) και απλά αναφέρει, ότι τυχον μικρό διακυμάνσεις (που μπορεί και να είναι υπέρ του αγοραστή) στην τιμή spot του μετάλλου θα επηρεάσει και την τιμή του/των νομισματων.

Για δε αποφυγή πάσης παρεξήγησης, θα πρότεινα ένα κοινό website, αποδεκτό και από το φορουμ (δηλαδή τον ιδιοκτήτη και τους διαχειριστές του) αλλά και τα απλά μέλη του , ώστε να μπορεί ο καθένας να ελέγξει την τιμή πώλησης ,υπολογίζοντας την και ο ίδιος.

Ας μην κρυβόμαστε, υπάρχουν διάφοροι μικροέμποροι λιρων, που κοιτάζουν να βγάλουν €3-€5 ανα κομματι, εχοντας τις αγοράσει από κάποιο μαγαζι της Αθήνας , επιβαρύνοντας έτσι τα μέλη της επαρχίας. Αυτό που προτείνει ο gkounto είναι σαφώς τιμιότερο και σωστότερο κατά την άποψη μου, μιλώντας πάντα μόνον για λίρες και ότι τυχον άλλο νόμισμα πουλιεται σε τιμή spot του πολύτιμου μετάλλου που περιέχει, χωρίς επιπλέον συλλεκτική αξία (πχ το πεντολιρο έχει, άρα είναι στο χέρι του πωλητή αν θέλει να το δώσει σε τιμή σποτ η σε τιμή με μια υπεραξία).

Εδώ ο Stack’s κάνει εδώ και 15 μήνες δημοπρασίες έτσι, ορίζει (κλειδώνει) μια τιμή σποτ λίγη ώρα πριν την έναρξη και μετά δημοπρατούνται τα νομίσματα, μερικα από τα οποία είναι πιο δημοφιλή και φέρνουν πχ 103.7% της τιμής spot. Αυτό είναι λίγο μπέρδεμα για ένα φορουμ, εμείς μόνον για την καθαρή αξία του μετάλλου μιλάμε.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: coll στις Ιούνιος 08, 2021, 03:11:02 μμ
Εγω αισθανομαι χαζος  διοτι δεν καταλαβαινω για ποιο πραγμα μιλαμε.
Την τιμη spot μεταλου την βρισκει ευκολοτατα οποιος ενδιαφερεται με ενα γκουγκλαρισμα.
Αυτο τι σχεση εχει με την πωληση λιρων, αφου αυτες δεν πωλουνται σε τιμη spot!
Στις τρουπιες αναφερεστε? ;D


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: coll στις Ιούνιος 08, 2021, 03:14:47 μμ
Δε βαριεσαι...
Αντε καλη συνεχεια, καλο καλοκαιρι σε ολους!


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: Dikastis_Dread στις Ιούνιος 08, 2021, 04:00:11 μμ
Λοιπόν με αφορμή μια δημοσίευση μου στις πωλήσεις όπου ζήτησα η τιμή των λιρών (που πουλούσα) να κυμαίνεται καθημερινά ανάλογα με την διακύμανση  του χρυσού που δεν έγινε αποδεκτή (και σωστά με τα ως τώρα γνωστά  στους όρους  των πωλήσεων) έχω να προτείνω αυτό να αλλάξει.
Να δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον που θέλει να δέσει την τιμή πώλησης του με την καθημερινή διακύμανση του μετάλλου είτε είναι χρυσός είτε είναι άργυρος.
Το βάζω σε διαβούλευση λοιπόν .

Eάν κάποιος συμφωνήσει μαζί σου να σου αγοράσει 10 χρυσές λίρες σε μια τιμή πχ 3550€ ή ακόμα καλύτερα θές σπότ 3670€ και αύριο πέσει το σπότ -200€  και πάνε 3470€ θα τις δώσεις όσο λέει το σπότ παρότι συμφώνησες στα 3670€? Άν αύριο αλλάξει η τιμή και ανέβει το σπότ +300€ και πάνε 3970€ θα τις δώσεις όσο συμφώνησες σπότ στα 3670€? Θέλω να μου τεκμηριώσεις την απάντησή σου διότι έχει προηγηθεί συμφωνία με αυτόν που σου δίνει 3670€. Και η συμφωνία είναι συμφωνία και πρέπει να τηρείται. Το λοιπόν εσύ τι θα κάνεις σε κάθε περίπτωση? Μιλάμε μαζί απόψε το βράδυ στις 10 και συμφωνούμε 3670€ για 10 λίρες. Και αύριο πάνε 3970€ σπότ τι θα μου πείς αύριο? Άν αύριο πάνε 3470€ τι θα μου πείς τότε? Ισχύει το 3670€? Έχω δεί πολλούς "εμπόρους" όταν πέφτει το σπότ να διατηρούν το προηγούμενο σπότ ή να λένε άκυρη η πώληση. Αλλά αυτό δεν τους κάνει και αξιόπιστους. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι και αυτός που πουλά λίρες ρισκάρει και αυτός που αγοράζει ρισκάρει? Και αυτό ισχύει και για τις τράπεζες που έχουν άνοιγμα +-10->15€ ανά λίρα (αν δεν κάνω λάθος) για να μειώσουν το ρίσκο τους. Και δεν σου λέω για την περίπτωση ν'αλλάξει το σπότ δραματικά 2 φορές και 3 φορές τη μέρα. Εκεί να σε δώ... Ψήφισα ΟΧΙ. Η συμφωνία μεταξύ κυρίων σε αγοραπωλησία είναι πάνω απ'όλα για μένα. Διότι όταν πουλάς τις λίρες 3670€ με κέρδος και συμφωνείς σταματάς εκεί. Δέν πάς άπληστα στο επόμενο σπότ της αυριανής μέρας. Και ο άλλος που θ'αγοράσει το κέρδος ψάχνει όπως εσύ όπως και ο καθένας. Έβγαλες εσύ το κέρδος σου? Ε να βγάλει και ο επόμενος φίλε μου... (Βασικός νόμος του εμπορίου)


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: apb στις Ιούνιος 08, 2021, 05:05:14 μμ
Λοιπόν με αφορμή μια δημοσίευση μου στις πωλήσεις όπου ζήτησα η τιμή των λιρών (που πουλούσα) να κυμαίνεται καθημερινά ανάλογα με την διακύμανση  του χρυσού που δεν έγινε αποδεκτή (και σωστά με τα ως τώρα γνωστά  στους όρους  των πωλήσεων) έχω να προτείνω αυτό να αλλάξει.
Να δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον που θέλει να δέσει την τιμή πώλησης του με την καθημερινή διακύμανση του μετάλλου είτε είναι χρυσός είτε είναι άργυρος.
Το βάζω σε διαβούλευση λοιπόν .

Eάν κάποιος συμφωνήσει μαζί σου να σου αγοράσει 10 χρυσές λίρες σε μια τιμή πχ 3550€ ή ακόμα καλύτερα θές σπότ 3670€ και αύριο πέσει το σπότ -200€  και πάνε 3470€ θα τις δώσεις όσο λέει το σπότ παρότι συμφώνησες στα 3670€? Άν αύριο αλλάξει η τιμή και ανέβει το σπότ +300€ και πάνε 3970€ θα τις δώσεις όσο συμφώνησες σπότ στα 3670€? Θέλω να μου τεκμηριώσεις την απάντησή σου διότι έχει προηγηθεί συμφωνία με αυτόν που σου δίνει 3670€. Και η συμφωνία είναι συμφωνία και πρέπει να τηρείται. Το λοιπόν εσύ τι θα κάνεις σε κάθε περίπτωση? Μιλάμε μαζί απόψε το βράδυ στις 10 και συμφωνούμε 3670€ για 10 λίρες. Και αύριο πάνε 3970€ σπότ τι θα μου πείς αύριο? Άν αύριο πάνε 3470€ τι θα μου πείς τότε? Ισχύει το 3670€? Έχω δεί πολλούς "εμπόρους" όταν πέφτει το σπότ να διατηρούν το προηγούμενο σπότ ή να λένε άκυρη η πώληση. Αλλά αυτό δεν τους κάνει και αξιόπιστους. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι και αυτός που πουλά λίρες ρισκάρει και αυτός που αγοράζει ρισκάρει? Και αυτό ισχύει και για τις τράπεζες που έχουν άνοιγμα +-10->15€ ανά λίρα (αν δεν κάνω λάθος) για να μειώσουν το ρίσκο τους. Και δεν σου λέω για την περίπτωση ν'αλλάξει το σπότ δραματικά 2 φορές και 3 φορές τη μέρα. Εκεί να σε δώ... Ψήφισα ΟΧΙ. Η συμφωνία μεταξύ κυρίων σε αγοραπωλησία είναι πάνω απ'όλα για μένα. Διότι όταν πουλάς τις λίρες 3670€ με κέρδος και συμφωνείς σταματάς εκεί. Δέν πάς άπληστα στο επόμενο σπότ της αυριανής μέρας. Και ο άλλος που θ'αγοράσει το κέρδος ψάχνει όπως εσύ όπως και ο καθένας. Έβγαλες εσύ το κέρδος σου? Ε να βγάλει και ο επόμενος φίλε μου... (Βασικός νόμος του εμπορίου)
Τα ειπε ολα ο φιλος εκει ακριβως ειναι το προβλημα.Διοτι αν ανεβει πολλοι θα σπευσουν να ζητησουν την ανοδο ενω αν πεσει ποσοι θα πουν οκ συμφωνησαμε τοσο αλλα αφου επεσε παρτες 50 ευρω κατω.Πιστευω ουδεις, οποτε αυτο δεν ειναι ισοτιμη συμφωνια ειναι σχεση εκμεταλευσης του πωλητη.Προσυπογραφω και τα υπολοιπα.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: delapoupougia στις Ιούνιος 08, 2021, 07:32:22 μμ
Για να καταλαβω, αυτη η ψηφοφορια τι νοημα εχει? να κανονιζω μαζι σου να μου πουλησεις λιρες, αλλα να μου τις πουλησεις οταν θα εχουν την αξια που βολευει εσενα? βρε τι ωραια τα λετε!!
οχι και απο εμενα, οταν δινεις τα χερια για μια τιμη ισχυει αυτη η τιμη, τιμια και αντρικια


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: ellinas στις Ιούνιος 08, 2021, 07:46:34 μμ
Καλησπέρα σε όλους,
για να έχουμε μία ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω γρήγορα τι συμβαίνει.Όταν κάποιος σηκώσει μια πώληση έχει το δικαίωμα να την ξαναφέρει στην επικαιρότητα(πάνω πάνω στις πωλήσεις)μετά απο 7 ημέρες.Δηλαδή δεν μπορεί αυτές τις 7 ημέρες να αναπροσαρμόσει την τιμή γιατί δεν μπορεί να γράψει τίποτα στην πώληση.Αν κάποιος λοιπόν στην αρχική του πώληση βάλει πχ 10 ευρώ μετά απο μία βδομάδα πιθανόν η τιμή αυτή να έχει μεταβληθεί είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.
Παρακολουθούμε το θέμα με προσοχή.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 08, 2021, 08:35:25 μμ
Καλησπέρα σε όλους,
για να έχουμε μία ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω γρήγορα τι συμβαίνει.Όταν κάποιος σηκώσει μια πώληση έχει το δικαίωμα να την ξαναφέρει στην επικαιρότητα(πάνω πάνω στις πωλήσεις)μετά απο 7 ημέρες.Δηλαδή δεν μπορεί αυτές τις 7 ημέρες να αναπροσαρμόσει την τιμή γιατί δεν μπορεί να γράψει τίποτα στην πώληση.Αν κάποιος λοιπόν στην αρχική του πώληση βάλει πχ 10 ευρώ μετά απο μία βδομάδα πιθανόν η τιμή αυτή να έχει μεταβληθεί είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.
Παρακολουθούμε το θέμα με προσοχή.

Βρε Μιχάλη μου δεν μου κάνετε τη χάρη να πάρετε την πρόταση και να την σκεφτείτε και ο,τι πείτε εσείς εντάξει όπως και παλιότερα ούτε θα την σχολιάσω αντίθετα θα σας ευχαριστήσω κιόλας.
Αλήθεια σου λέω αν μου πεις το οκ τελειώνω την ψηφοφορία και περιμένουμε εσάς.  Καλύτερα έτσι να μην ακούμε άλλα ακατανόμαστα δεν αντέχω άλλο.

Πες μου. Αλήθεια το κλειδώνω τώρα επιτόπου.



Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: ellinas στις Ιούνιος 08, 2021, 09:06:54 μμ
Καλησπέρα σε όλους,
για να έχουμε μία ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω γρήγορα τι συμβαίνει.Όταν κάποιος σηκώσει μια πώληση έχει το δικαίωμα να την ξαναφέρει στην επικαιρότητα(πάνω πάνω στις πωλήσεις)μετά απο 7 ημέρες.Δηλαδή δεν μπορεί αυτές τις 7 ημέρες να αναπροσαρμόσει την τιμή γιατί δεν μπορεί να γράψει τίποτα στην πώληση.Αν κάποιος λοιπόν στην αρχική του πώληση βάλει πχ 10 ευρώ μετά απο μία βδομάδα πιθανόν η τιμή αυτή να έχει μεταβληθεί είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.
Παρακολουθούμε το θέμα με προσοχή.

Βρε Μιχάλη μου δεν μου κάνετε τη χάρη να πάρετε την πρόταση και να την σκεφτείτε και ο,τι πείτε εσείς εντάξει όπως και παλιότερα ούτε θα την σχολιάσω αντίθετα θα σας ευχαριστήσω κιόλας.
Αλήθεια σου λέω αν μου πεις το οκ τελειώνω την ψηφοφορία και περιμένουμε εσάς.  Καλύτερα έτσι να μην ακούμε άλλα ακατανόμαστα δεν αντέχω άλλο.

Πες μου. Αλήθεια το κλειδώνω τώρα επιτόπου.


Γιώργο καλησπέρα δεν χρειάζεται να κλειδώσεις τίποτα άστο να τρέξει να δούμε όλες τις απόψεις αρκεί να διαβάζουμε προσεκτικά αυτά που γράφονται.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: ellinas στις Ιούνιος 08, 2021, 09:57:21 μμ
Να συμπληρώσω ότι έχω λάβει πολλά πμ με απόψεις επί του θέματος αλλά αυτό που πραγματικά με λυπεί είναι το γεγονός ότι κανείς δεν αναφέρει κάτι για ανάδειξη και προώθηση του συλλεκτισμού που είναι και η κύρια αιτία ύπαρξης αυτού του φόρουμ.
Κανείς φίλος της λίρας δεν έχει αναρωτηθεί γιατί δεν βλέπουμε συλλεκτικά κομμάτια για πώληση ή ανταλλαγή;
Αλήθεια ποιός θα ενδιαφερόταν πόσο αξίζει ο χρυσός μιας λίρας πχ 1826;
Κανείς δεν σήκωσε ένα τέτοιο θέμα για συζήτηση και εμάς σαν διαχείριση αυτό μας λυπεί.
Ίδια φαινόμενα βέβαια βλέπουμε σε όλο το φάσμα των συλλεκτικών (νομίσματα-χαρτονομίσματα-γραμματόσημα κλπ).


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 08, 2021, 10:28:57 μμ
Έλα βρε Μιχάλη να σου φρεσκάρω λίγο την μνήμη σου;


Nαι αλλά μην μένετε σε κάτι που είπε κάποιος και διαφωνείτε και καλά κάνετε και συμφωνώ μαζί σας γιαυτό είπα στην αρχή της ανάρτησης μου ας ορίσει ο καθένας πως αυτοχαρακτηρίζεται δεν με πολυενδιαφέρει αυτό δικαίωμα του δεν το σχολιάζω. Το νόημα της ανάρτησης ήταν και είναι οτι εδώ κυριαρχούν οι επενδυτές και εμποροσυλλέκτες επενδυτικού χρυσού. Πρέπει να κάνετε και εσείς κάτι για να αλλάξει αυτό οχι μόνο να διαφωνείτε.

Ανεβάστε λοιπόν κομμάτια και ας είναι 50λεπτο του Παύλου au58, γράψτε μια μικρή ιστοριούλα πως το αποκτήσατε τι τραβήξατε να το αποκτήσετε, τι σας ελκύει ή τι δεν σας αρέσει κάτι ίσως που να σχετίζεται με τη διαδικασία κοπής, μήτρες, τιράζ σφάλματα που ίσως υπάρχουν, ποικιλίες οτιδήποτε γνωρίζετε. Ετσι όλο και κάποιος θα γράψει κάτι παραπάνω, κάποιος θα εμπνευστεί και θα μας πει κάτι ακόμα, κάποιος θα αποφασίσει να ανεβάσει κάτι διαφορετικό κλπ και ούτω καθεξής. Ετσι θα ανέβει το Στέκι. Προσωπικά έκανα μια αρχή σήμερα. Μη ακούτε εμένα όμως πάρτε σαν παράδειγμα τον Panagiotis Thess. ή τον Thaler.

Κανένας ποτέ δεν θα γράψει για όλα και κανένας ποτέ δεν τα ξέρει όλα, αλλά μια τέτοια συμμετοχή είναι κίνητρο για πολλούς που τώρα είναι στο περιθώριο άτολμοι.

Δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχει αλλά αν δεν δοκιμάσουμε δεν θα γίνει σίγουρα.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 08, 2021, 10:34:00 μμ
Ποιανού λόγια είναι αυτά και σε ποιο νήμα είναι (που είχες λάβει και εσυ μέρος) μόλις ένα χρόνο πριν. Και τι έγινε από τότε;
Εδώ είναι Μιχάλη:

https://steki-syllekton.gr/index.php?topic=45947.0

Το σήκωσα εγώ το θέμα Μιχάλη αλλά έκτοτε δεν... Μην ρωτάς τώρα γιατί και πως. Επομένως εγώ προσωπικά τουλάχιστον θεωρώ πως έχω δικαίωμα να σηκώσω και αυτό που σήκωσα εδώ.
Θα το αφήσω όπως είπες και εσυ να ακούσουμε τον κόσμο όποιον θέλει δηλαδή.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: Dikastis_Dread στις Ιούνιος 09, 2021, 09:53:00 πμ
Καλησπέρα σε όλους,
για να έχουμε μία ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω γρήγορα τι συμβαίνει.Όταν κάποιος σηκώσει μια πώληση έχει το δικαίωμα να την ξαναφέρει στην επικαιρότητα(πάνω πάνω στις πωλήσεις)μετά απο 7 ημέρες.Δηλαδή δεν μπορεί αυτές τις 7 ημέρες να αναπροσαρμόσει την τιμή γιατί δεν μπορεί να γράψει τίποτα στην πώληση.Αν κάποιος λοιπόν στην αρχική του πώληση βάλει πχ 10 ευρώ μετά απο μία βδομάδα πιθανόν η τιμή αυτή να έχει μεταβληθεί είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.
Παρακολουθούμε το θέμα με προσοχή.

Θα στο κάνω πιο απλό. Όταν κάποιος ανεβάζει μια λίρα σήμερα και την πουλάει σπότ 366€ και σε 1 βδομάδα που θα χει αλλάξει το σπότ και θα χει πάει πχ 380€ ή θα χει πάει 340€ έχει νόημα ν'αλλάξει και την τιμή?? Το 366 του έκανε ας την δώσει τόσο. Πρέπει να την δώσει 380? Ας ακυρώσει την πώληση. Ν'αναλάβει ρίσκο φίλε μου και ο πωλητής όχι μόνο ο αγοραστής. Και αν η τιμή πέσει ας ακυρώσει την πώληση. Άλλωστε επειδή κάποιος σε ένα φόρουμ ανεβάζει ή στο ίντερνετ γενικά ανεβάζει κάποιος μια τιμή πώλησης είναι θέσφατη? Είναι αδιαπραγμάτευτη? Όχι βέβαια . Δέν μπορεί ο ενδιαφερόμενος να του προτείνει τιμή αγοράς που θέλει στα πριβέ μηνύματα? Μπορεί. Άρα τι νόημα έχει όλο αυτό?  Είναι τραπεζικό κατάστημα εδώ μέσα? Είναι μαγαζί συγκεκριμένο με τιμολόγιο και αποδείξη λιανικής? Δέν νομίζω . Άρα έχει δικαίωμα ο καθένας σε οποιαδήποτε πώληση είτε λίρας είτε λιρέτας είτε οτιδήποτε να του πεί του πωλητή δίνω τόσα θές? Καλώς. Δέν θές? Ψάχνω αλλού. Όπου συμφωνήσω. Τα πάντα είναι θέμα συμφωνίας τιμής όπως είπα και στην αρχική τοποθέτηση. Άλλωστε όπως είπε και πολύ σωστά ένας φίλος παραπάνω κανείς δεν αγοράζει λίρες σπότ. Όλοι αγοράζουν με άνοιγμα κέρδους τιμής. Πρέπει ντε και καλά να πωλούνται εδώ μέσα σπότ? Δηλαδή να πηγαίνει ο άλλος στο facebook να προτείνει τιμή αγοράς 350 σήμερα και να μου έρχεται στο στέκι συλλεκτών να τεκμαίρεται την τιμή σπότ των 366€? Όχι φίλε μου . Δέν πάει έτσι.Ν'αναλάβει και ο πωλητής να μπεί στο παιχνίδι του παζαριού και της συμφωνίας και του ρίσκου. Δέν υπάρχει πώληση εκ του ασφαλούς. Υπάρχει συμφωνία μεταξύ αγοραστή και πωλητή που είτε καταλήγει και γίνεται το deal είτε όχι και καλή καρδιά. Έτσι είναι το εμπόριο. Τι να κάνουμε τώρα? Να επιβάλλουμε το σπότ στο στέκι συλλεκτών σε λίρες και ασημένιες ουγγιές ντε και καλά επειδή βολεύει τον gkounto και τον κάθε gkounto? 


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: GKCollect στις Ιούνιος 09, 2021, 10:48:18 πμ
Δεν εχει να κανει με το τι θεωρουμε σωστο, λαθος, εμπορικο, ρισκο κλπ, αλλα με το αν ειναι λογικο.

Απορω γιατι συζηταμε... Λογικοτατη προταση... νομιζω οτι πρεπει να εφαρμοστει χτες.

ΥΓ Κατα τη γνωμη μου, η λογικη δεν πρεπει να μπαινει σε διαδικασια ψηφοφοριας.
Αν κατι ειναι λογικο, λογικο ειναι να το εφαρμοσουμε.
Ειναι επανασταση η εφαρμογη του αυτονοητου ;; ... Υπαρχει λογικη στο παραλογο ;;
Η αποσταση απο το μηδεν μεχρι το ενα ειναι απειρη, απο το ενα στο δυο ειναι ενα !!!
Λογο -παιγνια -παγιδες -θεραπειες -διαρροια !!!


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: delapoupougia στις Ιούνιος 09, 2021, 11:10:03 πμ
Έχω 2000 ρίζες ελιές αλλά δεν βγαίνω με τα εργατικά, να επαναφέρουμε τη δουλεία? Μα φυσικά!! λογικότατη πρόταση!!!
Έχουν πέσει αναδουλειές βλέπω και δεν την παλεύετε κάστανο.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: GKCollect στις Ιούνιος 09, 2021, 11:18:54 πμ
Απο αυτα που λες, ειμαι σιγουρος οτι καπου εχεις και ενα τραπεζι που εχει 4 ποδια... προσεχε γιατι και το λιονταρι εχει 4 ποδια και μπορει να σου επιτεθει το τραπεζι. Ασφαλως αστειευομαι.

Αλλο η λογικη και αλλο η σοφιστεια. Ειναι θεματα που λυθηκαν περιπου πριν 2400 χρονια.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια
Αποστολή από: delapoupougia στις Ιούνιος 09, 2021, 11:27:58 πμ
ακριβώς, και ερχεστε μετά απο 2400 χρόνια 5 έξυπνοι να μας τρελάνετε τελείως, γιατί σας έχουν μειωθεί τα έσοδα. Μα πολύ λογικό!


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: GKCollect στις Ιούνιος 09, 2021, 11:36:00 πμ
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι προτεινει ο Γιωργος.

Πιστευεις οτι αν μπει μια πωληση για μια λιρα στα 350 ευρω και την επομενη λογω της ανοδου του χρυσου κανει 400 θα την αγορασεις στα 350 ευρω ;;

Αυτο ειναι που κοιτατε και χανετε την ουσια.

Αρχικα αν πιστευεις οτι η αγορα δεν προσαρμοζεται, ουτως ή αλλως, απλα ενημερωνω οτι η λιρα, την επομενη ημερα, θα πωλειται 400 ευρω, ασχετως αν στην πωληση γραφει 350. Γιατι πολυ απλα, η λιρα των 350 ευρω εχει πουληθει κι αν θελεις αλλη λιρα την αγοραζεις 400 ευρω.

Η ουσια λοιπον ειναι να ξερει ο αγοραστης την τιμη που πωλειται εκεινη τη στιγμη.
Και αυτο ειναι λογικο και καλο για τους αγοραστες.

ΥΓ Μη μου πεις οτι στο 90% των αγορων σου απο καταστηματα πληρωσες οτι εγραφε το ταμπελακι. Η αγορα ουτως η αλλως προσαρμοζεται μονη της. Καλο ειναι αυτη η προσαρμογη να ειναι ορατη απο τους αγοραστες.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια
Αποστολή από: delapoupougia στις Ιούνιος 09, 2021, 11:52:07 πμ
Ξερεις, η λιρα δεν ανεβαινει μονο, αλλα και πεφτει, αμα αντι να παει 400 πεσει στα 300 θα μου δωσεις τη διαφορα?? η' εκει θα θυμηθεις οτι καναμε συμφωνια στα 350.
Και αν δεις εσυ ανοδικη ταση, και  μου την καθυστερεις να τη στελεις εσκεμενα προς δικο σου οφελος, ειναι λογικοτατο να φανταστω?
Δεν αγοραζω πλεον απο Ελληνικα καταστηματα, βλεπεις δεν καταδεχονται παζαρια, και μου αφηνουν παντα οτι λεει το ταμπελακι, για αυτο και εγω δεν τους χαλαω χατηρι, τους τα αφηνω να τα βλεπουν


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: coll στις Ιούνιος 09, 2021, 11:58:47 πμ
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι προτεινει ο Γιωργος.

Πιστευεις οτι αν μπει μια πωληση για μια λιρα στα 350 ευρω και την επομενη λογω της ανοδου του χρυσου κανει 400 θα την αγορασεις στα 350 ευρω ;;

Αυτο ειναι που κοιτατε και χανετε τ ;Dην ουσια.

Αρχικα αν πιστευεις οτι η αγορα δεν προσαρμοζεται, ουτως ή αλλως, απλα ενημερωνω οτι η λιρα, την επομενη ημερα, θα πωλειται 400 ευρω, ασχετως αν στην πωληση γραφει 350. Γιατι πολυ απλα, η λιρα των 350 ευρω εχει πουληθει κι αν θελεις αλλη λιρα την αγοραζεις 400 ευρω.

Η ουσια λοιπον ειναι να ξερει ο αγοραστης την τιμη που πωλειται εκεινη τη στιγμη.
Και αυτο ειναι λογικο και καλο για τους αγοραστες.

ΥΓ Μη μου πεις οτι στο 90% των αγορων σου απο καταστηματα πληρωσες οτι εγραφε το ταμπελακι. Η αγορα ουτως η αλλως προσαρμοζεται μονη της. Καλο ειναι αυτη η προσαρμογη να ειναι ορατη απο τους αγοραστες.


Ουτε εγω εχω καταλαβει τι ζητα και πως ακριβως θα γινει αυτο.

Κατα τα αλλα αν μας διαβαζουν εξωσχολικοι  θα γινουμε συλλεκτικες ρομπες



Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: Dikastis_Dread στις Ιούνιος 09, 2021, 12:00:38 μμ
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι προτεινει ο Γιωργος.

Πιστευεις οτι αν μπει μια πωληση για μια λιρα στα 350 ευρω και την επομενη λογω της ανοδου του χρυσου κανει 400 θα την αγορασεις στα 350 ευρω ;;

Αυτο ειναι που κοιτατε και χανετε την ουσια.

Αρχικα αν πιστευεις οτι η αγορα δεν προσαρμοζεται, ουτως ή αλλως, απλα ενημερωνω οτι η λιρα, την επομενη ημερα, θα πωλειται 400 ευρω, ασχετως αν στην πωληση γραφει 350. Γιατι πολυ απλα, η λιρα των 350 ευρω εχει πουληθει κι αν θελεις αλλη λιρα την αγοραζεις 400 ευρω.

Η ουσια λοιπον ειναι να ξερει ο αγοραστης την τιμη που πωλειται εκεινη τη στιγμη.
Και αυτο ειναι λογικο και καλο για τους αγοραστες.

ΥΓ Μη μου πεις οτι στο 90% των αγορων σου απο καταστηματα πληρωσες οτι εγραφε το ταμπελακι. Η αγορα ουτως η αλλως προσαρμοζεται μονη της. Καλο ειναι αυτη η προσαρμογη να ειναι ορατη απο τους αγοραστες.

Ο αγοραστής φίλε μου έτσι κι αλλιώς ξέρει πόσο πάει και ο χρυσός κάθε μέρα και η λίρα. Δέν κατέβηκε από τα βουνά. Ειδικά ο κάθε συμφορουμίτης σου εδώ μέσα που έχει ανοίξει 5 με 10 ιστοσελίδες πρίν μπεί και έχει ενημερωθεί εκτενέστατα! Όταν θ'αγοράσει όμως θα πιέσει να ψωνίσει στην τιμή που επιθυμεί. Θα τον δεσμεύσει το σπότ ? Ή νομίζεις ότι δεν έχει δικαίωμα να προτείνει στον πωλητή ότι τιμή θέλει? Εγώ προτείνω να μη βάζει καν τιμή στις λίρες και στις ουγγιές ο πωλητής . Να δέχεται προσφορές και αν του κάνουν να πουλάει αν δεν του κάνουν να ψάχνει αλλού αγοραστές. Έτσι πάει το παιχνίδι. Άλλωστε μιλάμε τόσες μέρες εδώ για σπότ. Δεν μιλάμε λοιπόν για τις συλλεκτικές λίρες των 450€ ή των 500€ μιλάμε για τις λίρες που τις βλέπουμε σαν μέταλλο όχι σαν νόμισμα. Ας τις βγάζει ο κάθε πωλητής και να λέει διαθέτω 10 κομμάτια. Δέχομαι προσφορές και τελειώνει εκεί η υπόθεση. Εφόσον δεν θέλει να δεσμεύεται ο πωλητής στην τιμή που θα πουλήσει μιας και φοβάται τα εβδομαδιαία ανεβοκατεβάσματα να δέχεται προσφορές. Απλά είναι τα πράγματα.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: Dikastis_Dread στις Ιούνιος 09, 2021, 12:07:38 μμ
Στο Facebook έχω δεί πολλούς εμπόρους και με μαγαζί ακόμα ν'ανεβάζουν λίρες σε μια τιμή και μετά από 4 μέρες που ανέβηκε ο χρυσός να λένε όταν εκδηλώνεις ενδιαφέρον άκυρη η πώληση. Αυτό τους κάνει αξιόπιστους εμπόρους?  Μα εφόσον κέρδισαν στα 365 πρίν 4 μέρες δεν θα κερδίσουν και σήμερα? Α μεγαλύτερο κέρδος ε? Όχι φίλε μου δεν πάει έτσι.... Γεμίσαμε μονοφαγάδες στο ίντερνετ γι αυτό και ο συλλεκτισμός πήγε κατά διαόλου στην Ελλάδα...



Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 09, 2021, 12:27:15 μμ
Στην αρχή όταν διάβασα το (1o) ποστ του Dikastis.....είπα μπα μάλλον τυχαίο είναι άστο δεν πειράζει. Μετά από λίγο και δεύτερο σχεδόν ίδιας αγένειας και επίθεσης (και αυτό το 1ο ποστ) από κάποιον delapoupou...προβληματίστηκα αλλά είπα πάλι άστο θα δούμε. Σήμερα διαβάζοντας τα νέα τους μηνύματα δεν έχω την παραμικρή πλέον αμφιβολία ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο. Ποιος κάνει εγγραφή σε ένα φόρουμ και τα πρώτα του ποστ (και μοναδικά δεν έχουν άλλα) στάζουν δηλητήριο εις βάρος ενός ανθρώπου όταν δεν τον γνωρίζουν? Ποιος παραποιεί τα γραφόμενα όπως τον βολεύει και επιτίθεται σε βάρος ενός παλιού μέλους με τέτοιο μένος που θα ζήλευε ακόμη και ένας μαφιόζος?
Μα ποιος άλλος από τον γνωστό και μη εξαιρετέο που έχει εκδιωχθεί από όλα τα φόρουμ και από όλες τις ομάδες του Facebook. Και η μόνη του δουλειά να ξερνάει δηλητήριο εις βάρος ανθρώπων που τον έχουν μπλοκάρει από παντού γιατί νομίζει ότι αυτός τα ξέρει όλα και είναι αυθεντία.

Σας τον παραδίδω Κύριοι συντονιστές....ξέρετε ποιος είναι. Αναρωτιέμαι πόσο δηλητήριο ακόμη θα στάξει μέχρι κάποιος να κάνει κάτι.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: ellinas στις Ιούνιος 09, 2021, 01:28:45 μμ
Έλα βρε Μιχάλη να σου φρεσκάρω λίγο την μνήμη σου;


Nαι αλλά μην μένετε σε κάτι που είπε κάποιος και διαφωνείτε και καλά κάνετε και συμφωνώ μαζί σας γιαυτό είπα στην αρχή της ανάρτησης μου ας ορίσει ο καθένας πως αυτοχαρακτηρίζεται δεν με πολυενδιαφέρει αυτό δικαίωμα του δεν το σχολιάζω. Το νόημα της ανάρτησης ήταν και είναι οτι εδώ κυριαρχούν οι επενδυτές και εμποροσυλλέκτες επενδυτικού χρυσού. Πρέπει να κάνετε και εσείς κάτι για να αλλάξει αυτό οχι μόνο να διαφωνείτε.

Ανεβάστε λοιπόν κομμάτια και ας είναι 50λεπτο του Παύλου au58, γράψτε μια μικρή ιστοριούλα πως το αποκτήσατε τι τραβήξατε να το αποκτήσετε, τι σας ελκύει ή τι δεν σας αρέσει κάτι ίσως που να σχετίζεται με τη διαδικασία κοπής, μήτρες, τιράζ σφάλματα που ίσως υπάρχουν, ποικιλίες οτιδήποτε γνωρίζετε. Ετσι όλο και κάποιος θα γράψει κάτι παραπάνω, κάποιος θα εμπνευστεί και θα μας πει κάτι ακόμα, κάποιος θα αποφασίσει να ανεβάσει κάτι διαφορετικό κλπ και ούτω καθεξής. Ετσι θα ανέβει το Στέκι. Προσωπικά έκανα μια αρχή σήμερα. Μη ακούτε εμένα όμως πάρτε σαν παράδειγμα τον Panagiotis Thess. ή τον Thaler.

Κανένας ποτέ δεν θα γράψει για όλα και κανένας ποτέ δεν τα ξέρει όλα, αλλά μια τέτοια συμμετοχή είναι κίνητρο για πολλούς που τώρα είναι στο περιθώριο άτολμοι.

Δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχει αλλά αν δεν δοκιμάσουμε δεν θα γίνει σίγουρα.

Γιώργο δε νομίζω να υπάρχει κάποιος να αμφισβητήσει την προσπάθεια σου στην προώθηση του συλλεκτισμού.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: ellinas στις Ιούνιος 09, 2021, 01:29:50 μμ
Έχω 2000 ρίζες ελιές αλλά δεν βγαίνω με τα εργατικά, να επαναφέρουμε τη δουλεία? Μα φυσικά!! λογικότατη πρόταση!!!
Έχουν πέσει αναδουλειές βλέπω και δεν την παλεύετε κάστανο.
Άσχετο


Τίτλος: Απ: Απ: Πρόταση από τον προτασακια
Αποστολή από: ellinas στις Ιούνιος 09, 2021, 01:32:53 μμ
ακριβώς, και ερχεστε μετά απο 2400 χρόνια 5 έξυπνοι να μας τρελάνετε τελείως, γιατί σας έχουν μειωθεί τα έσοδα. Μα πολύ λογικό!

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;
Δεν μπορεί να στο πει κάποιος με απλούστερα λόγια.Η πρόταση είναι να ακολουθεί την τιμή σποτ είτε ανέβει είτε κατέβει.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ......................


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: ellinas στις Ιούνιος 09, 2021, 01:34:42 μμ
Άντε για να πάμε και παρακάτω να ενημερώσω ότι ο δικαστής μας τελείωσε..............


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: ellinas στις Ιούνιος 09, 2021, 01:37:46 μμ
Αν υπάρχει ακόμα περίπτωση κάποιος να μην έχει καταλάβει να μου στείλει εμένα πμ να του το εξηγήσω
Γκέγκε;
Επι της ουσίας αν κάποιος έχει κάτι να πει ας το γράψει.Η δική μου λογική λέει ότι υπάρχει και ο τομέας των προσφορών.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: delapoupougia στις Ιούνιος 09, 2021, 01:54:19 μμ
απο που κι ως  που ειμαι το ιδιο προσωπο με τον αλλον? ρε πατε καλα?? θα ηθελα παρα πολυ να μου δειξετε ποιον προσβαλα, και που τον προσβαλα? σε ποιο ποστ αναφερω κατι προσβλητικο.
Απλα εξεφρασα την αμφιβολια μου για το ποσο θα τηρηθει σωστα η τακτικη αυτη, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ!!! αλλα για τον χ, ψ, που θα το εκμεταλευθει προς οφελος του, με ανηθικο τροπο, σε καμια περιπτωση δεν στοχοποιησα κανεναν.
Αμα απαγορευεται να διαφωνουμε βγαλτε το ΟΧΙ και καντε το north korea style


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: athas στις Ιούνιος 09, 2021, 02:06:19 μμ
απο που κι ως  που ειμαι το ιδιο προσωπο με τον αλλον? ρε πατε καλα?? θα ηθελα παρα πολυ να μου δειξετε ποιον προσβαλα, και που τον προσβαλα? σε ποιο ποστ αναφερω κατι προσβλητικο.
Απλα εξεφρασα την αμφιβολια μου για το ποσο θα τηρηθει σωστα η τακτικη αυτη, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ!!! αλλα για τον χ, ψ, που θα το εκμεταλευθει προς οφελος του, με ανηθικο τροπο, σε καμια περιπτωση δεν στοχοποιησα κανεναν.
Αμα απαγορευεται να διαφωνουμε βγαλτε το ΟΧΙ και καντε το north korea style

Αγαπητέ φίλε μην παρερμηνεύεις κάποια πράγματα. Βελτίωσε λίγο και τη φρασεολογία που πηγαίνει στα όρια της απρέπειας. Ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: delapoupougia στις Ιούνιος 09, 2021, 02:07:56 μμ
θα ηθελες να μου δειξεις την απρεπεια?? ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη, αλλα τουλαχιστον να ξερω τι το κακο ειπα??


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: athas στις Ιούνιος 09, 2021, 02:12:11 μμ
Οταν δεν γνωρίζουμε με ποιον μιλάμε δεν τον αποκαλούμε "ρε" ούτε λέμε αφηρημένα "δε πάτε καλά".
Σε ένα forum προσπαθούμε να προσφέρουμε και όχι να διχάσουμε. Ολες οι απόψεις είναι σεβαστές.
Ηρεμία και όλα θα πάνε καλά.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 09, 2021, 02:14:33 μμ
Ναι ηρεμία Θαναση συμφωνώ.
Μόνο που ο λύκος και αν γέρασε και άσπρισε το μαλλί  του μήτε την γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του.
Τι άλλο θέλεις για να καταλάβεις ομως; Να με βρίσει κατάμουτρα; Η χυδαιότητα του δεν σου φτάνει;


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: delapoupougia στις Ιούνιος 09, 2021, 02:20:08 μμ
Αφηρημενα κατηγορηθηκα οτι εχω 2ο προφιλ. Ζηταω συγγνωμη για τον τροπο μου, αλλα να ενημρωσω οτι ποτε μου δεν εκδιωχθηκα απο κανενα φορουμ, δεν εσταξα φαρμακι για κανεναν, τουλαχιστον δημοσια. Απλα συμφωνησα με τον δικαστη, και ως μεγαλος παθων στο χωρο, πηρα το μερος του, μονο αυτο


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: ellinas στις Ιούνιος 09, 2021, 02:39:35 μμ
Αρχικά να πω ότι έκανες εγγραφή χθες αλλά δεν έκανες καν τον κόπο να μας συστηθείς.Υπάρχει ενότητα ΝΕΑ ΜΕΛΗ-ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ.
Αντί αυτού με ακατανόητο για μένα ύφος
Έχουν πέσει αναδουλειές βλέπω και δεν την παλεύετε κάστανο............
ακριβώς, και ερχεστε μετά απο 2400 χρόνια 5 έξυπνοι να μας τρελάνετε τελείως, γιατί σας έχουν μειωθεί τα έσοδα. Μα πολύ λογικό!................
κάνεις παρέμβαση χωρίς όμως να στηρίξεις με επιχειρήματα την άρνηση σου στην συγκεκριμένη πρόταση.Αναφέρεις για μαγαζιά για παζάρια αλλά ουδέν για την πρόταση.
Είναι δικαίωμα σου να μην σου κάνει η πρόταση αλλά είναι και δικαίωμα δικό μας να κάνουμε παρέμβαση όπου κρίνουμε ότι έχουν ξεπερασθεί τα όρια.
NORTH KOREA STYLE και άλλου τέτοιου είδους ευφυολογήματα  σε παρακαλώ όχι εδώ !!!
Άρα η είσοδος σου ήταν με το αριστερό και δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: ellinas στις Ιούνιος 09, 2021, 02:43:35 μμ
Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα γραφτεί τίποτε άλλο άσχετο με το θέμα για να μην αναγκαστούμε να πάρουμε επιπλέον μέτρα.Οτιδήποτε άσχετο θα το σβήνω.


Τίτλος: Απ: Απ: Πρόταση από τον προτασακια
Αποστολή από: xmac στις Ιούνιος 09, 2021, 02:58:46 μμ
ακριβώς, και ερχεστε μετά απο 2400 χρόνια 5 έξυπνοι να μας τρελάνετε τελείως, γιατί σας έχουν μειωθεί τα έσοδα. Μα πολύ λογικό!

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;
Δεν μπορεί να στο πει κάποιος με απλούστερα λόγια.Η πρόταση είναι να ακολουθεί την τιμή σποτ είτε ανέβει είτε κατέβει.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ......................

Το πιο σωστό είναι αυτό που ανέφερε ο Μιχάλης. Για να κλείσει το θέμα και να μην υπάρχουν άλλες προστριβές. Άντε ανεβάστε οι πιο νέοι που έχετε περισσότερη όρεξη, κάνα νόμισμα να πούμε καμμιά κουβέντα. ;)


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 09, 2021, 06:42:16 μμ
Συνεχίζουμε λοιπόν μετά από αυτό το διάλειμμα που δεν περίμενα.
Μερικοί λέτε δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό ή όπως ο coll που αυτοσαρκάζεται και επίσης λέει δεν έχει καταλάβει τι ζητάω.
Οκ. Νόμιζα ότι είναι πολύ απλό τόσο απλό που πραγματικά σας λέω δεν περίμενα ούτε μια μα ούτε μια αρνητική ψήφο να μην πω για τα χυδαία σχόλια που δέχτηκα (και ελπίζω τελευταία) όπου οι άνθρωποι ποιος ξέρει τι προβλήματα κουβαλούν και τα βγάζουν εδώ και εις βάρος μου και τελικά και του νήματος.
Τι λέω και δεν καταλαβαίνετε; Λέω όποιος θέλει να πουλήσει έστω και μια λίρα ή ακόμη καλύτερα μια ποσοτητα λιρών να έχει την δυνατότητα να ζητήσει τιμή spot δηλαδή καθημερινά κυμαινόμενη όπως στην χρηματαγορά. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε; Ε όχι δεν το πιστεύω. Οι χυδαίοι τύποι (ο χυδαιος βασικά) έγραψαν και τι δεν έγραψαν να διαστρεβλώσουν αυτά που γράφω.
Οποιος μου λέει δεν το καταλαβαίνω κάτι άλλο σκέφτεται που δεν ξέρω. Είναι τόσο μα τόσο απλό. Παράλληλα είπα και ξαναλέω η επιλογή αυτή λειτουργεί επικουρικά και παράλληλα με τις ήδη υπάρχουσες στις πωλήσεις. Δεν σου αρέσει κύριε; Θαυμάσια. Ανέβασε την πώληση σου με σταθερή τιμή που εσυ επιλέγεις. Σου αρέσει; Δοκίμασε το.
Μας λέει ο φιλος coll έτσι και αλλιώς δεν πωλούνται λίρες σε τιμή σποτ. Αλήθεια; Αλλά ακόμη και έτσι οκ ας πούμε για χάριν της συζήτησης έτσι είναι. Οκ. Και λοιπόν φίλε  coll εσένα τι σε νοιάζει; Και ποιον τον νοιάζει τι πουλάει κανείς (πάντως όχι στα πλαίσια της αισχροκέρδειας). Όποτε ποιο είναι το πρόβλημα σας; Το πολύ να μείνουν απούλητος οκ κιάλι λοιπόν; Και σας προκαλώ (φιλικά) να μου πείτε όποιος το ισχυρίζεται αυτό να μου πει σε ποια τιμή πωλούνται οι λίρες λοιπόν; Είμαι σίγουρος ότι η απάντηση  θα είναι «εξαρτάται από την τιμή σποτ». Μπράβο και εγώ τι διαφορετικό προτείνω; Πωπω μεσανατολικό το κάνατε δεν ξέρω γιατί ξαφνικά θυμάστε ότι εδώ είναι συλλεκτικό στέκι αλλά πότε είναι η τελευταία σας συλλεκτική ανάρτηση;
Ποιο είναι το πρόβλημα βρε παιδιά και τι στο καλό δεν καταλαβαίνετε ειλικρινά δηλαδή αν εξαιρέσω τον Στέλιο dsp που εξέφρασε προβληματισμό μήπως και υπάρξουν προβλήματα μεταξύ μελών (που δεν πείστηκα) αλλά έστω να τα δεχθώ όλοι οι υπόλοιποι πραγματικά τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε και γιατί εναντιώνεστε;
Αλήθεια σας λέω ότι ακόμη και ένα όχι το βρίσκω εκ των ων ουκ άνευ αλλά εντάξει προχωράμε ας καταθέσει κάποιος ένα πειστικό επιχείρημα γιατί να μη υπάρχει αυτή η επιλογή. Μα ένας. Και να με πείσει.
Θα ψηφίσω τότε και εγώ ΟΧΙ. Όχι όμως ανοησίες όπως αυτές  που διάβασα που δεν συνδέουν την γλώσσα τους με το μυαλό τους.
Σας παρακαλώ.




Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 09, 2021, 07:17:01 μμ
Α το ξέχασα. Αφού διαγράφτηκε ο δικαστής ή όποιο το id του και με δεδομένο ότι όπως ο ίδιος μας δήλωσε ότι ψήφισε ΟΧΙ θα ακυρώσω την ψήφο του η οποία δεν θα μετρήσει στο τελικό αποτέλεσμα. Στο τέλος αυτά.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: rama στις Ιούνιος 09, 2021, 07:40:09 μμ
Κύριε Κουντουρίδη,
εστιάζω στο θέμα της ψήφου:
άκρως αντιδημοκρατικό αυτό που κάνετε! τότε ακυρώστε και τις άλλες αρνητικές ψήφους, και να δεχθείτε μόνο όσους συμφωνούν μαζί σας.

Τώρα για το θέμα μας, όπως έγραψα σε προηγούμενο σχόλιο, θεωρώ οτι το προτεινόμενο σύστημα δεν θα δουλέψει στην πράξη, έστω κι αν ακούγεται λογικό, και θα δημιουργήσει τριβές. Κάτι σαν τον κομ#####σμό ένα πράμα.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: coll στις Ιούνιος 09, 2021, 07:50:38 μμ
Συνεχίζουμε λοιπόν μετά από αυτό το διάλειμμα που δεν περίμενα.
Μερικοί λέτε δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό ή όπως ο coll που αυτοσαρκάζεται και επίσης λέει δεν έχει καταλάβει τι ζητάω.
Οκ. Νόμιζα ότι είναι πολύ απλό τόσο απλό που πραγματικά σας λέω δεν περίμενα ούτε μια μα ούτε μια αρνητική ψήφο να μην πω για τα χυδαία σχόλια που δέχτηκα (και ελπίζω τελευταία) όπου οι άνθρωποι ποιος ξέρει τι προβλήματα κουβαλούν και τα βγάζουν εδώ και εις βάρος μου και τελικά και του νήματος.
Τι λέω και δεν καταλαβαίνετε; Λέω όποιος θέλει να πουλήσει έστω και μια λίρα ή ακόμη καλύτερα μια ποσοτητα λιρών να έχει την δυνατότητα να ζητήσει τιμή spot δηλαδή καθημερινά κυμαινόμενη όπως στην χρηματαγορά. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε; Ε όχι δεν το πιστεύω. Οι χυδαίοι τύποι (ο χυδαιος βασικά) έγραψαν και τι δεν έγραψαν να διαστρεβλώσουν αυτά που γράφω.
Οποιος μου λέει δεν το καταλαβαίνω κάτι άλλο σκέφτεται που δεν ξέρω. Είναι τόσο μα τόσο απλό. Παράλληλα είπα και ξαναλέω η επιλογή αυτή λειτουργεί επικουρικά και παράλληλα με τις ήδη υπάρχουσες στις πωλήσεις. Δεν σου αρέσει κύριε; Θαυμάσια. Ανέβασε την πώληση σου με σταθερή τιμή που εσυ επιλέγεις. Σου αρέσει; Δοκίμασε το.
Μας λέει ο φιλος coll έτσι και αλλιώς δεν πωλούνται λίρες σε τιμή σποτ. Αλήθεια; Αλλά ακόμη και έτσι οκ ας πούμε για χάριν της συζήτησης έτσι είναι. Οκ. Και λοιπόν φίλε  coll εσένα τι σε νοιάζει; Και ποιον τον νοιάζει τι πουλάει κανείς (πάντως όχι στα πλαίσια της αισχροκέρδειας). Όποτε ποιο είναι το πρόβλημα σας; Το πολύ να μείνουν απούλητος οκ κιάλι λοιπόν; Και σας προκαλώ (φιλικά) να μου πείτε όποιος το ισχυρίζεται αυτό να μου πει σε ποια τιμή πωλούνται οι λίρες λοιπόν; Είμαι σίγουρος ότι η απάντηση  θα είναι «εξαρτάται από την τιμή σποτ». Μπράβο και εγώ τι διαφορετικό προτείνω; Πωπω μεσανατολικό το κάνατε δεν ξέρω γιατί ξαφνικά θυμάστε ότι εδώ είναι συλλεκτικό στέκι αλλά πότε είναι η τελευταία σας συλλεκτική ανάρτηση;
Ποιο είναι το πρόβλημα βρε παιδιά και τι στο καλό δεν καταλαβαίνετε ειλικρινά δηλαδή αν εξαιρέσω τον Στέλιο dsp που εξέφρασε προβληματισμό μήπως και υπάρξουν προβλήματα μεταξύ μελών (που δεν πείστηκα) αλλά έστω να τα δεχθώ όλοι οι υπόλοιποι πραγματικά τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε και γιατί εναντιώνεστε;
Αλήθεια σας λέω ότι ακόμη και ένα όχι το βρίσκω εκ των ων ουκ άνευ αλλά εντάξει προχωράμε ας καταθέσει κάποιος ένα πειστικό επιχείρημα γιατί να μη υπάρχει αυτή η επιλογή. Μα ένας. Και να με πείσει.
Θα ψηφίσω τότε και εγώ ΟΧΙ. Όχι όμως ανοησίες όπως αυτές  που διάβασα που δεν συνδέουν την γλώσσα τους με το μυαλό τους.
Σας παρακαλώ.





Καλησπερα Κ. Κουντουριδη.
Ισως ο λογος που τα λογια σας δεν  γινονται αντιληπτα, ειναι οτι δεν γραφετε απλα αυτο που θελετε.

Προφανως ζητατε να ανεβαινουν πωλησεις χωρις τιμη πωλησης, απλα με την ενημερωση της τιμης του μεταλου στην εκαστοτε μερα.

Καταλαβα καλα;


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 09, 2021, 07:55:31 μμ
Συνεχίζουμε λοιπόν μετά από αυτό το διάλειμμα που δεν περίμενα.
Μερικοί λέτε δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό ή όπως ο coll που αυτοσαρκάζεται και επίσης λέει δεν έχει καταλάβει τι ζητάω.
Οκ. Νόμιζα ότι είναι πολύ απλό τόσο απλό που πραγματικά σας λέω δεν περίμενα ούτε μια μα ούτε μια αρνητική ψήφο να μην πω για τα χυδαία σχόλια που δέχτηκα (και ελπίζω τελευταία) όπου οι άνθρωποι ποιος ξέρει τι προβλήματα κουβαλούν και τα βγάζουν εδώ και εις βάρος μου και τελικά και του νήματος.
Τι λέω και δεν καταλαβαίνετε; Λέω όποιος θέλει να πουλήσει έστω και μια λίρα ή ακόμη καλύτερα μια ποσοτητα λιρών να έχει την δυνατότητα να ζητήσει τιμή spot δηλαδή καθημερινά κυμαινόμενη όπως στην χρηματαγορά. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε; Ε όχι δεν το πιστεύω. Οι χυδαίοι τύποι (ο χυδαιος βασικά) έγραψαν και τι δεν έγραψαν να διαστρεβλώσουν αυτά που γράφω.
Οποιος μου λέει δεν το καταλαβαίνω κάτι άλλο σκέφτεται που δεν ξέρω. Είναι τόσο μα τόσο απλό. Παράλληλα είπα και ξαναλέω η επιλογή αυτή λειτουργεί επικουρικά και παράλληλα με τις ήδη υπάρχουσες στις πωλήσεις. Δεν σου αρέσει κύριε; Θαυμάσια. Ανέβασε την πώληση σου με σταθερή τιμή που εσυ επιλέγεις. Σου αρέσει; Δοκίμασε το.
Μας λέει ο φιλος coll έτσι και αλλιώς δεν πωλούνται λίρες σε τιμή σποτ. Αλήθεια; Αλλά ακόμη και έτσι οκ ας πούμε για χάριν της συζήτησης έτσι είναι. Οκ. Και λοιπόν φίλε  coll εσένα τι σε νοιάζει; Και ποιον τον νοιάζει τι πουλάει κανείς (πάντως όχι στα πλαίσια της αισχροκέρδειας). Όποτε ποιο είναι το πρόβλημα σας; Το πολύ να μείνουν απούλητος οκ κιάλι λοιπόν; Και σας προκαλώ (φιλικά) να μου πείτε όποιος το ισχυρίζεται αυτό να μου πει σε ποια τιμή πωλούνται οι λίρες λοιπόν; Είμαι σίγουρος ότι η απάντηση  θα είναι «εξαρτάται από την τιμή σποτ». Μπράβο και εγώ τι διαφορετικό προτείνω; Πωπω μεσανατολικό το κάνατε δεν ξέρω γιατί ξαφνικά θυμάστε ότι εδώ είναι συλλεκτικό στέκι αλλά πότε είναι η τελευταία σας συλλεκτική ανάρτηση;
Ποιο είναι το πρόβλημα βρε παιδιά και τι στο καλό δεν καταλαβαίνετε ειλικρινά δηλαδή αν εξαιρέσω τον Στέλιο dsp που εξέφρασε προβληματισμό μήπως και υπάρξουν προβλήματα μεταξύ μελών (που δεν πείστηκα) αλλά έστω να τα δεχθώ όλοι οι υπόλοιποι πραγματικά τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε και γιατί εναντιώνεστε;
Αλήθεια σας λέω ότι ακόμη και ένα όχι το βρίσκω εκ των ων ουκ άνευ αλλά εντάξει προχωράμε ας καταθέσει κάποιος ένα πειστικό επιχείρημα γιατί να μη υπάρχει αυτή η επιλογή. Μα ένας. Και να με πείσει.
Θα ψηφίσω τότε και εγώ ΟΧΙ. Όχι όμως ανοησίες όπως αυτές  που διάβασα που δεν συνδέουν την γλώσσα τους με το μυαλό τους.
Σας παρακαλώ.





Καλησπερα Κ. Κουντουριδη.
Ισως ο λογος που τα λογια σας δεν  γινονται αντιληπτα, ειναι οτι δεν γραφετε απλα αυτο που θελετε.

Προφανως ζητατε να ανεβαινουν πωλησεις χωρις τιμη πωλησης, απλα με την ενημερωση της τιμης του μεταλου στην εκαστοτε μερα.

Καταλαβα καλα;

Καλησπέρα ε δεν ξέρω τι άλλο να πω νομίζω το έχω εξαντλήσει. Σας συμπαθώ δεν υπάρχει πρόβλημα κάντε ο,τι θέλετε.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 09, 2021, 07:56:40 μμ
Κύριε Κουντουρίδη,
εστιάζω στο θέμα της ψήφου:
άκρως αντιδημοκρατικό αυτό που κάνετε! τότε ακυρώστε και τις άλλες αρνητικές ψήφους, και να δεχθείτε μόνο όσους συμφωνούν μαζί σας.

Τώρα για το θέμα μας, όπως έγραψα σε προηγούμενο σχόλιο, θεωρώ οτι το προτεινόμενο σύστημα δεν θα δουλέψει στην πράξη, έστω κι αν ακούγεται λογικό, και θα δημιουργήσει τριβές. Κάτι σαν τον κομ#####σμό ένα πράμα.

Ωπα να και το μάθημα δημοκρατίας. Έλα βρε Rama μηπως όμως εσυ έκανες κάτι πιο αντιδημοκρατικό; Μήπως με την αρνητική σου ψήφο στέρησες κάτι που έτσι και αλλιώς ποτέ δεν θα το χρησιμοποιήσεις από κάποιον που ίσως να το ήθελε;
Εχω αρχίσει να το διασκεδάζω. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να την πει.  


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: coll στις Ιούνιος 09, 2021, 08:02:27 μμ
Συνεχίζουμε λοιπόν μετά από αυτό το διάλειμμα που δεν περίμενα.
Μερικοί λέτε δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό ή όπως ο coll που αυτοσαρκάζεται και επίσης λέει δεν έχει καταλάβει τι ζητάω.
Οκ. Νόμιζα ότι είναι πολύ απλό τόσο απλό που πραγματικά σας λέω δεν περίμενα ούτε μια μα ούτε μια αρνητική ψήφο να μην πω για τα χυδαία σχόλια που δέχτηκα (και ελπίζω τελευταία) όπου οι άνθρωποι ποιος ξέρει τι προβλήματα κουβαλούν και τα βγάζουν εδώ και εις βάρος μου και τελικά και του νήματος.
Τι λέω και δεν καταλαβαίνετε; Λέω όποιος θέλει να πουλήσει έστω και μια λίρα ή ακόμη καλύτερα μια ποσοτητα λιρών να έχει την δυνατότητα να ζητήσει τιμή spot δηλαδή καθημερινά κυμαινόμενη όπως στην χρηματαγορά. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε; Ε όχι δεν το πιστεύω. Οι χυδαίοι τύποι (ο χυδαιος βασικά) έγραψαν και τι δεν έγραψαν να διαστρεβλώσουν αυτά που γράφω.
Οποιος μου λέει δεν το καταλαβαίνω κάτι άλλο σκέφτεται που δεν ξέρω. Είναι τόσο μα τόσο απλό. Παράλληλα είπα και ξαναλέω η επιλογή αυτή λειτουργεί επικουρικά και παράλληλα με τις ήδη υπάρχουσες στις πωλήσεις. Δεν σου αρέσει κύριε; Θαυμάσια. Ανέβασε την πώληση σου με σταθερή τιμή που εσυ επιλέγεις. Σου αρέσει; Δοκίμασε το.
Μας λέει ο φιλος coll έτσι και αλλιώς δεν πωλούνται λίρες σε τιμή σποτ. Αλήθεια; Αλλά ακόμη και έτσι οκ ας πούμε για χάριν της συζήτησης έτσι είναι. Οκ. Και λοιπόν φίλε  coll εσένα τι σε νοιάζει; Και ποιον τον νοιάζει τι πουλάει κανείς (πάντως όχι στα πλαίσια της αισχροκέρδειας). Όποτε ποιο είναι το πρόβλημα σας; Το πολύ να μείνουν απούλητος οκ κιάλι λοιπόν; Και σας προκαλώ (φιλικά) να μου πείτε όποιος το ισχυρίζεται αυτό να μου πει σε ποια τιμή πωλούνται οι λίρες λοιπόν; Είμαι σίγουρος ότι η απάντηση  θα είναι «εξαρτάται από την τιμή σποτ». Μπράβο και εγώ τι διαφορετικό προτείνω; Πωπω μεσανατολικό το κάνατε δεν ξέρω γιατί ξαφνικά θυμάστε ότι εδώ είναι συλλεκτικό στέκι αλλά πότε είναι η τελευταία σας συλλεκτική ανάρτηση;
Ποιο είναι το πρόβλημα βρε παιδιά και τι στο καλό δεν καταλαβαίνετε ειλικρινά δηλαδή αν εξαιρέσω τον Στέλιο dsp που εξέφρασε προβληματισμό μήπως και υπάρξουν προβλήματα μεταξύ μελών (που δεν πείστηκα) αλλά έστω να τα δεχθώ όλοι οι υπόλοιποι πραγματικά τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε και γιατί εναντιώνεστε;
Αλήθεια σας λέω ότι ακόμη και ένα όχι το βρίσκω εκ των ων ουκ άνευ αλλά εντάξει προχωράμε ας καταθέσει κάποιος ένα πειστικό επιχείρημα γιατί να μη υπάρχει αυτή η επιλογή. Μα ένας. Και να με πείσει.
Θα ψηφίσω τότε και εγώ ΟΧΙ. Όχι όμως ανοησίες όπως αυτές  που διάβασα που δεν συνδέουν την γλώσσα τους με το μυαλό τους.
Σας παρακαλώ.





Καλησπερα Κ. Κουντουριδη.
Ισως ο λογος που τα λογια σας δεν  γινονται αντιληπτα, ειναι οτι δεν γραφετε απλα αυτο που θελετε.

Προφανως ζητατε να ανεβαινουν πωλησεις χωρις τιμη πωλησης, απλα με την ενημερωση της τιμης του μεταλου στην εκαστοτε μερα.

Καταλαβα καλα;

Καλησπέρα ε δεν ξέρω τι άλλο να πω νομίζω το έχω εξαντλήσει. Σας συμπαθώ δεν υπάρχει πρόβλημα κάντε ο,τι θέλετε.


Κυριε Κουντουριδη κι εγω σας συμπαθω, δεν υπαρχει λογος να εξαπτεσθε.
Απλα συζηταμε.
Αν οντως εχω καταλαβει καλα(μια και σαφη απαντηση δεν πηρα) σας εχω μια αντιπροταση.
  Καθε μελος αν δεν απατωμαι εχει δικαιωμα 6 προσφορων και τριων πωλησεων.
Δεν εχω κανενα προβλημα αν για σας το οριο των προσφορων γινουν 9.



Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 09, 2021, 08:19:32 μμ
Δεν εξαπτωμαι. Οκ θα κάνω ακόμη μια προσπάθεια. Δεν μίλησα ποτέ για προσφορές. Μα ποτέ, πως βγήκε αυτό τώρα;
Μίλησα για τις πωλήσεις. Αντί κάποιος να βάλει μια σταθερή τιμή να επιλέξει τιμή σποτ ΑΝ ΘΕΛΕΙ. ΑΝ.
Σαν μια επι πλέον επιλογή. Αν δεν το θέλει ισχύει ο,τι ακριβώς ισχύει σήμερα. Βάζει τιμή και τέρμα.
Αλήθεια τώρα δεν το καταλαβαίνετε; Σαφή απάντηση δεν πήρατε μετά από τόσα που έχω γράψει; Αλήθεια; Τότε έχω πρόβλημα εγώ φαίνεται. Τι να πω οκ.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: coll στις Ιούνιος 09, 2021, 08:37:14 μμ
Δεν εξαπτωμαι. Οκ θα κάνω ακόμη μια προσπάθεια. Δεν μίλησα ποτέ για προσφορές. Μα ποτέ, πως βγήκε αυτό τώρα;
Μίλησα για τις πωλήσεις. Αντί κάποιος να βάλει μια σταθερή τιμή να επιλέξει τιμή σποτ ΑΝ ΘΕΛΕΙ. ΑΝ.
Σαν μια επι πλέον επιλογή. Αν δεν το θέλει ισχύει ο,τι ακριβώς ισχύει σήμερα. Βάζει τιμή και τέρμα.
Αλήθεια τώρα δεν το καταλαβαίνετε; Σαφή απάντηση δεν πήρατε μετά από τόσα που έχω γράψει; Αλήθεια; Τότε έχω πρόβλημα εγώ φαίνεται. Τι να πω οκ.

Προσπαθω ειλικρινα.

Διοτι αν ζητατε πωληση που να μην εχει τιμη ,απλα να σας ρωτα ο αγοραστης ποσο εχει το σποτ την παρουσα μερα, και συνεπως του  ζητατε να ρωτα ποσο εχουν οι λιρες, τοτε μπορειτε να τις βαζετε στις προσφορες, και να κανετε προσωπικη συνεννοηση.
Γι αυτο τον λογο ανεφερα την αυξηση αριθμου προσφορων.

Επιπλεον οπως προανεφερα για μενα λογικο θα ηταν να επιτραπει να διορθωνετε η τιμη οποτε επιθυμειτε!
Τι λογικοτερο δηλαδη;

Περαν τουτου δεν εχω καποιο προβλημα με τις πωλησεις, ουτε τις δικες σας ουτε κανενος.
Ακομα και το επιτρεπτο οριο να αυξηθει ,κανενα θεμα δεν εχω.

Ομως θεωρω σωστο να υπαρχει σαφης τιμη στην πωληση για καθε ενδιαφερομενο.
Διοτι δεν θελω να μπαινω δτην διαδικασια των παζαριων


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: coll στις Ιούνιος 09, 2021, 08:39:24 μμ
Τιμη σαφης ,κοινη θεα! ;)


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 09, 2021, 08:46:12 μμ
Ωραια ευχαριστώ για την τοποθέτηση σας.
Πάντως δεν  ζητάω πώληση χωρίς τιμή. Ζητάω πώληση όπου η τιμή να είναι η σποτ τιμή του αντικειμένου που πουλάω. Δεν θέλω να με ρωτάει κανεις ποια είναι η σποτ τιμή της ημέρας. Αυτό ο (εκάστοτε) ενδιαφερόμενος το ξέρει με δεκαδικό ψηφίο.
Πείτε μου εσείς τώρα που μιλάμε αυτή τη στιγμή σας πουλάω λίρα σε τιμή σποτ. Ποια είναι αυτή η τιμή;


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gandalf43 στις Ιούνιος 09, 2021, 08:59:26 μμ
είμαστε φοβεροί πάντως ..... και μετά λέμε για την πολιτική.... τι πιο απλό και λογικό πρότεινε ο κ. Κουντουρίδης... να ακουλουθεί την διακύμανση... που σημαίνει είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω... στις ιστοσελίδες του εξωτερικού που ανέφερε κάποιος αλλάζουν ανά λεπτό οι τιμές.... δεν μίλησε για αφού κλείσει μια συμφωνία και δώσουν τα χέρια (θεωρητικά).... λίγη κοινή λογική ρε παιδιά... ψυχραιμία


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: coll στις Ιούνιος 09, 2021, 09:01:09 μμ
Ωραια ευχαριστώ για την τοποθέτηση σας.
Πάντως δεν  ζητάω πώληση χωρίς τιμή. Ζητάω πώληση όπου η τιμή να είναι η σποτ τιμή του αντικειμένου που πουλάω. Δεν θέλω να με ρωτάει κανεις ποια είναι η σποτ τιμή της ημέρας. Αυτό ο (εκάστοτε) ενδιαφερόμενος το ξέρει με δεκαδικό ψηφίο.
Πείτε μου εσείς τώρα που μιλάμε αυτή τη στιγμή σας πουλάω λίρα σε τιμή σποτ. Ποια είναι αυτή η τιμή;


Γνωριζω την τιμη μεταλου την παρουσα στιγμη, συνεπως γνωριζω ποσο κοστιζει η λιρα μεταλο, αλλα δεν γνωριζω ποσο την πουλατε.

Θεωρω οτι η τιμη πωλησης των επενδυτικων διαφερει απο πωλητη σε πωλητη



Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: Allen στις Ιούνιος 09, 2021, 09:08:22 μμ
Καλησπέρα και από μένα, σαν λύση στο θέμα θα πρότεινα να μην πειραχτούν οι πωλήσεις και επειδή όπως ανέφερε και ο dsp δεν γίνεται να αυτοματοποιηθεί με κάποιον τρόπο και η τιμή να ακολουθεί το μέταλλο, ας γίνει μια νέα υποκατηγορία με επενδυτικά ή να ονομαστεί όπως θέλετε και να υπάρχουν νέοι όροι που θα συμφωνήσουν οι διαχειριστές ή με κάποια νέα ψηφοφορία (πχ να μπορούμε να γράφουμε πιο συχνά) φιλικά Γιώργος


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: coll στις Ιούνιος 09, 2021, 09:09:38 μμ
Ωραια ευχαριστώ για την τοποθέτηση σας.
Πάντως δεν  ζητάω πώληση χωρίς τιμή. Ζητάω πώληση όπου η τιμή να είναι η σποτ τιμή του αντικειμένου που πουλάω. Δεν θέλω να με ρωτάει κανεις ποια είναι η σποτ τιμή της ημέρας. Αυτό ο (εκάστοτε) ενδιαφερόμενος το ξέρει με δεκαδικό ψηφίο.
Πείτε μου εσείς τώρα που μιλάμε αυτή τη στιγμή σας πουλάω λίρα σε τιμή σποτ. Ποια είναι αυτή η τιμή;


Γνωριζω την τιμη μεταλου την παρουσα στιγμη, συνεπως γνωριζω ποσο κοστιζει η λιρα μεταλο, αλλα δεν γνωριζω ποσο την πουλατε.

Θεωρω οτι η τιμη πωλησης των επενδυτικων διαφερει απο πωλητη σε πωλητη



Αυτη την στιγμη στις πωλησεις παιζουν τρια κομματια του 2010 προς 380.

Αυτη ειναι μηπως η τιμη σποτ ;


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: coll στις Ιούνιος 09, 2021, 09:13:18 μμ
Δεν γνωριζω ποια ειναι η τιμη σποτ κ Κουντουριδη.
Τις πουλατε μεταλο;
Ποσο πουλατε ;

Δηλαδη ειναι ολοι υποχρεωμενοι να εχουν γνωσεις ειδημονος


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 09, 2021, 09:13:38 μμ
Όχι τότε δεν γνωρίζετε τι λέω. Τιμή σποτ είναι η τιμή μετάλλου. Πχ αυτή την στιγμή στην kitco η τιμή της ουγγιά είναι €1552,67 που δίνει τιμή μετάλλου για την λίρα (αυτό που αποκαλώ εγώ σποτ αλλά είναι διεθνώς αποδεκτός όρος) €365,49. Να το στρογγυλέψω στα €365 αυτή είναι η τιμή αυτή την στιγμή σποτ και αυτή ζητάω.
Καθαρό;


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 09, 2021, 09:18:36 μμ
Έχετε δίκιο να μην γνωρίζετε δεν σας κακολογω. Πως όμως ψηφίζετε χωρίς να ξέρετε; Δηλαδή ψηφίσατε έτσι ή όχι; Μπορεί και άλλοι να μην έχουν καταλάβει και να έχουν αντιληφθεί άλλα  αντί άλλων και η ψηφοφορία να είναι στον αέρα εν ολίγοις.
Εντάξει δεν ξέρω τι άλλο να πω αλήθεια δεν ξέρω. Αρχίζει και κουράζει κιόλας τα άλλα μέλη 5 σελίδες ήδη για κάτι τόσο προφανές;


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: delapoupougia στις Ιούνιος 09, 2021, 09:24:37 μμ
κυριε Κουντουριδη, η απορια μου ειναι μονο μια, εμεις κανονιζουμε αυτη τη στιγμη μια λιρα στα 365 ευρω ως εχει σημερα, συμφωνουμε και ολα καλα.
Επειδη  μενω εκτος Αθηνων, η' θα μου τη στειλετε εσεις, η' θα ερθω εγω να μου τη δωσετε. Σημερα ειναι αδυνατο να την εχω στα χερια μου, λογικο δεν ειναι?
Αυριο λοιπον η τιμη θα ανεβει, πχ 20 ευρω, θα ερθω αθηνα, η' θα μου τη στειλετε με την προυποθεση οτι θα σας πληρωσω 370 ευρω? παρολο που μια μερα πριν συμφωνησαμε στα 350?


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: coll στις Ιούνιος 09, 2021, 09:30:59 μμ
Έχετε δίκιο να μην γνωρίζετε δεν σας κακολογω. Πως όμως ψηφίζετε χωρίς να ξέρετε; Δηλαδή ψηφίσατε έτσι ή όχι; Μπορεί και άλλοι να μην έχουν καταλάβει και να έχουν αντιληφθεί άλλα  αντί άλλων και η ψηφοφορία να είναι στον αέρα εν ολίγοις.
Εντάξει δεν ξέρω τι άλλο να πω αλήθεια δεν ξέρω. Αρχίζει και κουράζει κιόλας τα άλλα μέλη 5 σελίδες ήδη για κάτι τόσο προφανές;


Γνωριζω οτι η χρυση ειναι 22 κ και εχει 7,352 καθαρο χρυσο.
Φανταζομαι βασει αυτου και με συγκεκριμενη προμηθεια βγαινει μια τιμη που θεωρειται τιμη σποτ.

Θεωρω οτι υπαρχουν αλλοι που ξερουν λιγοτερα.

Γι αυτο τον λογο η αποψη μου ειναι οτι η τιμη πρεπει να αναγραφεται.
Αν αυτη αλλαζει , καλο ειναι να διορθωνεται.
Καν η δημοπρασια νομιζω  δεν εχει νοημα.
Αυτα πρεπει να τα βρητε με την διαχειρηση ή με την ιδιοκτησια καλυτερα, αφου αφορουν τροποποιηση των ορων των πωλησεων.

Ευχαριστω



Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: exmim στις Ιούνιος 09, 2021, 09:33:32 μμ
Χμ... Και εγώ όχι ψήφισα, ίσως κακός έλαβα μέρος στην δημοσκόπηση βέβαια, ( σαν συλλέκτης, ποτέ δεν με απασχόλησε πόσο έχει το μέταλλο ).... Ελπίζω να μην διαμορφώνει λανθασμένα την δημοσκόπηση.. Σκέφτηκα ότι είναι πιο καλά να υπάρχει μια σταθερή τιμή, και αν νομίζει ο πωλητής ότι θα χάσει απο μια αύξηση τιμής του μετάλλου, τότε ας κατεβάσει την αγγελία. Πάντως σαν δημοκρατικό άτομο που θέλω να πιστεύω ότι είμαι, υποστηρίζω, ότι αποφασίσουν οι πολλοί.......και ας μην μου αρέσει.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: coll στις Ιούνιος 09, 2021, 09:38:32 μμ
Χμ... Και εγώ όχι ψήφισα, ίσως κακός έλαβα μέρος στην δημοσκόπηση βέβαια, ( σαν συλλέκτης, ποτέ δεν με απασχόλησε πόσο έχει το μέταλλο ).... Ελπίζω να μην διαμορφώνει λανθασμένα την δημοσκόπηση.. Σκέφτηκα ότι είναι πιο καλά να υπάρχει μια σταθερή τιμή, και αν νομίζει ο πωλητής ότι θα χάσει απο μια αύξηση τιμής του μετάλλου, τότε ας κατεβάσει την αγγελία. Πάντως σαν δημοκρατικό άτομο που θέλω να πιστεύω ότι είμαι, υποστηρίζω, ότι αποφασίσουν οι πολλοί.......και ας μην μου αρέσει.

Αμ εκει ειναι το θεμα αγαπητε.
Αν την κατεβασει εχει μονο αλλες δυο τον μηνα


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 09, 2021, 10:18:54 μμ
κυριε Κουντουριδη, η απορια μου ειναι μονο μια, εμεις κανονιζουμε αυτη τη στιγμη μια λιρα στα 365 ευρω ως εχει σημερα, συμφωνουμε και ολα καλα.
Επειδη  μενω εκτος Αθηνων, η' θα μου τη στειλετε εσεις, η' θα ερθω εγω να μου τη δωσετε. Σημερα ειναι αδυνατο να την εχω στα χερια μου, λογικο δεν ειναι?
Αυριο λοιπον η τιμη θα ανεβει, πχ 20 ευρω, θα ερθω αθηνα, η' θα μου τη στειλετε με την προυποθεση οτι θα σας πληρωσω 370 ευρω? παρολο που μια μερα πριν συμφωνησαμε στα 350?

Οι συμφωνίες είναι συμβόλαια και η τιμή κλειδώνει σε μια συμφωνία για ρωτειστε για εμενα. Το τι κάνετε με αλλους και τι έχετε πάθει δεν με αφορά.


Αλλά αν αυτή η επιλογή γίνει αποδεκτή αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί να εγγυηθεί για όλους εγώ μιλάω μόνο για τον εαυτό μου.



Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 09, 2021, 10:23:06 μμ
Μη στεναχωριέστε τόσο για το τι ψηφίσατε ειπαμε είναι άτυπη. Κι εγώ ίσως το παράκανα.
Οι συντονιστές εύχομαι να έχουν καταλάβει τι εννοώ και ας κάνουν ο,τι θέλουν δικό τους  είναι το φορουμ (εντάξει όχι ακριβώς αλλά αντιπροσωπεύουν τον ιδιοκτήτη).


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: coll στις Ιούνιος 09, 2021, 10:23:51 μμ
Κυριε Κουντουριδη ειστε γνωστος κι αξιοσεβαστος.
Για φανταστειτε ομως με αυτο που ζητατε τι θα γινει αν εμφανιστει ως μελος εδω καποιος σαραφης και στησει παραμαγαζο....
Γι αυτο σας λεω.
Τα μελη ειναι ολα ισοτιμα, αλλα δεν οριζουν τους κανονες του φορουμ.
Αλλοι ειναι οι αρμοδιοι.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: apb στις Ιούνιος 10, 2021, 01:44:55 πμ
Τωρα που απαντηθηκαν καποια ερωτηματα και καταλαβα καλυτερα ποιο ειναι το ζητημα,μπορει αυτο που λετε να ειναι το προφανες ωστοσο μπορει ευκολα να καπηλευτει απο καποιους.Νομιζω η λυση δινεται μεσω των προσφορων δηλαδη λετε δινω χ λιρες ποσο? Τιμη σποτ και ολα καλα.Επισης κατι τετοιο θα ηταν αντιθετο και με τον κανονα του απ διοτι καποιοι θα εκμεταλευονταν καθε μεταβολη μεταλλου για να ξαναπανε πανω την αγγελια τους φανταζομαι.Βεβαια το στεκι εχει πιο σοβαρα προβληματα κατα τη γνωμη μου αλλα μιας κ τοποθετηθηκα πριν επανερχομαι για να ξεκαθαρισω τη θεση μου.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: coll στις Ιούνιος 10, 2021, 10:17:47 πμ
Εγω ευχαριστω τον κ Κουντουριδη διοτι ισως αρκετα μελη δεν γνωριζαν οτι η τιμη σποτ βγαινει απο το 7.322 επι την τιμη του καθαρου χρυσου της μερας.
Ομως υπαρχει και ενα αλλο θεμα, που θα ηθελα να εχω γνωση , αφου αυτη ειναι και η βασικη εννοια της υπαρξης του ,forum
Φανταζομαι οτι η πωληση σε τετοια τιμη δεν αφορα ΚΑΝ ΟΛΕΣ τις επενδυτικες, και σαφως οχι βεβαια τις εστω με καποια εννοια συλλεκτικες.
Ισως ηταν χρησιμο λοιπον να μας πληροφορησει ο κ Κουντουριδης, ποιες λιρες ειναι δυνατον να πωλουνται σε αυτη την τιμη.
Αφορα δηλαδη κοινες ημερομηνιες ΜΟΝΟ παλαιας κοπης;
Και συνεπως σε τι κατασταση και βαρος.

Ευχαριστω






Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: coll στις Ιούνιος 10, 2021, 10:24:13 πμ
Το παραπανω , το επισημαινω, διοτι καποια στιγμη καλως η κακως εκανα αναφορα σε παρουσα πωληση στα 380 για κομματια του 2010.
Ισως απο αγνοια αδικησουμε λοιπον μελη οπως ο συναδελφος Βας που πουλα επενδυτικες  περισοοτερο απο το 365 σημερα....


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: bas στις Ιούνιος 10, 2021, 11:20:09 πμ
Να πω και εγώ την άποψη μου, μια που έγινε αναφορά και σε μένα (κανένα πρόβλημα παντως).
Το θέμα έχει αρκετές μεταβλητές.
Νομίζω οτι η ιδέα του Γιώργου έχει περισσότερο εφαρμογή στα μεγάλα ποσά και για τα "πολλά" (π.χ. 10) νομίσματα.
Εκει έχει νόημα γιατι +- 1% για παράδειγμα δημιουργεί μια αξιοπρόσεκτη μικρότερη ή μεγαλύτερη διαφορά.
Εκεί που είναι ομως μικρά τα ποσά και λίγα τα νομίσματα δεν νομίζω οτι έχει νόημα.

Περαν αυτού υπάρχει και ένα θέμα με τις λίρες και την κακή (κατα την γνώμη μου) "παράδοση" που έχει δημιουργηθεί.
Γιωργάκηδες (περισσότερο) και Εδουάρδους τους κοιτάμε με μισό μάτι και πουλιούνται spot ή και παρακάτω.
Θεωρούνται ύποπτοι πλαστότητας μεχρις αποδείξεως του εναντίου.Για ένα διάστημα πριν χρόνια (όταν πρωτοανακάλυψα και εγώ το site) ανέβαιναν στην online εκτίμηση Γεώργιοι και αρχίζαμε τα "το πάτημα δεν μου αρέσει". "το μουστάκι έχει πρόβλημα" και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.Ιερά εξέταση κανονική για νομίσματα κυκλοφορίας που έβγαιναν κατα εκατομμύρια και μπαινόβγαιναν στις τσέπες των ανθρώπων και βγήκαν απο μήτρες που δεν έχουν καμμία σχέση με τις σημερινές.Ποιο είναι το πρόβλημα αν τα καράτια είναι σωστά ;

Αυτό δημιούργησε ένα αντίστροφο ρεύμα προς τις σημερινές (μετα 2000) λίρες.
Για το οποίο θα μπορούσε να πει κανείς "περι ορέξεως κολοκυθόπιτα" αλλά εδω έχουμε άλλο πρόβλημα.
Τις θέλουμε αστραφτερες, τις θέλουμε του κουτιού, τις θέλουμε χωρίς υποψία οτι τις έχει πιάσει χέρι και τις θέλουμε και spot !
Να δώσουμε κανένα δεκάρικο παραπανω για μια τέτοια λίρα έχουμε καβούρια στην τσέπη ! Μας φαίνεται ληστεία !
(Αν θελετε να δείτε ληστεία εκτός της ΤτΕ aka Σπηλιά του Νταβέλη, ριξτε και μια ματιά προς την coininvest και πως τιμολογεί τις λιρες)

Προσωπικά σαν μπουσουλα παίρνω την bullionbypost, θεωρώ τις τιμές της απο τις πιο δίκαιες που υπάρχουν στην αγορά και με τα πιο συμαζεμένα spread.

Αυτά τα ολίγα  ;D


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: gkounto στις Ιούνιος 10, 2021, 12:13:25 μμ
Εγω ευχαριστω τον κ Κουντουριδη διοτι ισως αρκετα μελη δεν γνωριζαν οτι η τιμη σποτ βγαινει απο το 7.322 επι την τιμη του καθαρου χρυσου της μερας.
Ομως υπαρχει και ενα αλλο θεμα, που θα ηθελα να εχω γνωση , αφου αυτη ειναι και η βασικη εννοια της υπαρξης του ,forum
Φανταζομαι οτι η πωληση σε τετοια τιμη δεν αφορα ΚΑΝ ΟΛΕΣ τις επενδυτικες, και σαφως οχι βεβαια τις εστω με καποια εννοια συλλεκτικες.
Ισως ηταν χρησιμο λοιπον να μας πληροφορησει ο κ Κουντουριδης, ποιες λιρες ειναι δυνατον να πωλουνται σε αυτη την τιμη.
Αφορα δηλαδη κοινες ημερομηνιες ΜΟΝΟ παλαιας κοπης;
Και συνεπως σε τι κατασταση και βαρος.

Ευχαριστω






Καταρχάς Γιωργος. Ναι έτσι βγαίνει ή όπως εγώ κάνω τιμή ουγγιάςΧ0,2354 όποιο θέλει κανείς.
Τι να σου πω στερεότυπα δεν υπάρχουν σε γενικές γραμμές αφορά παλιές και μη συλλεκτικές (λόγω φθοράς ή κοινής ημερομηνίας) αλλά και πιο σύγχρονες ελισσαβετ θα έλεγα μέχρι περίπου το 2000. Από εκεί και μετά αποκτούν μια κάποια υπεραξία περισσότερο γιατί ο κόσμος τις προτιμάει λόγω γνησιότητας και κατάστασης επομένως έχουν μεγαλύτερη ζήτηση αρα και τιμή όπως του φίλου bas.
Και ναι αυτά που προτείνω έχουν εφαρμογή για ποσότητα και νομίζω το έχω αναφέρει ήδη.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: coll στις Ιούνιος 10, 2021, 12:18:35 μμ
Ευχαριστω Γιωργο, καπως ετσι το φανταζομουν κι εγω.
Λογικοτατο.
Αλλα ακομα και στην παλαια κοπη,οντως  με αλλο κεφι αγοραζεις ενα Γιωργακη ψηλο ms , οπο οτι εναν εστω και ελαφρα λιποβαρο.



Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: dsp στις Ιούνιος 10, 2021, 06:11:18 μμ
@digo: δυστυχως δεν μπορω να επεκταθω δημοσια παραπανω

@allen: δεν γινεται να κανουμε ξεωριστη κατηγορια για επενδυτικα. επισης δεν μπορω να εξηγησω δημοσια γτ.
            δεν θα μου αρεσε κιολας, ακομα κι αν δεν υπηρχε προβλημα.

@gkounto 1 :
... αν εξαιρέσω τον Στέλιο dsp που εξέφρασε προβληματισμό μήπως και υπάρξουν προβλήματα μεταξύ μελών (που δεν πείστηκα) ...

νομιζω κι αλλα μελη εξεφρασαν την ιδια αποψη και καποιος και πριν απο μενα. και με πολλη ευγενεια και επιφυλαξη, μπορω να πω οτι φοβαμαι οτι η πορεια του θεματος μεχρι τωρα ειναι ισχυρη ενδειξη. οχι οτι αυτο θα ηταν απο μονο του αρκετο απαραιτητα για να μας σταματησει στην υιοθετηση, απλα ειναι ενα προβλημα. και μονο αμα συζητησουμε για τα προβληματα, μπορουμε να δημιουργησουμε τους σχετικους κανονες.

@gkounto 2 : ας ξεχασουμε το +Χ% που ανεφερα (που για μενα ειναι θεμιτο, γτ σε καταλογους η αξια για καποια χρυσα νομισματα αναγραφεται ετσι). στην προταση σου εκτος απο το "τιμη σποτ", περιλαμβανεται και το "τιμη σποτ + Χ ΕΥΡΩ ?". Και για να μην φανει οτι "προσποιουμαι τον Σωκρατη" μετα, το λεω απο τωρα: Εγω υπεθεσα απο την αρχη οτι συζηταμε το λιγοτερο για "τιμη σποτ + Χ ΕΥΡΩ". Γιατι αν δεν συζηταμε καν για "τιμη σποτ + Χ ευρω" τοτε αυταποδεικτα και αξιωματικα συζηταμε για κομματια με μηδενικη συλλεκτικη αξια, κατι που επισης αυταποδεικτα και αξιωματικα δεν αφορα το στεκι, ωστε να δικαιολογειται και η συζητηση και εκει παλι πηγαινουμε σε αυτο που ειπα για τον χαρακτηρα του στεκιου. Και αναγκαζομαι να το ξαναπω: μετα παλι πεφτουμε σε αλλα προβληματα τα οποια παλι δε μπορω να αναφερω δημοσια.

@ολους: και επειδη αναγκαστηκα και το ειπα για τριτη φορα "παιδια δεν μπορω να σας πω δημοσια γτ", θα θελα να σκεφτειτε απο μόνοι σας:

"σε τι προβληματα αναφερεται αυτος ο dsp, που δεν μπορει να μας εξηγησει δημοσια. αμα εχει το σάιτ επενδυτικα και τιμη σποτ και τετοια, οκ μπορει να τον χαλαει οτι θα επηρεαστει το πώς φαινεται το σάιτ, το θελει συλλεκτικο, δεν νοιαζεται για τα κοινα και τα επενδυτικα, ουτε θελει να φαινονται, αλλα αυτο μας το λεει ξεκαθαρα. τι στο καλο δεν μπορει να πει δλδ ;  μπορει να υπαρξει καποιο προβλημα με το τιμη σποτ και μπορει το τιμη σποτ να εχει και αλλου ειδους διαφορα απο το τιμη σποτ +  ευρω ή το τιμη σποτ + Χ% ; γτ ηθελε λινκ εξωτερικο για την τιμη ; μηπως εχει σημασια το πως φαινεται το σάιτ σε ενα απλο googlaρισμα ; μετρανε οι εντυπωσεις και καπου αλλου ; τι μπορει να επηρεαζει τον ιδιοκτητη, τους διαχειριστες, τους συντονιστες, τα μελη αλλα και τους εμπορους και ειδικα τους ημι-εμπορους που εχει να κανει με αυτο το θεμα ; και μαλιστα ισως τον ιδιο τον dsp και τα μελη μπορει να μην τους νοιαζει και να τους επηρεαζει και τοσο πολυ αλλα τον ιδιοκτητη και τους διαχειριστες θα τους ταλαιπωρουσε και τους εμπορους και κυριως τους ημι-εμπορους μπορει να τους πονουσε αρκετα ; τι στο καλο εννοει με το ημι-εμπορους ; Περαν του οτι απλα του αρεσει να διατηρηθει ο συλλεκτικος χαρακτηρας του σάιτ, εχει αραγε διαφορα η εικονα που παρουσιαζεται και το πως μπορει να κριθει αυτη και καποια παραπανω σημασια ; "

disclaimer: οσοι θελετε να σκεφτειτε σκεφτειτε. αν με ρωτησετε ειναι εμφανες οτι: η απαντηση ειναι οτι συζηταω για το φαινομενο της πεταλουδας και το πως τα καιρικα φαινομενα της ταϋλανδης θα επηρεασουν το στεκι μας. και αφου τωρα ειμαστε ολοι στο ιδιο μηκος κυματος, δλδ στην ταϋλανδη, αν η απαντηση σας σε αυτα ειναι σε φαση "δε με νοιαζει τοσα χρονια ετσι κανω", "ελα μωρε ελλαδα ειμαστε", "ελα μωρε εγω μενω μονιμα βραζιλια ετσι κι αλλιως", "ελα μωρε και τι με νοιαζει αμα βρεξει στο σπιτι του καθε θαναση", "ελα μωρε και να προσαραξει το πλοιο εγω θα παω διπλα ετσι κι αλλιως, κι οταν ξαναμπαρκαρει βλεπουμε" τοτε δεν εχουμε και κατι να συζητησουμε.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: dsp στις Ιούνιος 10, 2021, 06:25:15 μμ
Πάντως σαν δημοκρατικό άτομο που θέλω να πιστεύω ότι είμαι, υποστηρίζω, ότι αποφασίσουν οι πολλοί.......και ας μην μου αρέσει.

και δυστυχως μολις περιεγραψες πολυ πιο καταννοητα απ ο,τι θα μπορουσα εγω το προβλημα της απολυτα δημοκρατικης διαδικασιας
και το ακομα πιο ειρωνικο ειναι οτι μερικες φορες ισχυει το "ο,τι αποφασισουν οι πολλοι, ακομα και οταν ψηφιζουν κοντρα στο δικο τους καλο, επειδη δεν μπορουν καν να καταλαβουν αυτο που τους προτεινεις προσπαθωντας να τους προστατεψεις"


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: GKCollect στις Ιούνιος 10, 2021, 07:25:05 μμ
Η αποψη μου παραμενει η ιδια... Ειναι μια λογικη προταση.

Και περα απο λογικη, ειναι απλη στην εφαρμογη της και πολυ συμφερουσα για τους αγοραστες, κυριως οσους δεν εχουν τη δυνατοτητα να βρισκουν ασημενια ή χρυσα νομισματα σε τιμη σποτ ευκολα. Επισης ειναι καλο για τους αγοραστες διοτι ξερουν οτι οταν γραψουν σε μια πωληση τετοιου τυπου, "δικο μου", η τιμη ειναι εκεινης της στιγμης σε Χ ποσο και η πωληση κλεινει. Απο κει και περα αν η τιμη αλλαξει, δεν απασχολει κανεναν. Η συμφωνια εκλεισε σε Χ ποσο.

ΥΓ Προσωπικα δεν με πειραξε καποιο σχολιο κι αν προσεβαλα καποιον ζηταω συγνωμη.
Καλα να ειμαστε να τα λεμε.


Τίτλος: Απ: Πρόταση από τον προτασακια 😇
Αποστολή από: fanis στις Ιούνιος 10, 2021, 09:24:52 μμ
Η αποψη μου παραμενει η ιδια... Ειναι μια λογικη προταση.

Και περα απο λογικη, ειναι απλη στην εφαρμογη της και πολυ συμφερουσα για τους αγοραστες, κυριως οσους δεν εχουν τη δυνατοτητα να βρισκουν ασημενια ή χρυσα νομισματα σε τιμη σποτ ευκολα. Επισης ειναι καλο για τους αγοραστες διοτι ξερουν οτι οταν γραψουν σε μια πωληση τετοιου τυπου, "δικο μου", η τιμη ειναι εκεινης της στιγμης σε Χ ποσο και η πωληση κλεινει. Απο κει και περα αν η τιμη αλλαξει, δεν απασχολει κανεναν. Η συμφωνια εκλεισε σε Χ ποσο.

ΥΓ Προσωπικα δεν με πειραξε καποιο σχολιο κι αν προσεβαλα καποιον ζηταω συγνωμη.
Καλα να ειμαστε να τα λεμε.
+++++++++++++++++++++++++++++