Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Μάιος 02, 2024, 11:15:56 πμ
Σελίδες: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 44
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Δίευρα 2016  (Αναγνώστηκε 178558 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
athas
Πλατινένιο
******
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 10404



Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Φεβρουάριος 09, 2016, 11:58:12 μμ »

60 χρόνια από τον θάνατο του Νίκου Καζαντζάκη (26/10/1957)
Καταγράφηκε

*Λάθε βιώσας*
Sbgate4
Νέος
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 128


Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 01:08:47 πμ »

14 Ιουνίου 1987: Η εθνική ομάδα του μπάσκετ αναδεικνύεται νικήτρια στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Νικά στον τελικό την ομάδα της Σοβιετικής Ένωσης.
Καταγράφηκε
Smartmorpheus
Πλατινένιο
******
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 3243



Προφίλ WWW
« Απάντηση #212 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 01:28:27 πμ »

Ρίξτε ιδέες για Ελληνικά δίευρα για το 2017 γεγονότα επέτειοι κλπ.

Η 200ή επέτειος της Φιλικής Εταιρείας

1817-2017

Η εθνεγερσία των επί τετρακόσια χρόνια σχεδόν υπόδουλων Ελλήνων, συντελεσμένη από 1821 έως 1829 με πράξεις έξοχου ηρωισμού των ηθικά πρωτοπόρων της γενεάς εκείνης και με πολύ βαριές θυσίες του λαού, τελεσφορημένη, μερικά έστω, με τη συμπαράσταση Ρωσίας, Γαλλίας, Αγγλίας, αποτελεί πολιτικοϊστορικό γεγονός αξιοθαύμαστο.

Τα πολιτικοϊστορικά γεγονότα εξηγούνται, όσο εξηγούνται, με τη διάγνωση και την αξιολόγηση πολλών συντελεστών. Μεταξύ αυτών κυριότερος είναι, ως ενεργοποιός και των άλλων, η πρωτοβουλία ορισμένων ανθρώπων, η συντακτική μεγάλης ομάδας ανθρώπων σε δράση πολιτική. Αυτό ισχύει κατ’ εξοχήν για την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Και η προς αυτήν πρωτοβουλία έχει ένδοξη χρονολογία: 14 Σεπτεμβρίου 1814.

Υπήρχε στους υπόδουλους Ελληνες πόθος ελευθερίας, συγκρατημένος έστω. Και η λαϊκή Μούσα παρηγορούσε: «Μη κλαις Κυρά μας Δέσποινα και σεις εικόνες μη κλαίτε. Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα ’ναι». Οσοι μάλιστα μαθήτευαν στα ολίγα υπάρχοντα σχολεία διαποτίζονταν με νάμα πατριωτισμού. Υπήρξαν και απελευθερωτικές εξεγέρσεις, τοπικές όμως και δίχως επιτυχία. Και υπήρξαν παραινέσεις προς εξέγερση απελευθερωτική, καθώς προπάντων η περίφημη του Ρήγα Φεραίου, του «πατριδολάτρη» και «μεγαλομάρτυρα».

Η πρωτοβουλία όμως των Ηπειρωτών Νικολάου Σκουφά και Αθανασίου Τσακάλωφ και του Πάτμιου Εμμανουήλ Ξάνθου, την 14η Σεπτεμβρίου 1814 στην Οδησσό, να ιδρύσουν τη Φιλική Εταιρεία, υπήρξε η αφετηρία της ιστορικής πορείας του υπόδουλου Γένους προς την Απελευθέρωση. Ο Σκουφάς, 35 ετών, και ο Ξάνθος, 42 ετών, ήταν μικρέμποροι ή κατά καιρούς γραμματείς εμπόρων. Ο Τσακάλωφ, 26 ετών, υιός εμπόρου, είχε λάβει μόρφωση και πανεπιστημιακή στο Παρίσι. Και οι τρεις είχαν ήδη πριν από το 1814 φρόνημα επαναστατικό, απελευθερωτικό του έθνους.

Μέντωρ του Σκουφά υπήρξε ο Κωνσταντίνος Ράδος, σπουδασμένος στο Πανεπιστήμιο της Πίζας, όπου και είχε μυηθεί στον καρβοναρισμό. Εκπατρισμένος προς αποφυγή διωγμού από τον Αλή Πασά, εμπνεόμενος από ελληνικό πατριωτισμό, αποφάσισε το 1812 στη Μόσχα την ίδρυση ελληνικής μυστικής εταιρείας προς απελευθέρωση του υπόδουλου έθνους. Και την απόφαση αυτή εμπιστεύθηκε σε ολίγους Ελληνες και στον Νικόλαο Σκουφά, εμποροϋπάλληλο εκεί τότε, άξιο της εμπιστοσύνης του με τον φλογερό πατριωτισμό του και τον σοβαρό του χαρακτήρα. Η απόφαση του Ράδου δεν είχε συνέχεια, καθώς αυτός αναχώρησε από τη Μόσχα το 1812 μαζί με τη γαλλική στρατιά. Ο Σκουφάς όμως είναι κατηχημένος επαναστάτης έκτοτε προς απελευθέρωση της Ελλάδος. Προπαίδεια προς δράση επαναστατική, απελευθερωτική της Ελλάδος, είχε και ο Αθανάσιος Tσακάλωφ από τα χρόνια των πανεπιστημιακών του σπουδών στο Παρίσι, όταν μετείχε πολύ ενεργά στο «Ελληνόγλωσσον ξενοδοχείον», οργάνωση με σκοπό μυστικό την απελευθέρωση της Ελλάδος. Ο Ξάνθος είχε πατέρα με υπηρεσία πριν στον ρωσικό στρατό, υπήρξε μικρέμπορος στη Σμύρνη και στην Τεργέστη, αλλά εμφορούμενος από φιλελεύθερο φρόνημα πίστευε στη δυνατότητα για ένωση «καπιτάνων και Αρματωλών και άλλων... ομογενών» σε μυστική εταιρεία με σκοπό την «εν καιρώ απελευθέρωσιν της πατρίδος».

Τον Νοέμβριο 1813 ο Σκουφάς και ο Τσακάλωφ συνάντησαν τον Ξάνθο στην Οδησσό. Αφού πέρασαν δέκα μήνες, ώστε και να βεβαιωθούν εκατέρωθεν για το πατριωτικό φρόνημα και τον σοβαρό χαρακτήρα των, και μετά προκαταρκτικές μεταξύ των συζητήσεις, αποφάσισαν, τότε μόνον, την ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας, στις 14 Σεπτεμβρίου 1814, εταιρείας μυστικής, αποκλειστικά ελληνικής, με σκοπό την απελευθέρωση της Ελλάδος.

Η δράση της Φιλικής Εταιρείας υπήρξε δυσχερέστατη, με πολλές αντιξοότητες, και από τη φύση της ενείχε μέγιστο κίνδυνο για το έθνος, αν αποκαλυπτόταν άκαιρα στους Τούρκους. Οι αρχηγοί της όμως δεν ήταν επιπόλαιοι επαναστάτες, είχαν υψηλού βαθμού πατριωτισμό και τόλμη επαναστατική, αλλά και τη συναίσθηση εναγώνιας ευθύνης προς το Γένος, μήπως και προκαλέσουν την εξόντωσή του.
Και πέρασε «κρίσεις» η Φιλική Εταιρεία, έως και με προτάσεις για διάλυσή της. Και μια αιτία ήταν η συναίσθηση αυτή της μεγάλης ευθύνης προς το έθνος.

Περί τα μέσα του 1817 η Φιλική Εταιρεία είχε ήδη 30 μέλη. Μεταξύ αυτών, ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, ο Γεώργιος Σέκερης και ο Αθανάσιος Σέκερης, ο Γεώργιος Λεβέντης, ο Αντώνιος Κομιζόπουλος, ο Γεώργιος Ολύμπιος, ο Χριστόφορος Περραιβός. Αργότερα έγιναν μέλη της Εταιρείας και ο Ανθιμος Γαζής, ο Αναγνωσταράς, ο Φαρμάκης, ο Παναγιώτης Σέκερης, ο πλούσιος αυτός μεγαλέμπορος και πρόθυμος να εισφέρει μεγάλα χρηματικά ποσά για το έργο της Εταιρείας.

Τον Σεπτέμβριο του 1818 η Εταιρεία είχε πολλά ικανά στελέχη σε όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδος και σε παροικίες ελληνικές εκτός Ελλάδος. Στις 22 Σεπτεμβρίου 1818 –τον Ιούλιο είχε αποθάνει ο Σκουφάς– οι αρχηγοί της Εταιρείας, ευρισκόμενοι στην Κωνσταντινούπολη, συνυπέγραψαν «Υποχρεωτικόν», δηλαδή συμφωνητικό, αυστηρής δεοντολογίας της συμπεριφοράς των αρχηγών, και αποφάσισαν την ανάθεση της ύπατης αρχηγίας της Εταιρείας στον διασημότερο Ελληνα τότε Ιωάννη Καποδίστρια, υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας. Υστερα από την πολιτικά ορθότατη άρνηση του Καποδίστρια, προσφέρθηκε η αρχηγία της Εταιρείας, άρα και της επικείμενης Επαναστάσεως του Εθνους, στον Αλέξανδρο Υψηλάντη, ετών 28 τότε, στρατηγόν του ρωσικού στρατού και υπασπιστή του αυτοκράτορος της Ρωσίας. Και αυτός, γόνος διάσημης ήδη ελληνικής οικογενείας, δέχθηκε την προσφορά και αναδέχθηκε τη μεγάλη ευθύνη προς το έθνος, στις 12 Απριλίου 1820. Η Εταιρεία έπαυσε να έχει άγνωστη Αρχή. Και η αναγγελία της ηγεσίας Υψηλάντη προσέδωκε μέγα κύρος σ’ αυτήν και συνέβαλε στην εμπέδωση της πειθαρχίας των στελεχών και των μελών της.

Εφεξής ο συντονισμός της προετοιμασίας για την Επανάσταση και η απόφαση για την έναρξή της αποτελούν υπεύθυνο έργο του Υψηλάντη, δέκτη όμως και εισηγήσεων από κορυφαία μέλη της Εταιρείας.

Τους υπόλοιπους από 12 Απριλίου μήνες του 1820, αφού αναδιοργάνωσε την Εταιρεία, επιδόθηκε ο Υψηλάντης πολύ σύντονα στην προετοιμασία για την Επανάσταση. Μετά διακυμάνσεις της γνώμης για το πού έπρεπε να αρχίσει, δηλαδή στην Πελοπόννησο ή στη Μολδοβλαχία, τελικά υπό την πίεση και των περιστάσεων άρχισε η Ελληνική Επανάσταση όχι στην Πελοπόννησο, αλλά στη Μολδοβλαχία, με απόφαση του Υψηλάντη, ευρισκομένου ακόμη στο Κισνόβιο, πρωτεύουσα της Βασαραβίας, στις 26 Φεβρουαρίου 1821.

Απόστολοι της Φιλικής Εταιρείας μετέφεραν την απόφαση της 26ης Φεβρουαρίου στους Φιλικούς της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδος και των νήσων. Και άρχισε, όχι ταυτόχρονα, στις διάφορες περιοχές της Ελλάδος η Επανάσταση, ενώ συνεχιζόταν ακόμη στη Μολδοβλαχία η από 22 Φεβρουαρίου επαναστατική δράση του Υψηλάντη.

Οταν αυτή απέτυχε τελικά, μετά έξοχους ηρωισμούς των αγωνιστών, και ο ίδιος ο Υψηλάντης φυλακίσθηκε στην Αυστρία, η Eπανάσταση των Ελλήνων στην Ελλάδα είχε ήδη σταθεροποιηθεί. Το έργο της Φιλικής Εταιρείας να συνεγείρει τους Ελληνες σε αγώνα προς απελευθέρωσή των είχε συντελεσθεί.
Καταγράφηκε

If you r good at something never do it for free...
iceman
Χάλκινο μέλος
***
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 331



Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 02:25:43 πμ »

Προτιμώ το μπάσκετ! Καζαντζάκη και φιλική εταιρία έχουμε βγάλει 10€ και 5€(αν θυμάμαι καλά βγήκε τελικά για τη φιλική εταιρία και δυστυχώς δεν βγήκε για το Μάνο Χατζιδάκι όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά) αντίστοιχα.
Καταγράφηκε
Vangeliz
Αργυρό μέλος
****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 933


Προφίλ WWW
« Απάντηση #214 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 03:16:45 πμ »

Ωραίο αυτό με το μπάσκετ όντως... αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να μπει σε 2Ε.
Προσθέτω μερικά γεγονότα από ένα ψάξιμο στην wikipedia... δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει βέβαια κάτι (εκτός από τον φραπέ  Χαμόγελο )
Δύσκολη η ημερομηνία με το 7 στο τέλος...

1827   20 Οκτωβρίου - Ναυμαχία του Ναυαρίνου
   23 Απριλίου - Γεώργιος Καραϊσκάκης, Έλληνας αγωνιστής (Θάνατος)

1837   27 Ιανουαρίου - Ιδρύεται η Εν Αθήναις Αρχαιολογική Εταιρεία.
   3 Μαΐου - Ιδρύεται το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

1857   9 Φεβρουαρίου - Διονύσιος Σολωμός, Έλληνας ποιητής (Θάνατος)

1867   2 Σεπτεμβρίου - Κωνσταντίνος Κανάρης, Έλληνας αγωνιστής, ναύαρχος και πολιτικός (Θάνατος)
        (150 χρόνια ακριβώς - το μόνο στρόγγυλο που βρήκα)

1957   Σεπτέμβριος - Επινοείται ο φραπέ σε περίπτερο στο χώρο της ΔΕΘ από τον Δημήτριο Βακόνδιο.
Καταγράφηκε

Το προφίλ μου στο colnect.
https://colnect.com/en/collectors/collector/BadVariemai
apb
Αργυρό μέλος
****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 714


Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 03:28:21 πμ »

Ωραίο αυτό με το μπάσκετ όντως... αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να μπει σε 2Ε.
Προσθέτω μερικά γεγονότα από ένα ψάξιμο στην wikipedia... δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει βέβαια κάτι (εκτός από τον φραπέ  Χαμόγελο )
Δύσκολη η ημερομηνία με το 7 στο τέλος...

1827   20 Οκτωβρίου - Ναυμαχία του Ναυαρίνου
   23 Απριλίου - Γεώργιος Καραϊσκάκης, Έλληνας αγωνιστής (Θάνατος)

1837   27 Ιανουαρίου - Ιδρύεται η Εν Αθήναις Αρχαιολογική Εταιρεία.
   3 Μαΐου - Ιδρύεται το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

1857   9 Φεβρουαρίου - Διονύσιος Σολωμός, Έλληνας ποιητής (Θάνατος)

1867   2 Σεπτεμβρίου - Κωνσταντίνος Κανάρης, Έλληνας αγωνιστής, ναύαρχος και πολιτικός (Θάνατος)
        (150 χρόνια ακριβώς - το μόνο στρόγγυλο που βρήκα)

1957   Σεπτέμβριος - Επινοείται ο φραπέ σε περίπτερο στο χώρο της ΔΕΘ από τον Δημήτριο Βακόνδιο.

Χαχα αυτο με το.φραπε θα ηταν πραγματι δυνατο και πρωτοτυπο Σαρκασμός
Θα τονωνε και τις ελληνικες εξαγωγες
Καταγράφηκε
Εν-αντι
Χρυσό μέλος
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 1244


www.Τ Τ Ε .de


Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 10:44:19 πμ »

το πιο ωραιο αλλα και το πιο δυσκολο θα ναι η ναυμαχια του ναυαρινου....νομιζω υπαρχει και αυτο:Στις 10 Φεβρουαρίου 1947 υπογράφηκε στο Παρίσι η Συνθήκη Ειρήνης με την Ιταλία, σύμφωνα με την οποία τα Δωδεκάνησα αποδίδονταν στην Ελλάδα

Καταγράφηκε
Εν-αντι
Χρυσό μέλος
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 1244


www.Τ Τ Ε .de


Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 10:55:21 πμ »

Και η ναυμαχια της σαλαμινας θα ναι φανταστικη(με τριηρης)αλλα επειδη δεν ειναι στανταρ οι ημερομηνιες μπορει να φτιαχτει κατι σημαντικο που δεν εχει γινει αναμνηστικο ποτε στην χωρα:Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο
Το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο ιδρύθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1941 στην κατεχόμενη τότε Αθήνα
Καταγράφηκε
Nonos
Συντονιστής
Πλατινένιο
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 2753



Προφίλ WWW
« Απάντηση #218 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 11:35:18 πμ »

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο
Το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο ιδρύθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1941 στην κατεχόμενη τότε Αθήνα
Και να γράφει το δίευρο στην περιφέρεια γύρω γύρω : "Tρία γράμματα μόνο φωτίζουν την ελληνική μας την γενιά", αυτό να δω κι ας πεθάνω....  Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε

Έχεις και Facebook?  Έλα μια βόλτα Χαμόγελο Χαμόγελο
Vangeliz
Αργυρό μέλος
****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 933


Προφίλ WWW
« Απάντηση #219 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 02:58:38 μμ »

να φτιαχτει κατι σημαντικο που δεν εχει γινει αναμνηστικο ποτε στην χωρα:Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο
Το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο ιδρύθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1941 στην κατεχόμενη τότε Αθήνα

Μην περιμένεις να γίνουν τέτοια θέματα σε αναμνηστικά και ιδιαίτερα 2Ε. Ότι έχει πολιτική χροιά βγαίνει εκτός συζήτησης σε ότι αφορά νομίσματα.

το πιο ωραιο αλλα και το πιο δυσκολο θα ναι η ναυμαχια του ναυαρινου....νομιζω υπαρχει και αυτο:Στις 10 Φεβρουαρίου 1947 υπογράφηκε στο Παρίσι η Συνθήκη Ειρήνης με την Ιταλία, σύμφωνα με την οποία τα Δωδεκάνησα αποδίδονταν στην Ελλάδα


Ενδιαφέρον αλλά μάλλον τους βλέπω να το αφήνουν για το 2047.

Γενικά δεν βλέπω κάτι που να ταιριάζει...
Καταγράφηκε

Το προφίλ μου στο colnect.
https://colnect.com/en/collectors/collector/BadVariemai
μαρκος
Πλατινένιο
******
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 2673


Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 03:38:44 μμ »

το πιο ωραιο αλλα και το πιο δυσκολο θα ναι η ναυμαχια του ναυαρινου....νομιζω υπαρχει και αυτο:Στις 10 Φεβρουαρίου 1947 υπογράφηκε στο Παρίσι η Συνθήκη Ειρήνης με την Ιταλία, σύμφωνα με την οποία τα Δωδεκάνησα αποδίδονταν στην Ελλάδα


Αυτο με την ενωση Δωδεκανησου-Ελλαδος στεκει αν αναλογιστουμε οτι εχει προυπαρξει το ιδιο θεμα με Κρητη και Ιονια συμφωνω και επαυξανω αλλα αυτο μαλλον θα το δουμε το 2018 γιατι μπορει να υπογραφθηκε αλλα η τελικη ενωση εγινε της 7 μαρτιου 1948
Εμενα θα μου αρεσε ενα ψιλοπαραξενο θεμα οπως ειναι το 2ευρω με τα Ιονια και να εχει καποια Δελφικα παραγγελματα στην μεση και γυρω γυρω θεματα οπως παρθενωνας-δελφοι-σουνιου κτλ και στην μεση ομορφα γραμμενα τα δελφικα παραγγελματα τα οποια να πλησιαζουν τα σημερινα θεματα οπως Φιλους βοηθε κτλ που εχουν να κανουν και με το μεταναστευτικο κτλ....Ενα αλλο θα ηταν ο Ομηρος με θεματα οδυσσεια και ιλιαδα;;
Καταγράφηκε
ellinas
Πλατινένιο
******
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Μηνύματα: 7636


Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 03:54:15 μμ »

Πιστευω οτι μια αφιερωση στα θυματα του μεταναστευτικου  που πνιγηκαν και εξακολουθουν να πνιγονται στα παγωμενα νερα του Αιγαιου αλλα και στους Ελληνες νησιωτες-ακριτες που ξεδιπλωσαν τις απεραντες αρετες της ελληνικης καρδιας και ψυχης θα ηταν ενα ηχηρο μηνυμα στην δημοκρατικη Ευρωπη για το που θα πρεπει να στρεψει το βλεμμα της ωστε να επανελθει στις αξιες του παρελθοντος.Η εκτιμηση αυτη ειναι καθαρα προσωπικη και φυσικα θα δεχθω και τις αντιθετες αποψεις
Καταγράφηκε
rigas1
Τακτικός
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 277


Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 04:03:14 μμ »

Πιστευω οτι μια αφιερωση στα θυματα του μεταναστευτικου  που πνιγηκαν και εξακολουθουν να πνιγονται στα παγωμενα νερα του Αιγαιου αλλα και στους Ελληνες νησιωτες-ακριτες που ξεδιπλωσαν τις απεραντες αρετες της ελληνικης καρδιας και ψυχης θα ηταν ενα ηχηρο μηνυμα στην δημοκρατικη Ευρωπη για το που θα πρεπει να στρεψει το βλεμμα της ωστε να επανελθει στις αξιες του παρελθοντος.Η εκτιμηση αυτη ειναι καθαρα προσωπικη και φυσικα θα δεχθω και τις αντιθετες αποψεις
Πολυ ανθρωπινη και Ελληνικη για να μπορει να πραγματοποιηθει αυτη η προταση, μεσα σαυτη την δημοκρατικη Ευρωπη.
Καταγράφηκε
ellinas
Πλατινένιο
******
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Μηνύματα: 7636


Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 04:05:34 μμ »

Πιστευω οτι μια αφιερωση στα θυματα του μεταναστευτικου  που πνιγηκαν και εξακολουθουν να πνιγονται στα παγωμενα νερα του Αιγαιου αλλα και στους Ελληνες νησιωτες-ακριτες που ξεδιπλωσαν τις απεραντες αρετες της ελληνικης καρδιας και ψυχης θα ηταν ενα ηχηρο μηνυμα στην δημοκρατικη Ευρωπη για το που θα πρεπει να στρεψει το βλεμμα της ωστε να επανελθει στις αξιες του παρελθοντος.Η εκτιμηση αυτη ειναι καθαρα προσωπικη και φυσικα θα δεχθω και τις αντιθετες αποψεις
Πολυ ανθρωπινη και Ελληνικη για να μπορει να πραγματοποιηθει αυτη η προταση.
............δηλωνω αθεραπευτα ρομαντικος  Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
apb
Αργυρό μέλος
****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 714


Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 04:30:45 μμ »

Παιδια υπαρχουν συγκεκριμενοι κανονες και πλαισια σχετικα νε το θεμα του 2 ευρου που εκτιμω οτι αποκλειουν θεματολογιες οπως το μεταναστευτικο (καλως ή κακως).Τωρα σχετικα με την ιδεα του μαρκου λιγο πολλα δεν ειναι ολα αυτα για να χωρεσουν στη μια μερια ενος 2 ευρου? Γλώσσα
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 44
  Εκτύπωση  
 
Μεταπήδηση σε:  

advertisement

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Theme Sus By CeeMoo
Cookies preferences