Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Μάιος 14, 2024, 06:59:52 μμ
  Εμφάνιση μηνυμάτων
Σελίδες: 1 ... 5 6 [7] 8
91  Άλλες Συλλογές / Μετοχές Ομόλογα / Απ: Χαρίλαος Τρικούπης τα Δάνεια του 1989 και το «Κύριοι, στις: Ιανουάριος 07, 2023, 07:09:04 μμ
Σας Ευχαριστώ πολύ, συνεχίζω την προσπάθεια μου την οποία την κάνω εδώ και πολύ καιρό.Δύστυχος όμως που εδώ υπάρχει ο περιορισμός σε 4 Φωτογραφίες.     
92  Άλλες Συλλογές / Μετοχές Ομόλογα / Χαρίλαος Τρικούπης τα Δάνεια του 1989 και το «Κύριοι, δυσ στις: Ιανουάριος 06, 2023, 07:24:53 μμ

H παρατεταμένη επιστράτευση που εφάρμοσε ο Δηλιγιάννης στα μέσα της δεκαετίας του 1880, διαχειριζόμενος με τον τρόπο αυτό την κρίση της Aνατολικής Pωμυλίας, αύξησε κατακόρυφα το δημόσιο έλλειμμα. Ως αποτέλεσμα η κατάσταση των δημόσιων οικονομικών πήρε διαστάσεις σοβαρού προβλήματος. O Χαρίλαος Tρικούπης που τον διαδέχθηκε στην πρωθυπουργία ενέτεινε τις φορολογικές επιβαρύνσεις και προχώρησε στη σύναψη μιας νέας σειράς δανείων τα έτη 1887, 1888 και 1889. Mε τα χρήματα των νέων δανείων επιδίωξε να αποπληρώσει παλαιότερες οφειλές, να καλύψει τα πάγια έξοδα του κράτους και να προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματός του για τα δημόσια έργα. Όταν ανέλαβε και πάλι την εξουσία το 1892, το πρόβλημα του δημόσιου ελλείμματος ήταν ακόμη πιο οξυμένο. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές του δεν κατάφερε να συνάψει νέο δάνειο με στοιχειωδώς αποδεκτούς όρους και παραιτήθηκε. Tότε ανέλαβε την εξουσία ο Σ. Σωτηρόπουλος στηριζόμενος στη βασιλική εύνοια και χωρίς τη στήριξη της βουλής. Aξίζει να σημειωθεί ότι την κυβερνητική μεταβολή στήριξε και ο Aνδρέας Συγγρός, ο οποίος εκπροσωπώντας γαλλικά και ομογενειακά συμφέροντα έκανε ότι μπορούσε στην προηγούμενη φάση για να μη λάβει η Eλλάδα νέο δάνειο και να παγειωθεί η εντύπωση ότι οδεύει για πτώχευση το ελληνικό κράτος. O σκοπός από τότε ήταν η επιβολή διεθνούς ελέγχου, ώστε να εξασφαλιστούν οι απολαβές των δανειστών.
H κυβέρνηση Σωτηρόπουλου διαπραγματεύθηκε τη σύναψη δανείου με τον αγγλικό οίκο Χάμπρο το οποίο ονομάστηκε "δάνειο κεφαλαιοποιήσεως" και είχε εξαιρετικά τοκογλυφικούς όρους. Παρά ταύτα το συγκεκριμένο δάνειο έδινε τη δυνατότητα να μετατραπούν τα καθυστερημένα τοκοχρεολύσια των προηγουμένων δανείων σε τίτλους νέου δανείου. Λίγο αργότερα ο Χαρίλαος Τρίκούπης ανέλαβε και πάλι την εξουσία, ακύρωσε το "δάνειο κεφαλαιοποιήσεως" και προσπάθησε να συνάψει νέο. Mάταια όμως! H δανειοληπτική αξιοπιστία της Ελλάδας είχε πλέον πληγεί ανεπανόρθωτα. Στις 10 Δεκεμβρίου 1893 ο Τρικούπης αγκάστηκε να αναφωνήσει στη Βουλή το περίφημο «Κύριοι, δυστυχώς επτωχεύσαμεν ».
Στην αντίληψη του Τρικούπη η ανάπτυξη της χώρας ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την εκπλήρωση των αλυτρωτικών οραµάτων του Ελληνισµού. Η απελευθέρωση, δηλαδή, όλων των περιοχών της Οθωµανικής Αυτοκρατορίας στις οποίες ζούσαν µεγάλοι ελληνικοί πληθυσµοί (µέχρι τότε η επικράτεια εκτεινόταν έως τη Θεσσαλία. ∆εν είχε ούτε την Ηπειρο, ούτε τη Μακεδονία και τη Θράκη, ούτε την Κρήτη και τα ∆ωδεκάνησα).
Γεγονός όµως είναι ότι τα δάνεια επί Τρικούπη αξιοποιήθηκαν και δεν σπαταλήθηκαν. Ολοκληρώθηκε η διώρυγα της Κορίνθου. Κατασκευάστηκαν 907 χιλιόµετρα σιδηροδροµικών γραµµών και 1.446 αµαξιτών δρόµων. Αποφάσισε να αποξηραθεί η λίµνη Κωπαΐδα, που απέφερε 130.000 στρέµµατα εξαιρετικά εύφορης γης. Αυξήθηκαν οι επενδύσεις και διευρύνθηκε η οικονοµία, αυξήθηκαν οι εξαγωγές, συγκροτήθηκαν αστικά κέντρα και µετατράπηκε η Αθήνα σε σύγχρονη πόλη. Το Ναυτικό ενισχύθηκε µε τα σύγχρονα σκάφη «Υδρα»,«Σπέτσες» και «Ψαρά». ∆εν πρόλαβε να πραγµατοποιήσει το όραµά του για τη ζεύξη του Ρίου µε τον Αντίρριο. Θα υλοποιηθεί ύστερα από 110 χρόνια (2004) και η γέφυρα θα φέρει το όνοµά του.
93  Άλλες Συλλογές / Μετοχές Ομόλογα / Τράπεζα θεσσαλονίκης Ετος Υδρυσεως 1888 στις: Ιανουάριος 06, 2023, 07:13:04 μμ
Τράπεζα Θεσσαλονίκης
Η Ιστορία της Τράπεζα Θεσσαλονίκης η οποία ιδρύθηκε από τη πλούσια εβραϊκή οικογένεια Αλλατίνι είχε ιδρύσει το 1888, με τη συμμετοχή της Lander Bank από την Βιέννη. Το κτίριο χτίστηκε στον Κήπο του Αρχοντικού των Αλλατίνι, με εντολή του Edmond Allatini και πουλήθηκε στον Alfredo Allatini μόλις ολοκληρώθηκε.
Ο λόγος που κτίστηκε ήταν για να στεγάσει την πρώτη Τράπεζα της Θεσσαλονίκης, η οποία ιδρύθηκε το 1888 και λειτούργησε μέχρι το 1940 (κατόπιν η Τράπεζα μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη)
Στην περιοχή αναπτύχθηκε όλο το χρηματοοικονομικό σύστημα της εποχής.
Στη διάρκεια της κατοχής επιτάχθηκε από τους Γερμανούς.
Στη συνέχεια στεγάστηκε η Τράπεζα Χίου και το 1954 αγοράσθηκε από τους αδελφούς Βορεόπουλους οι οποίοι έκαναν διάφορες μετατροπές για να στεγαστούν καταστήματα.
Σήμερα, σ΄ένα από τα μαγαζιά στεγάζεται η Pizzeria Poselli που έχει το όνομα του σπουδαίου αρχιτέκτονα.
Το 1954, αγοράστηκε από τους αδελφούς Βορεόπουλους (στους οποίους ανήκει μέχρι σήμερα), με καταγωγή από την Μαλακοπή Καππαδοκίας, απ’ όπου πήρε και το όνομά του η στοά.
Στο ισόγειο, βρίσκονταν παλαιότερα τα γκισέ της τράπεζας. Στο υπόγειο, βρίσκονταν τα θησαυροφυλάκια. Στενοί διάδρομοι, οδηγούσαν στην αίθουσα που κάποτε φυλάσσονταν πολύτιμα αντικείμενα. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον, η σειρά των τοίχων που οδηγεί στην κεντρική αίθουσα του θησαυροφυλακίου, μετά την ατσάλινη πόρτα, οι οποίες δημιουργούν έναν μικρό λαβύρινθο και ο σκοπός τους ήταν να προστατεύσει τα χρήματα που βρίσκονταν μετά την ατσάλινη πόρτα σε περίπτωση που κάποιος την ανατίναζε.
94  Άλλες Συλλογές / Μετοχές Ομόλογα / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΙΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΝ στις: Ιανουάριος 06, 2023, 07:10:50 μμ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΙΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ιδρύθηκε το 1906 (ΦΕΚ 124/26-5-1906), με πρωτοστασία του διευθυντή της Τράπεζας Αθηνών Ιωάννη Πεσματζόγλου, αποσκοπώντας στην κατεργασία της σταφίδας, προϊόν που είχε πληγεί, λόγω του γνωστού σταφιδικού ζητήματος.
Το 1905το »Σταφιδικό Ζήτημα», δηλαδή η υπερπαραγωγή του τότε »εθνικού προϊόντος», της σταφίδας, η οποία στοιβάζονταν στις αποθήκες, καθώς η ζήτηση της είχε πέσει κατακόρυφα και η αγορά απορροφούσε πια πολύ μικρές ποσότητες και σε πολύ χαμηλές τιμές, δημιούργησε τις συνθήκες για την συγκρότηση της μοναδικής δυνατής λύσης του, δια μέσου της σύστασης της Ε.Ε.Ο.Ο. με την σύμπραξη των κορυφαίων οινοπαραγωγών και οινοπνευματοποιών της εποχής(Επαμεινώνδας Χαρίλαος, Λεωνίδας Οικονομίδης, Νικόλαος Κανελλόπουλος, Αριστείδης Ζάννος, Εμμανουήλ Ρως, Δημήτρης Γαλανόπουλος). Η ίδρυση της Ε.Ε.Ο.Ο πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαΐου του 1906.
Στον όμιλο (Ε.Ε.Ο.Ο), συμετείχαν:
1. Η «Προνομιούχος Εταιρεία προστασίας της παραγωγής και εμπορίας της σταφίδας», "Ενιαία ΑΕ", που συστήθηκε (1 Αυγούστου 1906), από την Tράπεζα Αθηνών και την τότε υφιστάμενη Σταφιδική Τράπεζα, με σκοπό την προστασία της καλλιέργειας και εμπορίας της κορινθιακής σταφίδας. Μετά από έντονους αγώνες των σταφιδοπαραγωγών, στα 1924 το κράτος αναγκάστηκε να κηρύξει έκπτωτη την "Ενιαία ΑΕ" για να τη διαδεχτεί στα 1925 ο Αυτόνομος Σταφιδικός Οργανισμός (ΑΣΟ) που ιδρύθηκε το 1925 ως Κοινωφελές Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου.
2. Εταιρεία «Οινοποιητική-Οινοπνευματική Εταιρεία Χαρίλαος και Σία» η οποία ιδρύθηκε το 1898 από τους Επαμεινώνδα Χαρίλαο και Νικόλαο Κανελλόπουλο και κατείχε ένα εργοστάσιο στην Ελευσίνα και ένα οινοποιείο στον Πύργο Ηλείας και στην Χαλκίδα, και
3. Η Εταιρεία Α. Ζάννου και E. Roch, που λειτουργούσε ως οινοποιείο από το 1885, ενώ το 1900 μετατρέπεται σε Α.Ε. υπό την επωνυμία «Εταιρεία Οινοποιίας και Γεωργικής Βιομηχανίας» (ΦΕΚ 5/26-1-1901), έχοντας ως περιουσία περιβόλι στην περιοχή «Μύλοι Αθηνών», αγορά του 1899 και εγκαταστάσεις στην Καλαμάτα.
Η Ε.Ε.Ο.Ο δημιούργησε νέες αγορές κατανάλωσης της σταφιδομάζας σε Ιταλία Γερμανία, Μεξικό κ.ά. για παραγωγή οινοπνεύματος και άλλες βιομηχανικές χρήσεις. Παρήγαγε κυρίως καθαρό οινόπνευμα για εξαγωγή και εσωτερική κατανάλωση (ποτοποιία και ανάμειξη με κρασί) αλλά και μετουσιωμένο οινόπνευμα για φωτισμό, θέρμανση και κίνηση. Παράλληλα ασχολήθηκε με την οινοποίηση, παράγοντας τα περίφημα κονιάκ της, εφάμιλλα των Γαλλικών. Η εταιρία παρήγαγε επίσης συμπυκνωμένο γλεύκος από την μουστοποίηση της σταφίδας, το οποίο εξήγαγε σε μεγάλες ποσότητες, κυρίως στην Αγγλία. Στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, εκτός από την παροχή άφθονου φωτιστικού οινοπνεύματος σε τιμή κόστους, την ώρα που δεν υπήρχε σχεδόν πετρέλαιο, φωταέριο και ηλεκτρικό, αναπλήρωσε την παντελή έλλειψη ζάχαρης παρασκευάζοντας σταφιδίνη, την οποία διέθετε σε χαμηλή τιμή. Μετά το 1919 όταν νομοθετικά αυτό έγινε εφικτό, χρησιμοποίησε επίσης ως πρώτη ύλη για την παραγωγή του οινοπνεύματος, χαρούπια από την Κρήτη, σύκα από την Καλαμάτα και μελάσα (υπολείμματα ζαχαρότευτλων εισαγόμενο από το εξωτερικό).
Το 1938 η Ε.Ε.Ο.Ο αγοράστηκε εξ ολοκλήρου από τον Μποδοσάκη - Αθανασιάδη ο οποίος εξαγόρασε και τις ξένες μετοχές της εταιρίας. Ο ίδιος, ίδρυσε το 1973 το «ίδρυμα Μποδοσάκη» στο οποίο μεταβίβασε εν ζωή όλη του την περιουσία καθώς και τις μετοχές της Ε.Ε.Ο.Ο. Μετά το θάνατό του τελευταίου (1979), η διοίκηση πέρασε στα χέρια του ανιψιού του, Τζώρτζη Αθανασιάδη (συντάκτη της εφημερίδας «ΒΡΑΔΥΝΗ»), ενώ το 1986 σταμάτησε οριστικά η λειτουργία της.
Το βιομηχανικό συγκρότημα ΒΟΤΡΥΣ Α.Ε. στους Μύλους Αθηνών (σημ. Σεπόλια), αποτέλεσε τις αρχικές εγκαταστάσεις της εταιρείας Ε.Ε.Ο.Ο. Υπήρξε ιδιοκτησία της «Εταιρείας οινοποιίας και γεωργικής βιομηχανίας» των Α. Ζάννου και E. Roch, που συγχωνεύθηκε το 1906, στην Ε.Ε.Ο.Ο. Το αρχικό κτίσμα εμφανίζεται σε διάφορα συμβολαιογραφικά έγγραφα να εκμισθώνεται το 1897 μαζί με οικόπεδο 41.400 πήχεων από τους Α. Μάτσα και Ν. Βλάγκαλη, μηχανικούς της εταιρείας «Εταιρείας οινοποιίας και γεωργικής βιομηχανίας» των Α. Ζάννου και E. Roch. Από την ίδια εταιρεία αγοράστηκε το 1903, όταν επεκτάθηκε το συγκρότημα με νέα κτίσματα οινοποιίας, οινοπνευματοποιίας, σιγαροποιίας κ.ά., που εξοπλίστηκαν με σύγχρονα τότε μηχανήματα. Το συγκρότημα, μετά την μερική παύση λειτουργίας της Ε.Ε.Ο.Ο. το 1986, περιήλθε στην ιδιοκτησία του επιχειρηματία Γ. Μπατατούδη, και το 1999-2000 από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων. Σύμφωνα με μαρτυρία της Κ. Βέργου που εργάστηκε ως υπεύθυνη χημικός στο συγκρότημα, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1990, το συγκεκριμένο εργοστάσιο λειτουργούσε για την παραγωγή μπράντυ, ούζου και κρασιού, ενώ η παραγωγή αποσταγμάτων είχε πωληθεί στην εταιρία 3Ε.(COCA COLA) Το συγκρότημα εντάσσεται μορφολογικά στα πρώτα δείγματα της βιομηχανικής αρχιτεκτονικής των αρχών του 20ου αιώνα. Αποτελείται από επιμήκη ισόγεια, διώροφα και ένα τριώροφο οικοδόμημα μεγάλων διαστάσεων, που περικλείουν ένα ασκεπή αύλειο χώρο. Τα αρχικά κτίσματα είναι λιθόκτιστα, στεγασμένα με ξύλινες στέγες που φέρουν κεραμοσκεπή και διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους. Οι όψεις τους διαμορφώνονται με παράταξη πυκνών και συμμετρικών ανοιγμάτων κατά μήκος των εξωτερικών τοίχων και στρογγυλούς φεγγίτες. Τα ανοίγματα έχουν ξύλινα κουφώματα με τοξωτά υπέρθυρα, ενώ τα επίπλαστα πλαίσια τους διαμορφώνονται από οπτόπλινθους. Μερικά τμήματα στέφονται με αετωματική στέγη, η δε επίστεψη φέρει οδοντωτό γείσο. Ύστερα από κινητοποιήσεις των κατοίκων της περιοχής και με εισήγηση του τμήματος Παραδοσιακών Κτηρίων και Μνημείων της Δ/νσης Αρχιτεκτονικού του Δήμου Αθηναίων, προς το ΥΠΠΟ, τα κτίρια του παραπάνω βιομηχανικού συγκροτήματος, έχουν χαρακτηριστεί ως μνημεία σύμφωνα με την Υ.Α. ΥΠΠΟ/ΔΝΣΑΚ/829/60707/1453/03-08-2004 (ΦΕΚ 1289/Β/23-08-2004).
Οι αρχικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος ΒΟΤΡΥΣ στην Ελευσίνα κατασκευάστηκαν περίπου το 1900, όταν ο Επαμ. Χαρίλαος σε συνεργασία με τον Λέοντα Οικονομίδη ίδρυσαν την «Οινοποιητική-Οινοπνευματική Εταιρεία Χαρίλαος και Σία», που συγχωνεύθηκε αργότερα το 1906 στην «Ελληνική Εταιρία Οίνων και Οινοπνευμάτων». Παρήγαγε κρασί, οινόπνευμα και κονιάκ. Το 1929 απασχολούσε περισσότερους των 250 εργαζομένων. Η λειτουργία ως οινοπνευματοποιείο σταμάτησε το 1974, όταν 1986 περιήλθε στην ιδιοκτησία του ομίλου Μποδοσάκη. Μέχρι το 1986 λειτούργησε ως αποθηκευτικός χώρος Χημικών προϊόντων της εταιρίας ΣΙΝΤΡΑ.
95  Άλλες Συλλογές / Μετοχές Ομόλογα / Απ: 1924 Γιωργος Ησαιας Οινοπνευματωδη . στις: Οκτώβριος 17, 2017, 11:42:45 πμ
Κ.Κωστα εαν σας ενδιαφερει εχω προς διαθεση και αφου ειναι για τον τοπο σας καντε μου ενα πμ
96  Άλλες Συλλογές / Μετοχές Ομόλογα / Απ: Ο ΙΔΡΥΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΩΡΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 1890 στις: Οκτώβριος 11, 2017, 09:41:15 πμ
Απο οτι ξερω  εταιρια του 1887 ηταν απο Ουγγαρια και Σλοβακια με ονομα Société Internationale du Canal Maritime de Corinthe. Οταν Απετυχαν λογο ελλειψης Κεφαλαιων και η Εταιρια εκλεισε ηρθε ο Αντρεας Συγγρος και ανελαβε και ιδου ο καινουριος Τιτλος το Εργο ολοκληρώθηκε το 1893.
97  Άλλες Συλλογές / Μετοχές Ομόλογα / Απ: Ο ΙΔΡΥΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΩΡΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 1890 στις: Οκτώβριος 10, 2017, 09:31:29 μμ
 Χαμόγελο
98  Άλλες Συλλογές / Μετοχές Ομόλογα / Απ: Ο ΙΔΡΥΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΩΡΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 1890 στις: Οκτώβριος 10, 2017, 09:27:54 μμ
Συντονιστής :

" Ο κάθε χρήστης λοιπόν του Forum οφείλει:
...
...
- Να γράφει με ελληνικούς χαρακτήρες (όχι greeklish) και όχι με κεφαλαία "
Ο Σπανιος  Ιδρυτικος Τιτλος της Διωρυγος της Κορινθου σε Παρα Πολυ καλη Κατασταση αν και του 1890
99  Άλλες Συλλογές / Μετοχές Ομόλογα / Ο ΙΔΡΥΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΩΡΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 1890 στις: Οκτώβριος 10, 2017, 08:59:43 μμ
Συντονιστής :

" Ο κάθε χρήστης λοιπόν του Forum οφείλει:
...
...
- Να γράφει με ελληνικούς χαρακτήρες (όχι greeklish) και όχι με κεφαλαία "
100  Άλλες Συλλογές / Μετοχές Ομόλογα / Απ: ΜΕΤΟΧΕΣ μερικες απο την συλλογη μου στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 07:35:12 πμ
Αυτο ειναι ενα Μεγαλο προβλημα που συναντω πολλες φορες δεν υπαρχη καποια τιμη μια βαση  οπως στα νομισματα η τα χαρτονομισματα τα οποια διαπραγματεύονται στην αγορα εδω και χρονια και ολοι γνωριζουν πανω κατω ποσο κοστιζουν.Δυστυχως επειδη ειναι και σχετικα Νεο "σπορ" δεν Υπαρχη και καταλογος να μας Βοηθηση.
101  Άλλες Συλλογές / Μετοχές Ομόλογα / ΜΕΤΟΧΕΣ μερικες απο την συλλογη μου στις: Φεβρουάριος 26, 2017, 02:46:01 μμ
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2886_zpsbkqfxbut.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2915_zpss5a9zwrp.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2914_zpshqa6pwma.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2913_zpsa4cfic4w.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2912_zpswm7p0edr.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2910_zpsbrdghuld.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2909_zpswenzhqby.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2906_zpsle9zzpiw.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2905_zpseeyhs2dx.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2905_zpseeyhs2dx.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2903_zpszngb2hre.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2901_zpssmvyhdkw.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2900_zpsrqth2ydn.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2900_zpsrqth2ydn.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2898_zpsgpuistkh.jpgh                                           
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2898_zpsgpuistkh.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2898_zpsgpuistkh.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2895_zps98w08pn2.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2894_zps0sgmeytz.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2893_zpseg8mvsv9.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2892_zpsyldyhxgb.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2888_zpsubjdtklp.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e28/Apollonikos/Metoxes/100_2887_zpsrzg2lvpv.jpg
102  Άλλες Συλλογές / Μετοχές Ομόλογα / Απ: ΜΕΤΟΧΕΣ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ στις: Φεβρουάριος 26, 2017, 02:04:22 μμ
Γενικα οι μετοχες ειναι πιο μικρες και οι παραπανω προτασεις καλυπτουν το μεγαλυτερο ποσοστο Αλλα
υπαρχουν και  οι Περιπτωσεις των πολυ μεγαλων μετοχων σε αυτη την περιπτωση για δες εδω εαν σου κανει μια
70χ50 και κανει 2.82€ νομιζω οτι σε αυτα τα μεγεθη ειναι δυσκολα να βρεις πιο φθηνα ευτηχως για εμας ειναι λιγες οι Τεραστιες .
http://www.hartorama.gr/organosi-grafeiou/zelatines/zelatines-archeiothetisis-kalymmata/vivian-plast-zelatina-thiki-50x70-schediou-k1109_120951/

Ελπιζω να σε βοηθησα
103  Άλλες Συλλογές / Μετοχές Ομόλογα / ΜΕΤΟΧΕΣ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ στις: Φεβρουάριος 26, 2017, 12:52:05 μμ
Ξεκινω αυτο το Θεμα για να βοηθησω τους φιλους εδω του στεκιου στην φυλαξη και  την αποθηκευση των αγαπημενων σας Μετοχων-Ομολογων με "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ" τροπο.
Πρωτα απο ολα Μιλαμε για χαρτια Μεγαλα,Ευαισθητα και πολλα απο αυτα 50,100 η και περισοτερων χρονων καλο θα ειναι να μπει μεσα σε Ζελατινα γιατι στους συλλεκτες  αρεση να τα βλεπουν ξανα και ξανα μπρος πισω αριστερα δεξια ξεδιπλωσε το να δουμε και τα κουπονια και ξανα διπλωσε το και ......στο τελος  θα γινη Πατσαβουρι.
Αφου λοιπον την "περιποιηθουμε" ξετσαλακωμα ισιωμα (κατω απο μερικα βιβλια) καλο θα ειναι να κολλησουμε εαν εχει και καποια Σκισιματα  εαν υπαρχουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να τα σταματισουμε εως εκει τοτε η Λυση ειναι μια FILMOPLAST χρησιμοποιείται απο πολλους συλλεκτες μουσεια κ.α.
Τωρα εαν ειναι αναγκη να συγκόλλησουμε  καποιο χαρτι πριν καταστραφη εντελως  Αποφυγεται σελοφαν και τετοια μπορουμε με Χαρτοταινια καλης ποιοτητας οπως  3Μ (Παντα για προσωρινα) και ξεκολατε ευκολα και ακομα πιο ευκολα εαν το ζεστανουμε ΛΙΓΟ μην το καψουμε με ενα πιστολακι.Το προσωρινα ειναι μερικοι μηνες σε καποια φαση θα πρεπει και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εαν θες να λεγεσαι και καλος Συλεκτης εεε ρε φιλε Παρε και κανα FILMOPLAST.
Ζελατινες  υστερα απο πολυ Ψαξιμο Βρηκα τις Ιδανικες (για εμενα) καλες και Φτηνες στον συμπατριωτη μου ΝΙΚΟΛΑΤΟ  δειτε :ΖΕΛΑΤΙΝΑ Α3 32cmΧ43cm με 0.35€
http://www.nikolatos.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=16683&category_id=1111&option=com_virtuemart&Itemid=58
Και για τι Μεγαλες Μετοχες μισο μετρο ΖΕΛΑΤΙΝΑ 35cmΧ50cm με 0.71€

http://www.nikolatos.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3743&category_id=419&option=com_virtuemart&Itemid=58

Τωρα ενα ΦΤΗΝΟ Κλασερ με 15.5€ ΚΛΑΣΕΡ Α3 ΙΝΤΖ 34cmΧ44cmΧ3cm  ΠΡΟΣΟΧΗ αυτα χωρανε 40-45  Ζελατινες αρα εμπρος Πισω μιλαμε για περιπου 80-90 Μετοχες

Επειδη ομως η προσωπικη μου εμπειρια και για καποιον που εχει Πολλες Μετοχες !!! ειναι οτι δεν μπορουμε να τις βαλουμε ολες σε Ζελατινες διοτι θα παει Ο ΚΟΥΚΟΣ ΑΙΔΟΝΙ και ειναι τετοιες εποχες τωρα,τοτε παμε καπου αλλου στην Φαση ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ.
Εδω Σωθηκα με τις Τσαντες ΣΧΕΔΙΟΥ πραγματικα ΤΕΛΕΙΟ και Οικονομικο αφου η Μεγαλη 50cmX70cmX3cm
εχει κοστος μολις 3.12€ Προσοχη μην παρετε μικροτερη θα το μετανιωσεται εκτος την θελετε για μεταφορα
τοτε προτεινω μια Πλαστικη.
Αυτη λοιπον Χωραει περιπου 70-80 μετοχες Ιδανικη Αποθηκευση και παλι εδω καλο θα ειναι εαν δεν τις βαλετε μεσα στο σπιτι παρτε κανα σακουλακι απο αυτα που τραβουν την Υγρασια και ριξτε μεσα.
http://www.nikolatos.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=952&category_id=419&option=com_virtuemart&Itemid=58

Σε περιτωση Αποθηκης-Υπογειου Σημαντικο μην ξεχνατε και τον φιλο μας τον ΜΙΚΗ ΜΑΟΥΣ
Ελπιζω να βοηθησα αλλα δεν σταματω εδω θα εχουμε και συνεχεια.
PS:Μιλαμε για καλες χονδρες ζελατινες οχι τις ψιλες (Αραχνουφαντες)
104  Γενική συζήτηση / Νέα μέλη - χαιρετισμός! / Απ: Καλως σας Βρηκα! στις: Φεβρουάριος 25, 2017, 10:56:42 μμ
Μαλλον! γιατι μιλαμε για ΖΕΛΑΤΙΝΑ Α3 VAF  32cmΧ43cm με 0.35€ το τεμαχιο και
 φακελος-Ζελατινα ΜΕΓΑΛΟΣ 35cmΧ50cm ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ  με .071€
105  Γενική συζήτηση / Νέα μέλη - χαιρετισμός! / Απ: Καλως σας Βρηκα! στις: Φεβρουάριος 25, 2017, 09:59:14 μμ
Σαε ευχαριστω πολυ και θα αδραξω την ευκαιρια απο ενα δικο σας Θεμα    
"Τρόπος φυλαξεις μετοχών" Να σας πω για ευκολους και Προπαντων οικονομικους Τροπους Φυλαξης και Αποθηκευσης Μετοχων.                             
Σελίδες: 1 ... 5 6 [7] 8
advertisement

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Theme Sus By CeeMoo
Cookies preferences