ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #330 στις: Απρίλιος 01, 2013, 09:53:01 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #331 στις: Απρίλιος 01, 2013, 09:56:43 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #332 στις: Απρίλιος 01, 2013, 10:03:25 μμ » |
|
Πραγματι ειναι αρκετα παραξενο το 7 ....οσο για το αν στελνει Ελλαδα ή οχι ...ποτε μην λες ποτε Y.Γ Μετεφερα το θεμα σου εδω Χρυση Λιρα-Γενικη Κουβεντα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #333 στις: Απρίλιος 01, 2013, 10:15:00 μμ » |
|
Στην συγκεκριμενη βικτωρια μου εκανε εντυπωση το σφαλμα στο 7 της ημερομηνιας!Οσο αφορα το σφαλμα στο GRATIA ειναι τοσα πολλα τα συγκεκριμενα που τεινει να γινει ποικιλια πια και οχι σφαλμα!! Αντωνη μπορεις να πεισεις το αμερικανάκι να μας την στειλει;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #334 στις: Απρίλιος 01, 2013, 10:15:33 μμ » |
|
Μην πληρώσεις κανένα φόρο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #335 στις: Απρίλιος 01, 2013, 10:32:22 μμ » |
|
Στην συγκεκριμενη βικτωρια μου εκανε εντυπωση το σφαλμα στο 7 της ημερομηνιας!Οσο αφορα το σφαλμα στο GRATIA ειναι τοσα πολλα τα συγκεκριμενα που τεινει να γινει ποικιλια πια και οχι σφαλμα!! Αντωνη μπορεις να πεισεις το αμερικανάκι να μας την στειλει; Εαν το ελεγες λιγο νωριτερα θα μπορουσε να ταξιδεψει παρεα με αυτην http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=6297.0 ....αλλα πριν 3 ωρες μου εστειλε μνμ οτι την εχει ηδη ταχυδρομησει Υ.Γ δεν προσεξες οτι εχουν την ιδια μπλε τσοχα και οι δυο απο κατω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #336 στις: Απρίλιος 01, 2013, 10:39:41 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #337 στις: Απρίλιος 01, 2013, 10:53:15 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
greenday
|
|
« Απάντηση #338 στις: Μάιος 01, 2013, 06:28:47 μμ » |
|
χαιρετε.... Υπαρχει καποιο site η καποιος καταλογος που να λεει για αναλογα την χρονολογια κοπης της λιρας ποσες ειχαν κοψει , αξια κτλπ? ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #339 στις: Μάιος 01, 2013, 06:31:16 μμ » |
|
"χτυπα" ... gold sovereigns ..νομιζω θα σε βοηθησει ..πολυ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
john_civil
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #340 στις: Μάιος 07, 2013, 12:43:25 πμ » |
|
Έχω μία χρυσή λίρα του 1903, πως θα μπορούσα να ξέρω εάν και αυτή με την σειρά της έχει κάποια αξία παραπάνω, πέραν αυτής που καθορίζει το καθημερινό “χρηματιστήριο” της αξίας χρυσού-χρυσής λίρας. Η κατάστασή της είναι πάρα πολύ καλή έως ακυκλοφόρητη (εάν θα μπορούσε βέβαια να χρησιμοποιηθεί ο όρος αυτός, μιας και αναφέρομαι σε ένα νόμισμα αρκετά παλιό-110 ετών).
Τέλος, θα ήθελα να μου πει κάποιος όσον αφορά τις λίρες, ποιες θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε ότι αξίζουν λίγο περισσότερο σε σχέση με κάποιες άλλες. Με λίγα λόγια είναι πιο συλλεκτικές;
Το να σας πως ότι έχω μία λίρα που αγόρασα από την τράπεζα πειραιώς πριν από ένα χρόνο, σίγουρα δεν θα σας συγκινήσει το ίδιο με το να σας πω ότι έχω μία λίρα του 1903!! Όπως επίσης μία λίρα των δεκαετιών 50-60, θεωρείται συλλεκτικότερη μίας του 2010; Σίγουρα η απάντηση θα είναι όσο πιο παλιά τόσο πιο συλλεκτική σε συνδυσμό πάντα και με την κατάστασή της, αλλά πόσοι όμως έχουν την δυνατότητα να διαθέτουν ή ακόμη και να αγοράσουν μία λίρα του 1890 και ακόμη παλαιότερη!!!
Τέλος υπάρχουν κάποιες μεταγενέστερες λίρες που θα αξίζανε την προσοχή μας;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #341 στις: Μάιος 07, 2013, 12:51:32 πμ » |
|
Έχω μία χρυσή λίρα του 1903, πως θα μπορούσα να ξέρω εάν και αυτή με την σειρά της έχει κάποια αξία παραπάνω, πέραν αυτής που καθορίζει το καθημερινό “χρηματιστήριο” της αξίας χρυσού-χρυσής λίρας. Η κατάστασή της είναι πάρα πολύ καλή έως ακυκλοφόρητη (εάν θα μπορούσε βέβαια να χρησιμοποιηθεί ο όρος αυτός, μιας και αναφέρομαι σε ένα νόμισμα αρκετά παλιό-110 ετών).
Τέλος, θα ήθελα να μου πει κάποιος όσον αφορά τις λίρες, ποιες θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε ότι αξίζουν λίγο περισσότερο σε σχέση με κάποιες άλλες. Με λίγα λόγια είναι πιο συλλεκτικές;
Το να σας πως ότι έχω μία λίρα που αγόρασα από την τράπεζα πειραιώς πριν από ένα χρόνο, σίγουρα δεν θα σας συγκινήσει το ίδιο με το να σας πω ότι έχω μία λίρα του 1903!! Όπως επίσης μία λίρα των δεκαετιών 50-60, θεωρείται συλλεκτικότερη μίας του 2010; Σίγουρα η απάντηση θα είναι όσο πιο παλιά τόσο πιο συλλεκτική σε συνδυσμό πάντα και με την κατάστασή της, αλλά πόσοι όμως έχουν την δυνατότητα να διαθέτουν ή ακόμη και να αγοράσουν μία λίρα του 1890 και ακόμη παλαιότερη!!!
Τέλος υπάρχουν κάποιες μεταγενέστερες λίρες που θα αξίζανε την προσοχή μας;
Φιλε μου καταρχην καλως ηρθες στο στεκι. Εαν διαβασεις τα θεματα που εχουν αναρτηθει απο φιλους για τις λιρες, θα κατατοπιστεις. Ξεκινα απο εδω και σιγα σιγα θα καταλαβεις http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=8.0 http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=2584.0
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #342 στις: Μάιος 07, 2013, 02:59:49 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #344 στις: Αύγουστος 08, 2013, 06:25:07 πμ » |
|
|
|
|